Jump to content

Moto Zajednica

Ada Huja TRENING

Recommended Posts

• Integrisan, 13042 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Kako su sprave preživele padove?

Miloše, koje gume imaš na SV-u?

.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vikend motociklista, 676 postova
  • Motocikl: Honda pantheon 125..

Ja klizao po travi,presiroko usao u krivinu,Milos klizao po asfaltu,bas posle ove fotke,cini mi se,Mali zeleni sa foruma imao uletanje jednog KTM posle toga pao,pukla dekla,iscurelo ulje iz z750,taj isti KTM sece mene i valjevca na L2,mi kocimo on kliza po asfaltu..Mislim da nije fer od strane supermoto vozaca jer su isli preagresivno i bukvalno te sekli u krivini kad te stignu..tamo su oni svaki drugi dan i valjda su hteli da se pokazu,ne bi voleo da im pokazujem u cemu sam ja dobar,MALO KOREKTNOSTI NA STAZI NIJE NA ODMET,ne mora se seci u krivini kao da je trka jer se niko ne takmici sa njima.. 0namigivanje.gif

• Podržavam 1

• Princ Sherwood-a, 2447 postova

Zaista strašno.

Ja sam negodovao i na Navaku onomad jer su me u krivini obilazili S/M motori na zaista par desetina centimetara u krivini zašta zaista nema razloga. Jbg, izgleda da ih kompleksi drmusaju pa će da pokažu po krivinama koliko su zajebani :jok:

• Podržavam 1

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

Normalno da ce te obici na blizu jer i on gadja idealnu putanju, a ti ako promenis svoju putanju u trkacku nece te obilaziti sa unutrasnje, a retko se ko odlucuje na obilazak sa spoljne... (a i ako se odluci mnogo je bezbednije po tebe)

I sve je OK ako nema kontakta i dramaticnog secenja putanje. Nije ni nama lako kad odete na pravcu, ali se ne zalimo...

A kompleksi, taj mi deo nije jasan... ;)

Svratio sam u nedelju odgledao tri kruga, provozao jedan, ja sto sam video bila je ok i korektna voznja....

Te padove zaista nisam video, prozborio sa Vuletom (ktm 88) par reci, malo pricali o mogucem SM sampionatu sledece godine i pravilniku za amater ulicne SM i otisao...

Ako je meni upućeno, da sa spoljne su me obilazili. I primećuje se namera da to bude što bliže što je nebezbedno. Da se trkamo u redu, ali za track day to nema nikakvog smisla. A to da li je nekome lako kad ga neko drugi pretiče, to je lična stvar. Meni ni najmanje ne smeta.I ne, nije ok.

Track Day, sad ukopcah da pricas o Navaku, a tamo nisam bio ni vozio pa ne znam i ne mogu nista da kazem...

Da sam video kako je bilo i koliko je blizo pa da pricamo, ovako.... jbg!

• Svrati ponekad, 141 postova
  • Motocikl: BMW S1000 rr

Evo da se umesam i ja jer sam bio na Huji u nedelju.Momci sa ktm.ovima su stvarno bili agresivni to sam im i rekao posle pada Malog Zelenog svi su bili tu prisutni i mogli su cuti.Siguran sam isto da tu nije bilo nikakve namere momci su na to navikli i tako voze stalno ja sam naj gore prosao jer su me kacili vise puta sa laktovima ali meni to nesmeta navikao sam na to i znam sta raditi u tim situacijama.Sto se tek tice kompleksa ni toga sigurno nema jer pre kretanja kuci sam i pricao dugo s Bajicem svi mi dobro znamo koliko je on momak dugo u moto trkama da nema potrebe bilo kome sta pokazivati a i momak je skroz ok.Ostaje moje misljenje da jesu vozili agresivno da nije bilo namere da se neko povredi i samo treba smiriti strasti ko je dosao npr.na td.da vezba neka tako vozi i malo se pomeri brzima ko je dosao da trenira za trke neka vozi brzo pazeci na sporije vozace i nema potrebe za nekom polemikom svi smo mi tu zbog iste ljubavi prema motorima i neka tako i ostane da se nedelimo na erase sm.i slicno.Poz.

I da zaboravih slazem se potpuno sa Robin hudom da svima ipak na prvom mestu teba da bude bezbednost i svoja i drugih kolega na stazi .Poz za sve na forumu.

• Podržavam 1

• Vikend motociklista, 676 postova
  • Motocikl: Honda pantheon 125..

Da pojasnim,nalazis se u krivini,zatvaras je,namestas se i u tih 10 cm koliko ti je ostalo ulece ti covek sa tockom,znaci ili pustas gas,kocis ili dolazi do kontakta..ja dosao da se vozim,vezbam..nema smisla,neki momci su prvi put na stazi,uplase se,padnu..jbg..nije sportski..kad ste vec tamo cesto iskulirajte taj dan da bi momci vezbali,nemora do koske..

