StrahinjaBNS 5 Napisano Jul 12, 2022 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Piaggio x9,Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imao ali sam uspeo da zeznem navoj za levi retrovizor a ne bih da menjam komplet sa ruckom kvacila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1551 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Onda poruci, samo stavi matice koje se ne odvrcu pod vibracijom. Te kineske su sranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Jul 12, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko menjao sijalice u faru na 600s 2004, neke da bolje svetle nocu.Dal staviti led,xenon ili sta trece posto je projektor u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10435 Napisano Jul 12, 2022 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bandit ima sasvim dobra svetla, halogenke lepo rade u kombinaciji sa socivima, nebi ja tu nista diro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Jul 12, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Bome ja nocu ne vidim nista na kratkim svetlima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10435 Napisano Jul 12, 2022 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Probaj malo da ih nastelujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1551 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Vcr sam se vracao iz Sente, lepo se vidi okrugao far sa obicnim sijalicama. Bilo bi bolje da si vidi jos bolje. Razmisljam da stavim samo kvalitetnije, moram otici do prodavnice da vidim sta imaju u ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3523 Napisano Jul 12, 2022 Malinar u pokusaju, 1690 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Disko Nindža said: Bandit ima sasvim dobra svetla, halogenke lepo rade u kombinaciji sa socivima, nebi ja tu nista diro. Ja isto ovo mislim, naročito kad uporedim sa drugim motorima tog doba. Pre dve godine, kad je počela ona korona 2020. sam jedne noći stukao 400km, sve po mrklom mraku, problema bez. Ja sam razmišljao da stavim led da smanjim potrošnju struje i rasteretim alternator i akumulator (sigurno bi se dobilo i još bolje osvetljenje na putu), ali ne znam da li bi me zezali na tehničkom, a da skidam svake godine pred tehnički i vraćam, na pamet mi ne pada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 794 Napisano Jul 12, 2022 Zainteresovan, 490 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prave problem, ne diraj nista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1551 Napisano Jul 13, 2022 Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, MarkoMoto je napisao: Prave problem, ne diraj nista. Za tehnicki prave za sve sto nije fabrika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10435 Napisano Jul 13, 2022 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Provozajte Yamahu Thundercat malo po noći pa će vidite šta su govno svetla, na Banditu sam progledao , inače je odličan motor ta Yamaha ali far su zasrali za sve pare. Što se tiče svetala, na tehničkom seru samo za led govnarije i xenon budževine, i što se mene tiče i treba da seru, jer retko ko to odradi kako treba, i budimo iskreni, led migavce ionako svi stavljaju zbog mode i neke "uštede" struje pa brate nije ti motor prikopčan na EPS pa da štediš kwh, taj motor je konstruisan da potroši struje koliko i napravi, i to je to, gledaj da ti je dobro punjenje/regler i akumulator i nemaš frke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1551 Napisano Jul 13, 2022 Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan uh tek Thundercat, to je ubedljivo najgore svetlo, kao pod svećom da se vozi. Mislim da honde imaju najbolja svetla iz tog starijeg doba, iz 20.veka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1551 Napisano Jul 20, 2022 (promenjeno) Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan On 27.6.2022. at 21:01, Disko Nindža je napisao: Disko Nindža, da li moze da se stavi top, auspuh ciji je fi 60 mm (Dragon izrade al polovan), bio je na kawi 750. Protocni je auspuh, stavio bih mu db kiler ili da uzmem Nikko racing koji ima vec ugradjen db i koji ne moze da se vadi. Ili Viper auspuh sa granom, ali nema dole predvidjeno da se zasrafi za stender kao fabricki, pa da mi granu ne cvikuje Promenio Jul 20, 2022 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7917 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 2090 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Uz određene modifikacije sve može.Secneš tu,malo onde i spakuješ.Ne može samo da se zašrafi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1551 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se razumeli. Pitam zbog promera unutar auspuha, da sve to moze tako kontam da ne bi pravili odredjeni tip za odredjene kubikaze ili gresim? Veca cev, veci protok, brzi, veca buka, zar ne? Uz to ne mislim da se poboljsavaju performanse jer od toga nema nista, osim zvucne kozmetike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10435 Napisano Jul 20, 2022 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meći slobodno i ne sekiraj se, biće ok 600-750 isti vrag. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1551 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na brzim odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1551 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se vazdusari ponasaju po ovakvim najavljenim vrucinama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10435 Napisano Jul 22, 2022 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nije Bandit obična vazdušara, to je ULJARA i što se tiče vrućine ne sekiraj se, istrpi uljara sve i svašta, pre ćeš ti da kolabiraš nego mašina. Ja se evo već danima vozikam po crnogorskom primorju po vrućinama i gužvama a Bandit samo šapuće 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7917 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 2090 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda samo ja nisam na moru.Tja..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1551 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja bavim se kucnim molerajem, tako da ce me more videti tek na zimu posto najavljuju hladnu i tmurnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10435 Napisano Jul 22, 2022 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije loše ni zimi ići na more, ako imaš para da odletiš na neke egzotične destinacije Mada meni je zanimljivije provozati se do mora, Crna Gora je izmišljena za vožnju motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3523 Napisano Jul 25, 2022 Malinar u pokusaju, 1690 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno malo zapažanje za naš motor: S vremena na vreme, a naročito po ekstremnim vrućinama, kada na 100 km/h u 6. brzini odvrnem pun gas, motor kao da ima zadršku sekundu-dve i onda povuče. Isto tako i kad otpustim gas, kao da u jednom momentu trzne, dobije neku snagu. Ustanovio sam da se to dešava jer je motor izuzetno osetljiv na prljav filter vazduha. Još jedna od nuspojava je i povećana potrošnja goriva za, verovali ili ne, 0,5-1l / 100km. Ako se ne očisti ili zameni i filter zapekne načisto, motor i u nižim brzinama počinje da dobija tu zadršku, a i sve sporije ide u obrtaje, što je jako ružno u preticanjima. Filter za vazduh sam rešio da čistim češće, izduvam kompresorom i bude kao nov. Juče testirao motor posle čišćenja (prešao nekih 300 km), bukvalno drugi motor, lepše radi u leru, radije se vrti u obrtaje i naravno, nikakvog trzanja. Ne vredi slušati servsnu knjigu (stavili su predug interval i ljudi ubedjeni da motor ima neki drugi problem, struja ili karbovi), valjda su nam putevi toliko prljavi, ja jednom u sezoni očistim, a drugi put zamenim filter za vazduh. Priredite ovaj tretman banditu 600, manje će vam trošiti goriva, a garantujem da će bolje ići. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3523 Napisano Jul 25, 2022 Malinar u pokusaju, 1690 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/22/2022 at 5:40 AM, Zarkela said: Kako se vazdusari ponasaju po ovakvim najavljenim vrucinama? Juče prešpartao centar BG-a nekoliko puta banditom po onoj žegi, doduše bila nedelja, pa nije začepilo kako zna, ali svejedno sam čekao 50 semafora. Usijan je agregat bio. Ništa neobično nisam primetio (što se tiče same vožnje), sem da sam izdepilirao noge, jbg vozio u šorcu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1551 Napisano Jul 25, 2022 Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga u ovim letnjim periodima zovem Kreka peć Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...