Satelis 15791 Napisano Maj 12, 2016 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sam u potrazi za Led dodatnim svetlima u vidu maglenki ali nekako ove sa alia mi ne ulivaju poverenje, cinimi se da nisu 100% vodonepropusne tj da bi kratko trajale. Jedino sto mi deluje da je OK su OVE Gledao sam Givi S320 al sto je mnogo, mnogo je, skupe ko otrov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vrlo slicne (samo bez ovog metalnog okvira) koristio dve sezone i nisam imao nikakvih problema. Cak i ako sam prao motor puskom, desi se da se malo zamagle iznutra, sto se osusi posle 10 minuta voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Maj 12, 2016 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces naci LED svetla u ulozi maglenki. Mora debelo da se plati....400..500e. Za sad iz kine samo obelezavajuca svetla. Jedino halogena ali ona ubise regler i alternator... Meni uvek padne na pamet da se nekako izradi kuciste za neki od najmanjih projektora iz kine...eee onda bi ozbiljno svetlelo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Maj 12, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Kaže čovek da se vremenom stvori kondenz ali rade. Rade i pod vodom. Mislim da bi silikon tu mogao da pomogne preventivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Maj 12, 2016 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces naci LED svetla u ulozi maglenki. Mora debelo da se plati....400..500e. Te pare u ludilu ne bi dao, precenjana stvar definitivno.......smislicu vec nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 12, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja čekam da mi stignu. Za modove ili bez još nisam načisto dok ne probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizavuka 6 Napisano Maj 13, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-strom650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo te kineze sa modovima. Povezao ih na relej tako da svaki put kada ugasim motor i njih resetujem tako da pale na prvom modu. E sada to naravno sa kinezima nije uvek tako. Desilo mi se da leva sija na maksimumu a desna ima tikove i zmirka. Ugasio upalio i sve radi super. Mislim da vise sluze da bi bili vidljiviji u saobracaju nego da pomazu u voznji. Ako nekoga iz NS-a interesuje kako sijaju neka se javi i mozemo se naci da vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Maj 13, 2016 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo iste takve od kineza na aliju za nekih 25 evra. Bas ovako u kompletu. nisam ih jos montirao, ali jedino sto mi se za sad nesvidja da kad ga ukljucis jednom on sija punim intezitetom, kad iskljucis i ponovo ukljucis sija sa pola intenziteta, a treci put se pali strob. I tako u krug, koliko sam ja kontao u sustini moras 3 puta da ga ukljucis kad kreces. Jos nisam nasao nikog da pogleda da izbaci tu elektroniku. Uradio baš tako kao što su naveli na YT i sada sija samo ono najjače svetlo Hvala na odgovoru, dosad sam se dvoumio, ali ako gospodin drug Arakis kaze da moze onda se tu zavrsava prica. cekam da mi stigne nosac pa cu izvaditi U2, i postaviti svetla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 13, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Brate i mi ga tupimo,pa sta ocekivat za nesto sto kosta 25 eura kad takva svetla od renomiranih proizvodjaca kostaju 100 i kusur eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Maj 13, 2016 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Čika Arakis zna kako da vam prepravi te lampe da svetle samo na najjacem modu... cisto da znate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Maj 13, 2016 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo iste takve od kineza na aliju za nekih 25 evra. Bas ovako u kompletu. nisam ih jos montirao, ali jedino sto mi se za sad nesvidja da kad ga ukljucis jednom on sija punim intezitetom, kad iskljucis i ponovo ukljucis sija sa pola intenziteta, a treci put se pali strob. I tako u krug, koliko sam ja kontao u sustini moras 3 puta da ga ukljucis kad kreces. Jos nisam nasao nikog da pogleda da izbaci tu elektroniku. Uradio baš tako kao što su naveli na YT i sada sija samo ono najjače svetlo Hvala na odgovoru, dosad sam se dvoumio, ali ako gospodin drug Arakis kaze da moze onda se tu zavrsava prica. cekam da mi stigne nosac pa cu izvaditi U2, i postaviti svetla. Čika Arakis zna kako da vam prepravi te lampe da svetle samo na najjacem modu... cisto da znate Hvala Marre Budi veoma pažljiv pri skidanju EEproma, lako možeš da otkineš štampu ispod i da posle toga baciš sijalice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 13, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno da ga bukvalno kida sa štampe, a može da zagreje lemilicom i digne pin po pin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Maj 13, 2016 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Pa da li je onda bolje da zagrejem malo lemilicom, pa tako da skidam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Maj 13, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja malopre skinuo U2 bez problema. Malim secicama posekao(pokidao) pinove i to je to, lako se skida obzirom da su pinovi bas tanki. Lemilicu nisam mogao da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Maj 13, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan I radi li sve kako treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Maj 13, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Da radi odlicno. Sad planiram da od Rajka Arakisa narucim elektroniku za emergrency mod i to prikacim na prekidac za blicanje, tako da kada drzis prekidac lampe rade i tom modu,predpostavljam da ce morati da se stavi tu i neki rele koji ce istovremeno gasiti ovaj standardni mod kad pritisnes prekidac za blicanje. Rajko ispravi me ako gresim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Maj 13, 2016 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Zeko Upravo pravim nekoliko štampi za emergecy (naizmenično brzo treptanje obe LED lampe) i hazard (trepću obe lampe istovremeno) tako da kada bude gotovo, dobijaš jednu Ne treba rele već samo preklopnik sa srednjim (isključeno) položajem. U jednom položaju radi stalnom jačinom a u drugom emergency Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Maj 13, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Da znam ako stavljam takav prekidac, ali ja hocu da ga vezem na blic i to ce raditi ako su lampe iskljucene, ali ako su tada ukljucene sta ce biti, da li ce nastaviti da svetle ili ce uci u emergency mod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Maj 13, 2016 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da će nastaviti da svetle. Moraš da turiš neko rele da bi prekidao svetlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Maj 13, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti pricam , a za plocu hvala unapred . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 29, 2016 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kupio 2 kom... http://www.ebay.com/itm/251975294637?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Gde si kupio ove sijalice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 29, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Kupio 2 kom... http://www.ebay.com/itm/251975294637?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Gde si kupio ove sijalice... Ovako nesto ima u svaku bolje opremljenu kinesku prodavnicu,osim ako ove nisu nesto posebno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 18, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ja narucio preko aliexpresa 2 kom po 20w sa instalacijom i drzacima za 10,5 dolara sa postarinom doduse jos ih cekam al valjda ce stici ubrzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Avgust 18, 2016 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam givi maglenke i prosle sezone sam zamenio 3 para sijalica, ove jedne led i odustao. Zna li neko nekoga ko to zna da namesti ukoliko uopste to moze da radi, a da ne crkava cesce od jednom u sezoni? Menjanje sijalica mi uzme bar 30 min i napuni negativnom energijom... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 18, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas poručio ove: http://www.aliexpress.com/item/2PCS-125W-Motorcycle-Headlights-3000LMW-Motorbike-CREE-new-U5-U7-LED-Moto-Driving-Fog-Spot-Head/32558714599.html?spm=2114.13010608.0.56.2Qnczq nadam se da će biti ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...