• Podržavam 2

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Nisam bio pa ne znam ali kukati da je neko agresivan na stazi je po meni....bolje da ne kazem. Ako vidis da si sporiji ti si taj koji treba da se skloni sa idealne putanje. Ljudi su tu dosli da ozbiljno treniraju i nije fer od vas sto im smetate. Ako vec vidis da je neko brzi, olaksaj i sebi i njemu i propusti ga. Mada kontam da drmaju kompleksi kad nekog na motoru od 180ks otrese neko sa sm od 50-60ks. Ne mislim ni na kog konkretno vec na vecinu ulicnih eRasa koji samo na pravcu umeju da zavrnu gas pa ih onda sramota kad dodju na stazu i odere ih klinac od 15 godina na 250ccm

• U prolazu, 91 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650 S

Slazem se sa Spajkom, ne razumem zasto mora po svaku cenu. Ne trkamo se za kes nego ucimo, vezbamo, igramo se bre. A onda zbog necijeg nemara pojedinci trebaju da slepaju motore, placaju stetu koju nisu sami napravili itd...

@gavrolini

Uopšte nije istina!

Zaista ne znam nikog na R motoru ko neće da se skoni bržem bez obzira šta taj vozi. Ali ako si već ušao u krivinu, namestio se da prođeš onako kako misliš da treba, kakvo crno sklanjanje? Kočenje u krivni, otpuštanje gasa, menjanje putanje? Daj čoveče...

Sporiji se obilaze na pravcu, ne u krivini. Ja kad prilazim nekoj krivini a ispred mene je neko ko je sporiji, spustim tempo. Šta sad, on treba vrat da polomi zato što ja mogu brže? A na kraju krajeva, svi su platili isto i trebaju da voze na ravne časti.

Ako neko hoće "ozbiljno da trenira" nek zakupi stazu pa nek radi šta god želi.

• Podržavam 10

Ako je meni upućeno, da sa spoljne su me obilazili. I primećuje se namera da to bude što bliže što je nebezbedno. Da se trkamo u redu, ali za track day to nema nikakvog smisla. A to da li je nekome lako kad ga neko drugi pretiče, to je lična stvar. Meni ni najmanje ne smeta.I ne, nije ok.

Pa sta se onda zalis, nisi mi bas NAJjasniji kolega... ;)

• Podržavam 1

• U prolazu, 91 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650 S

Robin Hood sve si rekao tako da ja necu da te citiram. Objasnio si sve, ako I dalje nesto nije jasno ili se nerazumemo dzaba dalje price...

Nisam bio pa ne znam ali kukati da je neko agresivan na stazi je po meni....bolje da ne kazem. Ako vidis da si sporiji ti si taj koji treba da se skloni sa idealne putanje. Ljudi su tu dosli da ozbiljno treniraju i nije fer od vas sto im smetate. Ako vec vidis da je neko brzi, olaksaj i sebi i njemu i propusti ga. Mada kontam da drmaju kompleksi kad nekog na motoru od 180ks otrese neko sa sm od 50-60ks. Ne mislim ni na kog konkretno vec na vecinu ulicnih eRasa koji samo na pravcu umeju da zavrnu gas pa ih onda sramota kad dodju na stazu i odere ih klinac od 15 godina na 250ccm

Posto je verovatno ovo agresivno bilo upuceno meni.Da ti ponovim posto nisi dobro procitao ili nisi dobro razumeo moj komentar pa da ti pojasnim.Nisi bio i nemoj nista da komentarises.Sada procitaj bolje por.koju sam napisao i sam kraj por.i kada je shvatis onda ostavi neki pametan kom.jer ovaj ti je mnogo glup nqjblaze receno.
  • Podržavam 2

Matori nije se on odjednom pojavio u krivini pa da te iznenadio. Nije sm tako brz na pravcu pa da te iznenadi. Znaci da je bio tu i da je obilazenje spremao. Tako da treba to i da ocekujes. I mene klinci sa 85ccm na cross stazi prelete bukvalno sa 20cm od kacige. To je staza, to je mesto gde se jurca. Naravno ne da se zaleces u nekog da ga oboris ali ako ces da dodjes na stazu i da se cudis sto neko vozi brzo i ostro onda bolje i da ne dolazis.

Pa sta se onda zalis, nisi mi bas NAJjasniji kolega... ;)

Žalim se jer nema ama baš nikakve potrebe da se laktam sa nekim u krivini na track day-u. To nije trka!

Posto je verovatno ovo agresivno bilo upuceno meni.Da ti ponovim posto nisi dobro procitao ili nisi dobro razumeo moj komentar pa da ti pojasnim.Nisi bio i nemoj nista da komentarises.Sada procitaj bolje por.koju sam napisao i sam kraj por.i kada je shvatis onda ostavi neki pametan kom.jer ovaj ti je mnogo glup nqjblaze receno.

ako neko ne cita onda si to ti jer sam lepo napisao da ne mislim na nikog konkretno. To da li sam glup je moja privatna stvar kao i vasi kompleksi sto su vasa.

Rekao sam da ti je komentar glup a ne ti opet dokaz da ne citas komentare.Samnom nemoras da polemises jer ja sam na toj strani koju ti zastupas zato sam ti i rekao nisi bio i nekomentarisi jer neznas ko je ko i ko sta vozi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja