Mediterraneo 1766 Napisano Decembar 28, 2014 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pregledah ceo podforum Naked, sve do prve teme postavljene 29. juna 2006, i zakljucih da ne postoji sveobuhvatna celina o ovom modelu. Kolege su otvarale pojedinacne teme o specificnim problemima koje su se gasile kako je problem bio resen. Pretpostavljam da bi administratorima bilo zamorno da spajaju sve ove teme u jednu? Ukoliko se vlasnici i zaljubljenici u ovaj model slazu mogli bi u buduce da objedinima nasa iskustva i dileme u okviru ovog naslova. Postao ponosni vlasnik ovog modela za Svetog Nikolu. Zeleo bih, od sveg srca, da se zahvalim nasem kolegi pronto-u na izuzetno kolegijalnoj i nesebicnoj pomoci. Vodjen njegovim iskustvom i ostrim okom izabrao sam pravi primerak za mene: 3 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 526 Napisano Januar 17, 2015 Pažljivo prati, 615 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kupio si ekstra motorcikl. Ja imam model od 900ccm i ja sam prezadovoljan. Bukvalno motor za sve, i za grad i za malo putovanja. Ma sve. Drugar ima model kao tvoj i on je isto baš zadovoljan. Motor koji se vozi kao bicikl. opušteno. Svaka čast i da te lepo služi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moja makina. Odnedavno sam vlasnik, tako da ne mogu mnogo šta reći o motoru. Za sada deluje ok. Rađen je motor, kupio sam ga kao neispravnog. Ostalo je još lanac i lančanike da zamenim i malo oko karbova jer je skidano sve to pa da se naštima kako treba. Posle toga ću i moći nešto više reći, a i lepo vreme se čeka za valajno testiranje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Januar 19, 2015 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam se neko vreme u vezi modela. Oni iz 2006 sa USD viljuskom su mi golicali mastu, 900-ka mij je bila, na zalost, finansijski nedostupna. Odlucih se za ovaj model jer bas ovakav merkam i sanjam zadnjih 6-7 godina. Kupio si ekstra motorcikl. Ja imam model od 900ccm i ja sam prezadovoljan. Bukvalno motor za sve, i za grad i za malo putovanja. Ma sve. Drugar ima model kao tvoj i on je isto baš zadovoljan. Motor koji se vozi kao bicikl. opušteno. Svaka čast i da te lepo služi Od srca hvala kolega. Udeni i ti neku sliku starijeg brata Ovo je moja makina. Odnedavno sam vlasnik, tako da ne mogu mnogo šta reći o motoru. Za sada deluje ok. Rađen je motor, kupio sam ga kao neispravnog. Ostalo je još lanac i lančanike da zamenim i malo oko karbova jer je skidano sve to pa da se naštima kako treba. Posle toga ću i moći nešto više reći, a i lepo vreme se čeka za valajno testiranje Zaista lepo izgleda na fotografiji. Nadam se da ces sve to zavrsis OK i da uzivas u voznji Nadam se da cemo sto manje resavamo tehnicke nedostatke a sto vise uzivamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 526 Napisano Januar 21, 2015 Pažljivo prati, 615 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima već na forumu u nekim temama ali evo da se prijavim i ovde 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Januar 23, 2015 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 245 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vlasnik Horneta,ali planiram da postanem..Trenutno se vozi Bandit 600 i stvarno sam prezadovoljan,ali mi Hornet merak..drugar mi vozi Horneta 600 (2006),i to je to..samo da se nabode jos neki koji je registrovan na a2 (jbg,fale 2 godine) i dajem svoju bandzu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Januar 25, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Uživaj ti na banditu još neko vreme Super je to motor. Ja sam jurio Bandita pa mi sasvim slučajno ovo iskrslo i pazario. Plan je bio da polako sređujem, ali đavo ne da mira Za dve godine možda te i prođe želja za Hornetom pa nešto drugo bude na tapetu, a tad ćeš moći i da biraš. Dotle voziš vrlo sličan motor koji je takođe odličani uživaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iyaan 15 Napisano Januar 25, 2015 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam planirao bandita od kad sam polozio (pre 6 god), gledao ga svaki dan, mislio to je to, i pre godinu i nesto mi jedan dan samo kliknulo i presaltao se na horneta.. tako da ko zna sta ce da bude za par god a drug prodao er5 i krenuo da pazari sv650 i sutradan ga vidim na africi eo i mog 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iyaan 15 Napisano Januar 25, 2015 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan trebao bih da menjam prednje plocice, pa da li da stavljam nissin fabricke ili neke malo skupje/ kvalitetnije!? da li su stvarno bolje, mislim da li ima potrebem uopste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 245 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Ma super je meni Bandit,nego me pucaju naleti tako