gboxfloyd 1 Napisano Mart 14, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 3. 2023. at 11:49, j0nY je napisao: Meni je napravio Ivan iz BG. Odlican majstor za te stvari Jel moze neki kontakt? Ja bi vizir za cbf600n. I koliko to kosta da se napravi. Ja nisam naso neki da mi se svidja za naked-a..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
j0nY 6 Napisano Mart 14, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ivan 064 2847 847 Evo kako je meni napravio, uzivo je daleko lepse. Mislim da je kostalo 5000din pre godinu dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gboxfloyd 1 Napisano Mart 15, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, j0nY je napisao: Ivan 064 2847 847 Evo kako je meni napravio, uzivo je daleko lepse. Mislim da je kostalo 5000din pre godinu dana Hvala puno. Ovo izgleda odlicno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
j0nY 6 Napisano Mart 15, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Apsolutno sam zadovoljan Ivanovim radom, verujem da ce i tebe oduseviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Mart 15, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Za mog horneta Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Mart 15, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Za mog horneta Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jeste raspolozeni da okacite slike svojih motora koji imaju vizir na okruglom faru, da vidim kako to izgleda? Razmisljam da stavim nesto na svoj da malo smanjim udar vetra kad se vozim van grada.... Ne bi skodilo i da napisete gde ste nabavili / pravili vizir... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6756 Napisano Maj 16, 2023 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Setio sam se da je na početku ove teme bilo ovih pitanja....i gle čuda, baš ti si i govorio o vizirima, a ja ilustrovao linkom ..koji je i dalje aktivan. 8 godina ti razmišljaš da staviš vizir.... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9946 Napisano Maj 17, 2023 Ne silazi, 2311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @pronto Svaka ti čast na memoriji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 29 Napisano Decembar 21, 2023 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje li ko horneta 900? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Decembar 21, 2023 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, kimi94 je napisao: Prodaje li ko horneta 900? Nebi ti to mogao da kontrolises na gasu zbog ogromnog obrtnog momenta. Uzmi Hornet 600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesidente 48 Napisano Decembar 22, 2023 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nema nista na oglasima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Januar 1 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Honda CB900 Hornet WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CB900 Hornet, 2004. godište, Naked, vozilo prešlo 1273 km, Beograd. Cena 6.450 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1431 Napisano Januar 1 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Gledam je od kad se pojavila na oglasu,bila 5950, sad je 6450, da je samo 2500 jeftinija ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16964 Napisano Januar 1 Integrisan, 5018 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video i ja posto gledam Hornete 600. Preterano, bez obzira sto oni tvrde da je nova tj. prava kilometraza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Januar 1 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Honda hornet WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda hornet, 2003. godište, Naked, vozilo prešlo 29500 km, Niš. Cena 2.950 € - Motori - Polovni Automobili Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radenp 10 Napisano Januar 29 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da se upisem i ja postao sam ponosni vlasnik horneta 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16964 Napisano Januar 30 Integrisan, 5018 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Lep motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radenp 10 Napisano Januar 30 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Tek uzeo motor krenuli gremlini danas posle neke voznje nekih 20km krene motor da trokira i tesko prima gas posle par minuta upalim motor sve radi normalno dali je moguce sa ovakvim simptomima svecice da zezaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16964 Napisano Januar 30 Integrisan, 5018 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je naravno. Od toga se prvo pocinje pa onda dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10525 Napisano Januar 30 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pretresi dotok goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6756 Napisano Januar 31 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zato je verovatno i prodat..jer se treba malo pozabaviti nekim stvarima. Redom....akumulator, provera punjenja, slavina goriva, karburatori, svećice. Ako se stave nove svećice, a karburatori imaju problem...kao da ništa nije urađeno. Moglo bi i drugo da se pregleda....i kad dođe do ovih trenutaka, veliki broj motora traži "sponzora", jer voziti se bez problema je upravo i samo to. Daj, dobićeš. Ako ne daš, imaćeš muku...i ta se muka ovde (vekovima) prebacuje i nasleđuje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radenp 10 Napisano Januar 31 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Moror je iz uvoza nista danas krecemo redom pa da vidimo dali ce moci nesto da se uradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radenp 10 Napisano Januar 31 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Danas odvozio nekih 70km u oba pravca motor normalno radi vuce a u petak svakako zakazao kod mehanicara da zamenim svecice ali mr sada kopka kako danas sve normalno radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16964 Napisano Januar 31 Integrisan, 5018 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba odmah mraciti zbog nekog trokiranja... moze biti sitnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...