Jump to content

Moto Zajednica

7. Moto susret MK 'Staaari Rokeri' Umag 09. - 11.05.2008.

Recommended Posts

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Ka se vec prica o rutama... mi smo bas hteli preko Ogulina, ali posto ide sa nama i jedna Jawa verovatno zbog puteva njije najbolje resenje

Dajte recite kako bi bilo najbolje Plitvice Rijeka Umag ali BEZ AUTO PUTA I NAPLATNIH RAMPI!!! ako je izvodljivo

Možete i preko Učke , malo je krivudavo ali je prekrasan pogled, tako izbjegnete naplatu tunela.

Ma nije do kinte, nego ne volemo takve puteve, uglavnom su dosadni, vise volimo da vozimo starim putevima, kroz po koje naselje, kroz prirodu, da vidimo nesto osim sivog asfalta.

Kroz tnel cemo proci, koliko sam shvatio on kosta negde oko 4-5 eura.

Inace, spakovani smo i krecemu sutra (cetvrtak, 8-og) popodne oko 3 sata, stajemo kod svakaka da nocimo i nastavljamo u petak rano ujutro. Verovatno cemo stati malo na Plitvicama, ako nas ne budu hteli odrati (posto smo culi da nije uopste jeftino, a tu kintu bismo mnogo "kreativnije" mogli da spiskamo u Umagu, Rovinju, Rijeci, Opatiji,... Sve u svemu stizemo u Umag u petak redvece.

Ekipa: quasaar, Joseph, farkas + devojka Valerija, samuraaaj, bata i jos neki njegov prijatelj.

Cekajte nas sa hladnim pivom i dobrom muzikom!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3037 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Srecan put, okupajte se i za mene, molim vas. Sve sam spremio da krenem, ali sam sredio nogu, ne mogu na motor. Lep provod, pozdrav mojim nesudjenim domacinima.

• Svrati ponekad, 351 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3

Pih... ja za ovo saznao tek danas... :( Sad mi je mozda malo i kasno. Ima li neko da ide iz NS ili BG u petak ujutro?

Smestaja u bungalovima verovatno vec nema, a ja moram onda shator da kupim, plus bih morao u SU po pasos koji mi nije pri ruci.

Sad razmisljam da li imam tolika muda da se komplet ogranizujem i isplaniram sam u toku sutrasnjeg dana, pa da zapalim sam u petak oko 5 - pola 6, pa sta mi bog da :)

• Svrati ponekad, 274 postova

Pih... ja za ovo saznao tek danas... :( Sad mi je mozda malo i kasno. Ima li neko da ide iz NS ili BG u petak ujutro?

Smestaja u bungalovima verovatno vec nema, a ja moram onda shator da kupim, plus bih morao u SU po pasos koji mi nije pri ruci.

Sad razmisljam da li imam tolika muda da se komplet ogranizujem i isplaniram sam u toku sutrasnjeg dana, pa da zapalim sam u petak oko 5 - pola 6, pa sta mi bog da :)

naravno kreni nije kasno,ne treba ti sator mnogi imaju viska sobu u bungalovu evo imam i ja,bez veliki priprema

• , 1322 postova

sunce przi... ;D

sinoc stigao Igor gs sa prvim dijelom ekipe iz Banja Luke (njih 9)

Elmo McElroj i Knezevi mi se upravo javili da su u Rijeci,Brothersi,Indjija,Siriusi na putu i stizu uskoro  :)

Ekipa se polako skuplja a Umag vec grmi  8)

Prsut narezan a pivo je vec odavno hladno

Ludilo pocinje...

• Svrati ponekad, 351 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3

Evo kratko obavestenje, dolazim i ja.... Nemam sator, nemam rezervacije... valjda ce se naci nesto  ;)

P.S: Ja u 6 krecem iz NS, ako ima jos neko ko se dvoumi slobodno neka se javi.

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

Jebiga,ima i losih vesti,decko Žarko Ružic iz Mrcajevca,krenuo je put Umaga,ali je nazalost imao uzasan  udes i od siline udara preminuo. >:(

• Zainteresovan, 503 postova

Ekipa: quasaar, Joseph, farkas + devojka Valerija, samuraaaj, bata i jos neki njegov prijatelj.

Ovu ekipu smo jutros ispratili na put, mislim da su do sad već morali stići do Umaga.

rgh1210357327x.jpg

• , 1322 postova

samo da napisem nesto malo,jer smo i dalje u opticaju  ;D

nekima se svidjelo tako da je dosta motora iz Srbije ostalo i danas neplanirano pa ce se tek sutra vratiti.

Mario ima sve podatke pa ce tocno napisati rezultate susreta,ja sam zapamtio samo da je bilo 5630 motora i cini mi se 198 klubova (koji su se prijavili),problema nije bilo a reakcije  i ocekivanja ce neki napisati kad stignu kuci

Pozdrav svima i hvala onima koji su bili i u moje i u Mariovo ime i u ime kluba M.K.Staaari rokeri

izvinjavam se svima sa kojima nisam stigao popiti pice ili se zadrzati bio sam u guzvi do grla.Toliko ljudi,toliko pitanja,trcanja na sto strana,sad je gotovo i vrijeme da i ja nakon tri dana nespavanja i umora malo dodjem do daha

Nadam se da ce netko(ili vise njih) napraviti opsiran putopis kao sto je to napravio Bojan p.prosle godine

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Stromcina

I mi smo stigli!!! SVAKAK-u najhvala na smestaju i gostoprimstvu i njegovim roditeljima na strpljenju prvog dana puta!

UMAG..... Nemam reci!!! FUL, FUL, FULOVA! No 1 definitivno!!!  100% se vidimo i dogodine!

GORSKI KOTAR!!! Sto je vule reko kad smo stali i skino kacigu..." Ljudi...JA MAL NISAM SVRSIO!!!!"

Hvala Saletu na doceku i gostoprimstvu. Cujemo se

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja