BalsaWrx 15 Napisano Septembar 16, 2014 U prolazu, 24 postova Lokacija: tu sam blizu Motocikl: KTM smT 990,YZF R6.WR125X Prijavi odgovor kao problematičan Eo ovako imam slatke muke,u mojoj familiji svi voze uklucijuci sestru sestra mi vozi od svoje 16god evo sad ima 22 i evo posto je zavrsila fakultet upisala drugi moji doma oce da je caste motor e sad pitanje je koji ona voli R motore al nikad nije vozila R kao sto rekoh ima iskustvo vozila je Kawsaki zr7s od 750cc sa16god do 19 i trenutno vozi mog BMW g650gs i yamahu wr125x.Sta vi mislite koji R bi mogla ona uzet do 600cc?Budzet oko 3 000 3 500e ....Toliko od mene nadam se da ce te mi pomoc motor bi trebali da uzmemo u ovih nekoliko mjeseci da ga svikne do ljeta da moze samnom po moto skupovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 16, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... e sad pitanje je koji ona voli ... Pa mozda da prvo nju pitas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 16, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, svaka cast za "...u mojoj familiji svi voze..."!!! Drugo, verovatno bi pomoglo da pomenes setrinu visinu. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Septembar 16, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki SV 650S , lagan, umeren, ne previse snazan, ali opet dovoljno snazan za ozbiljnija ubrzanja i brzine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4243 Napisano Septembar 16, 2014 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan ... e sad pitanje je koji ona voli ... Pa mozda da prvo nju pitas? A mozda zele da je iznenade... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Septembar 16, 2014 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je vozila ZR7s, na bilo kojem novijem R-u ili F-u od 600ccm će biti kao kod kuće. Ako ste za 4 cilindra, tražite dobar R6, CBR600F (sport ako nađete zbog malo sportskijeg izgleda), ZX6R, GSXR 600. Ako ste za dva cilindra, onda ER6F, SV650S... Ako već ne cilja tačno određen model, onda treba gledati što bolji primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Septembar 16, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Izmislili ljudi tacku, zarez... 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Septembar 16, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan ER6F 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 16, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan ER6F er6n много много лепши 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 16, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan ER6F er6n много много лепши Malo morgen 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 16, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu ljudi da je cbr600rr pravi zenski motor u poredjenju sa ostala 3 japanca 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Septembar 17, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam isto to cuo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Septembar 17, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ER6F er6n много много лепши Jeste lepsi N, ali iz prvog posta zakljucujem da bi htela nesto "oklopljeno", a ne naked. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 17, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ako već nije vozila R motore, mislim da je ovako nešto bolje rešenje, bar u međuvremenu. A i nakedi su u modi Postoji i verzija sa punim oklopom koja baš podseća na zujalicu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 17, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako to registruješ na CG table onda ciljaj neke jače varijante, kad već pređeš 500cc isto ti je jel motor ima 34 ili 94kw, klepanje je svejedno, a ako je već vozila veće motore ko što kažeš znači nije joj bauk motor od stotinak konja, samo da se navikne na taj novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 17, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ova oklopljena diverzija izgleda odlicno, narocito u crveno-beloj kombinaciji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BalsaWrx 15 Napisano Septembar 17, 2014 U prolazu, 24 postova Lokacija: tu sam blizu Motocikl: KTM smT 990,YZF R6.WR125X Prijavi odgovor kao problematičan Njoj se svidja ninja novija znaci 2008 2009 ona trenutno bez problema vozi mog bmwa I yamahu al opet ne znam kako ce ona po podgorici jer je na studije ic sa 120 130 ks,ima guzvi Rovi nisu lagani,ona je visoka 175 od prilike taman za curu bar po mojem misljenju,a ocemo da je iznenadimo sa nekim R motorom al da bas ne izgine sa zr7s se lijepo snasla vozila ga od 16god do 19..Poslje prodali pa kupili bmw I wrx.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 18, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan ZR7S je tezi ili u najgorem slucaju iste tezine u odnosu na Ninja-u sa tim da je centar tezista nizi kod Ninja-e sto bi trebalo da motor cini jos laksim za korisnika. Mislim da u ovom slucaju ne bi trebalo da razmisljate o tome da li ce joj tezina biti problem ako je vec tako dobro vozila zr7s vec koliko pametno ce da obuzda nervoznih 110+ konjskih snaga u odnosu na relativno smirenih 76ks kod zr7s ili 50ks kod GSa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 18, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Koji je najpitomiji od tih 600ccm ? CBR? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 18, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Možda F4? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano Septembar 18, 2014 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam odmah hteo da se mesam al kao aj da i ja koju pametnu kazem. Covek je lepo napisao da joj se svidja Ninja 2008-2009 a savetujete motore ili 2000+ ili F varijante. Hoce da je iznenade sa R motorom i sad sam shvatio da pisem glupost. Imate para da joj kupite sta zeli? Kupite joj sta zeli. Zasto mislite da je manje 100 KS od 120 KS? Naucio sam jednu lekciju na licnom primeru. Hoces da nekom kupis na poklon nesto sto zeli, znas tacno sta zeli i odlucis da kupis nesto drugo. Postigao si dve stvari: 1. ostao si bez para i kupio si poklon za koji ocekujes "zahvalnost" 2. naterao si tu osobu da "bude zahvalna" za nesto sto joj se ne dopada i nije zelela. Sto bi rekli manageri pretvorio si "win win" situaciju u "lose lose" situaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 18, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ce za 3000e da kupe Ninja-u 2008-2009. Da nisu naglasili da je budzet oko 3-3.5k eura verujem da bi vec kupili spomenutu Ninja-u i imali tvoju win win situaciju. Da je u pitanju moja sestra, pogledao bih sta sve upada u budzet od modela pa bih probao izokola da je ispitam koji od tih motora joj se najvise. Slazem se da 10-20 ks na R-u ne pravi veliku razliku ali je takodje velika razlika u isporuci snage BMW650GSa i vec spomenute Ninja-e. Ja npr. mojoj sestri nikad ne bih dao takav motor u ruke posto sam prilicno ubedjen da nije spremna za tako nesto, pritom ne mislim na ustaljeni stereotip o zenama vozacima nego svesno procenjujem necije sposobnosti. Naravno nisu sve sestre iste i ne naturam im svoje misljenje(niti mogu posto devojku u zivotu video nisam) vec im samo dajem temu za razmisljanje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Septembar 19, 2014 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan da je to moja sestra dao bi joj novce u datoj prigodi pa neka si sama kupi šta joj je volja. isto ce se iznenaditi sa 3500 eura na stolu a možda i više a nebi poslje strahovao dali ce je neko ubiti na motoru ili ce to sama napraviti i mirno bi spavao. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Septembar 19, 2014 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Ma Hayabusu brate, nek' ide život Ovo je možda najbizarnija tema u istoriji ovog foruma - kupiti devojci od 22 godine R motor na poklon. R motor je potpuno besmislen i za nekoga ko ima 30 godina iskustva osim ako će taj R voziti na stazi. A neće - 99,9% R motora se vozi po ulicama i vlasnici se pate i lome na njima zbog pozeraja. Kupi joj skuter od 250 cc, lepo će se provoditi na njemu. Ili eventualno, maksimalno, Ninju 250. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14068 Napisano Septembar 19, 2014 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan treba devojci kupiti skuter i ovako ih samo zene voze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...