ponekad...Mada i Fazer..uh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Januar 26, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan racunamo li se mi sa malo ustrojenim hornetom hahah cbf600n Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma batali nalete i uživaj Daću ti da provozaš Horneta kad budeš probavao EXO 1000 Naravno, za jedan krug na Banditu @boriša Aj računate se i vi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 245 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Batalio sam EXO,i uzeo Nolan N104 Evo...i prezadovoljan sam..a ovo za krug,moze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Januar 27, 2015 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vlasnik Horneta,ali planiram da postanem..Trenutno se vozi Bandit 600 i stvarno sam prezadovoljan,ali mi Hornet merak..drugar mi vozi Horneta 600 (2006),i to je to..samo da se nabode jos neki koji je registrovan na a2 (jbg,fale 2 godine) i dajem svoju bandzu. Izbor motora koji vozimo je, uglavnom, izbor srca. Bandit je lep, ali mi je Hornet nekako, potpuno subjektivno, blizi srcu ja sam planirao bandita od kad sam polozio (pre 6 god), gledao ga svaki dan, mislio to je to, i pre godinu i nesto mi jedan dan samo kliknulo i presaltao se na horneta.. tako da ko zna sta ce da bude za par god :)a drug prodao er5 i krenuo da pazari sv650 i sutradan ga vidim na africi That's amore racunamo li se mi sa malo ustrojenim hornetom hahah cbf600n Dobro dosao kolega Ja ne spomeuh tvoj model jer videh da vec postoji tema o njemu, a ne bih da budem nametljiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 526 Napisano Januar 28, 2015 Pažljivo prati, 615 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dva drugara imaju bandite i ja sam razmišljao da ga pazarim, ali kad sam probao Horneta učinilo mi se da je ipak malo lakši za vožnju. Nekako "vožljiviji". I kad sam ga pazario svi kažu pa šta je sad ovo, otkud promena, i ja im ponudim da provozaju bez nekih objašnjenja čisto da vidim da li mi se učinilo ili je meni Hornet više legao. Obojca su izneli isti stav kao i ja, i dalje vozaju Bandite ali i oni kažu da je Hornet lakši za vožnju. Meni je Bandit i dalje preteran motor ali sad ga nebi menjao za Horneta, nikako. Slično ali ipak stvar ukusa valjda ih zato toliko i ima :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 526 Napisano Januar 28, 2015 Pažljivo prati, 615 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ce tema zaziveti... inace, ja posedujem jedan model iz 2002.god. i zadovoljan sam. samo da nadjem neki vizir koji mi se dopada (jbg, bas sam pi.ajzla po pitanju toga), vetar van grada na duzim voznjama zna malo da umori.... ovaj hermanov mi ne deluje lose, izgleda da je prepravljen sa nekog R-a ili mi se cini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6543 Napisano Januar 28, 2015 Ne silazi, 6502 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti, pa se sit nagledaj. https://www.google.rs/search?q=parabrezza+hornet&espv=2&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=A9fIVI7YOoixygOZ3YGoCQ&ved=0CBsQsAQ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano Januar 28, 2015 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li Hornet 600 da se provuce sa oko 5 litara gradske voznje? Penzionerska naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Juče pristiglo Nije savršeno, ali srediće se. Jedva čekam montažu sa nešto lepšim vremenom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Januar 28, 2015 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ce tema zaziveti... inace, ja posedujem jedan model iz 2002.god. i zadovoljan sam. samo da nadjem neki vizir koji mi se dopada (jbg, bas sam pi.ajzla po pitanju toga), vetar van grada na duzim voznjama zna malo da umori.... ovaj hermanov mi ne deluje lose, izgleda da je prepravljen sa nekog R-a ili mi se cini? Evo kolega pronto ti bas opsirno odgovori Meni je licno jedan od lepsih detalja na Hornetu njegov okrugli far. Samim tim svaki vizir mi je bio suvisan. Nekim cudom ovaj mi je bas legao. Pomaze znacajno na vecim brzinama. Moze li Hornet 600 da se provuce sa oko 5 litara gradske voznje? Penzionerska naravno. Zavisi kolika ti je penzija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iyaan 15 Napisano Januar 28, 2015 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li Hornet 600 da se provuce sa oko 5 litara gradske voznje? Penzionerska naravno. ja ispod 6,5 po gradu nikad nisam uspeo da spustim, bas penzionerske voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 245 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da..ne moze ispod 6,5 kad mene juris. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iyaan 15 Napisano Januar 28, 2015 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...