Jump to content

Moto Zajednica

vudu

Uvek sa nama
  • Broj tema i poruka

    96
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu vudu

  • Rođendan 27.02.1967.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Valjevo

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

vudu's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. vudu

    Honda VFR 750

    I ide li prodaja ?
  2. Sad gledao na Studio B !!! Svaka cast na odlicnoj akciji !!!
  3. Pozdrav svoj bajkerskoj braci ! Ovim putem da se zahvalim svima koji su pokazali iskrenu brigu i uputili zelje za sto brzi i uspesniji oporavak ! Povrede jesu teske,ali Bogu hvala,ne i neprebolne,pa se nadam vec sledece sezone susretu na dva tocka ZIVELI !!!
  4. crveno....verovatno si mislila na Bihac ! Pre dve godine,sa pet motora smo krenuli u 07h iz Sapca i istom rutom u Umag stigli u 20,30h .Sve vreme voznja,u tocak ! I taman pomislih,sta li su ovi radili,kad procitah sa kojim motorom si Ti isla ! Taman da si stigla i za 48 sati,ti si za mene heroina ovogodisnjeg odlaska u Umag ! Svaka cast i apsolutni RESPECT !!!
  5. MIKA ARHANGEL prodaje K 1100 LT ! Nadjite u podforumu prodajem,pre oko godinu dana ! Nije ga prodao do sada jer ga boli uvo za prodaju
  6. Bog da mu dusu prosti :'( Magistrala Valjevo-Sabac je vec uzela previse krvavog danka
  7. RESPECT ! P.S. Ovako funkcionise zdravstveni sistem u zemlji,u kojoj je ministar g. Veciti
  8. Aaaa,znaci umetnik ;D Pa koji umetnik jos stvara bez stimulansa ;D
  9. Ma kavu lovu, to onako iz ljubavi... ;D ;D ;D Ovo je pateticno ili neka zajebancija. Ma nije zajebancija, činjenica je da se to radi iz neke koristi (materijalne ili neke druge), primoranosti (ma kakve), ili iz neke vrste kompleksa. Pa mi imamo jednog ovde u Valjevu koji grebe i rukama i nogama da bude taj prospekt, suport (ili kako već se to krštava), pa je se zavadio sa "pola grada", smatraju ga i ovakvim i onakvim da sad ne tupim puno, verovatno znaš o kome pričam. Pa sad ne sme da pomoli nos u npr. Hrvatsku uopšte, a kad se samo setim da sam i ja sam mogao da imam problema zbog njega u Umagu prošle godine samo zato što sam iz Valjeva. Zamisli, jurili nas Helsi da nas biju. I o čemu ti meni pričaš. Treba da okačim boje Helsa, pa kad odem negde na stranu da me jure oni drugi, ili obrnuto. A takve stvari se dešavaju. Neka mi neko objasni, kako i zbog čega mogu više da volim nekoga sa strane od ovih mojih rodjenih ovde. Shecki,znam o cemu pricas ali moram te ispraviti,Hellsi nisu bili u Umagu Sale,moram i ja tebe da ispravim ! Hells-i jesu bili u Umagu !!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja