brankoXM 738 Napisano Mart 19 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ako ogranicimo uslugu samo na srbiju,kako onda stoje stvari ,sta bi bilo najkorisnije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1656 Napisano Mart 19 Drug član, 599 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, max80 je napisao: Možda bude nekome od koristi, istraživao sam šta dalje oko pomoći na putu. Razmatrao samo Atlas i AMSS kao firme sa najdužom tradicijom. Pogledao i Tesli i AMC. Elem ono što svi želimo povratak sa bilo koje tačke Evropa i SRB ima samo Atlas, a da je bez bilo kakvog uslova, ali košta 10.000 din. Za motore imaju SRB i Evropa odvojeno ko hoće da spoji da bude ful pokriven još 11.000 din. Dakle za auto i motor 21000 din, kod Atlasa šlep bez uslova do kuće. Lepo ali skupo, baš nema računice. Ni motor ni auto mi nikada nisu stali u inostranstvu i da se desi za do 500 evra će me vratiti privatnik, da krene iz Srbije direktno po mene. Ovako recimo da plaćam pomoć godinama da bih možda jednom koristio izađe me 5 puta skuplje. AMSS ima pakete koji su isti i za motore. Ima za 7.500 din, važi za Evropu, ali vraćaju do kuće samo u slučaju udesa ili kvara koji ne može da se reši za 7 dana. U SRB nema ograničenja. Elem sranje. Ono što ću verovatno uplatiti pred prvi veći put je AMSS paket od 3000 din, ima 10% popusta online. U SRB šlep do 140km u Evropi do prvog servisa, do kuće u slučaju udesa. Nije idealno, ali znači za prvu pomoć i svakako mogu da svarim toliko, siguran da firma neće nestati preko noći. 5400 din izađe za auto i motor. Al može da ti rikne nešto na prvom putovanju. Osiguranje nikad nema računicu, do trenutka kad ima. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Mart 19 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, admiki said: Al može da ti rikne nešto na prvom putovanju. Osiguranje nikad nema računicu, do trenutka kad ima. Može, ali opet posle neće neko vreme, pa uzmi sve u zbir. Moj primer je da mi ništa nije stalo u inostranstvu 10+ godina. Odem par puta godišnje dalje, EX YU računam kao lokal i tu ću se lako snaći. Možda stane i ove, ali sigurno opet neće duže vreme. Uzmimo primer Atlas da se 10 godina plaća izađe blizu 2000 evra. Za te pare mogu 5 puta da vratim motor ili auto od preko i to da sam organizujem, a toliko puta mi sigurno neće trebati. Ali opet nemamo svi iste potrebe, zato i postoji više paketa. Ko ide često preko on možda i ima računicu. Slažem se da treba imati zato kažem da AMSS podmiruje moje potrebe, a verujem i većine na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Mart 19 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan A čitam ovu patetičnu objavu Vozzi i povraća mi se. Pazi njih neko zloupotrebio. Pa jedini koji su to radili su oni. Nisu oni dunsteri da ne znaju da saberu i šta nude i koliko im ostaje. I da su pogrešili lako i brzo bi uvideli, a ne držali takvu ponudu godinama. Znači matematike je bilo, ali mnogo više pohlepe i bezobrazluka jer ljudima koji su vozili za njih nisu plaćali godinu i više. Mene su uradili za pola paketa, njih za par desetina hiljada evra, koje su stavili u džep, a ljude zavili u crno. Na stranu i svoje zaposlene što su ispalili. Dakle sve im ....(znate već šta). Jasno je da je platforma napravljena sa tim ciljem od početka. Bili su dobri dok su navlačili ljude. Poznat primer kod nas Dafina, Jezda...Ko je u početku imao potrebu da ih koristi dobro je prošao. Kada su dostigli vrhunac uplata i dugova, katanac u bravu, mission complete. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Mart 19 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, brankoXM said: ako ogranicimo uslugu samo na srbiju,kako onda stoje stvari ,sta bi bilo najkorisnije ? Opet AMSS. 4000 din, odnosno 3.600 din online, bez ograničenja. Za motor sigurno najpovoljnija opcija, a verujem i za automobile, tu mi nije bio toliki fokus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3661 Napisano Mart 19 Drug član, 988 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo 4 soma Amss, to je sve, nema nešto tipa godišnje članarine? Misliš da je za motor ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Mart 19 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, max80 said: Opet AMSS. 4000 din, odnosno 3.600 din online, bez ograničenja. Za motor sigurno najpovoljnija opcija, a verujem i za automobile, tu mi nije bio toliki fokus. a jel posebni paketi za 2 i 4 tocka nezavisno,ili imas paket za auto gde imas i slep motora kao sto je bio vozzi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Mart 19 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Atorn said: Jel ovo 4 soma Amss, to je sve, nema nešto tipa godišnje članarine? Misliš da je za motor ok? Ako ne planiraš dalje motorom, onda ima smisla. Kod njih je članarina faktički kupovina paketa. Isto samo se drugačije vodi 13 minutes ago, brankoXM said: jel posebni paketi za 2 i 4 tocka nezavisno,ili imas paket za auto gde imas i slep motora kao sto je bio vozzi ? Posebno za auto, posebno za motor. Tako je kod svih. Samo je Vozzi imao moto dodatak, ali je to značilo da sa jednim šlepom si iskoristio paket i za auto i za motor. Ovde su dva nezavisna paketa i pa šlepovanje jednog vozila, ne isključuje mogućnost naknadnog šlepa i motora recimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Mart 19 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan AMC IMA MOTO DODATAK Moto Dodatak - AMC Srbija WWW.AMCSRBIJA.RS DODATAK ZA MOTORE U nameri da svim vozačima izađemo u susret, uzeli smo u […] 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3661 Napisano Mart 19 Drug član, 988 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, max80 je napisao: Ako ne planiraš dalje motorom, onda ima smisla. Kod njih je članarina faktički kupovina paketa. Isto samo se drugačije vodi Pa to, mislim na Srbiju, a baš ako jednom godišnje pređem u susedne države, i baš tad da ostanem u kvaru, nekako ću se dogegati do Srbije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3243 Napisano Mart 19 Drug član, 802 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da nadje kakvi su paketi u inostranstvu? Ili da se jave kolege iz Nemacke, Austrije, Italije, Grcke... Bas me zanima gde smo mi sa cenama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8729 Napisano Mart 19 4_tocka_i_karoserija, 1910 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Siguran sam da je svako procitao uslove Do skoro je stvarno bilo nebitno, ali je počelo sa Vozzi forom za kvar od tri dana, AMC koji limitira šlep cenom, neko je nešto spominjao i za Atlas... Ja sam iščitao Teslu za kola Atlas planiram Pre 4 sati, admiki je napisao: Zanima me jel moglo ikako još sitnije? Uobičajeno za takve stvari - kad se štampa da stane na što manje papira, a fajl je pdf pa možeš da povećaš koliko ti treba. Pre 2 sati, max80 je napisao: Elem ono što svi želimo povratak sa bilo koje tačke Evropa i SRB ima samo Atlas, a da je bez bilo kakvog uslova, ali košta 10.000 din. Ovo ima i Tesla...za kola. 8,500 din. Moto imaju samo za Srbiju (kao i paket za kola koji se vezuje za vozača, a ne za kola) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9953 Napisano Mart 19 Ne silazi, 2311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dešavalo se i ranije da npr, neka banka "pukne", ode u stečaj. Onda država odredi neku drugu banku koja će preuzeti sve račune, sve komintente, od "propale" banke. Država odobrava koja firma može da posluje kod nas, i kako. Strana, domaća, nema veze. Da bi neko nešto radio (legalno), država garantuje... Šta se dešava sa korisnicima Wozzi-ja ? Ko ih preuzima ? Niko ? Nije wozi puko... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11634 Napisano Mart 19 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Blaza je napisao: Dešavalo se i ranije da npr, neka banka "pukne", ode u stečaj. Onda država odredi neku drugu banku koja će preuzeti sve račune, sve komintente, od "propale" banke. Država odobrava koja firma može da posluje kod nas, i kako. Strana, domaća, nema veze. Da bi neko nešto radio (legalno), država garantuje... Šta se dešava sa korisnicima Wozzi-ja ? Ko ih preuzima ? Niko ? Nije wozi puko... Za banku mora da garantuje NBS kao fora države,a vozzi je doo koji garantuje svom svojom imovinom i osnivačkim kapitalom koji može da bude od 100 dinara pa na više.Ovo je prepisano iz UK šema poslovanja čini mi se i sve je po zakonu, na zalost jbg. Koliko je ljudi ugrobareno i propalo, umrlo(bukvalno) zbog likova koji su otvarali i zatvarali firme i nikom ništa, pojeo vuk magarca. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Mart 19 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @JevtaNS hvala za info, koji barem što se tiče Srbije menja stvari. Onda je ovo bolja ponuda od AMSS, jer mogu dva vozila na isti paket. Za inostrani paket ovaj besplatan šlep koji je naveden, je ograničen iznosom. A evo sada apsurda. Ove sam baš zvao kao i još par koje sam naveo i fokus mi je bio na motorima. Ovde mi se javila starija gospođa koja ne da mi nije rekla za dodatak, nego mi je rekla da motore ne rade uopšte. Toliko o poslovnosti i o tome da takvi neki treba da me pomažu negde u zabiti. Nisam nikada koristio, mada se raspitivao par puta i uvek mi je Atlas delovao najprofesionalnije. E sada paketi i cene su im takvi da nisu u skladu sa mojim potrebama. Konkretno za motor malo mi je suludo da internacionalni paket ne pokriva i Srbiju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4581 Napisano Mart 20 Drug član, 991 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, ProMaster said: Nas, da ne verujem tako olako svakome ko nudi svašta šareno i lepo na papiru. Ma ovde bi i Dafina opet dobro prošla, a ne Vozzi 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8729 Napisano Mart 20 4_tocka_i_karoserija, 1910 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam iščitao uslove Atlas24 za internacionalni paket, i suštinski, problematika je u onom vraćanju iz inostranstva - ako insistirate "odmah" (što je u stvari max 4 dana), ograničenje je 1,000 EUR (korisnik plaća razliku), a ako korisnik pristane da je rok za povratak vozila 30 dana, onda nema limita. Drugi potencijalni problem je što usluga ne važi ako date (pozajmite) kola nekom trećem - isključivo korisnik čiji su podaci u ugovori i njegova uža porodica (deca, roditelji, supružnik) mogu koristiti uslugu koja se vezuje za vozilo P.S. ne slažem se sa poređenjem sa Dafinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 161 Napisano Mart 20 (promenjeno) Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam upravo prekopirao sa njihovog zvaničnog sajta: Poštovani korisnici i saradnici, Ovim putem vas obaveštavamo da VOZZi aplikacija, prodaja paketa i pružanje usluga pomoći na putu prestaje sa radom i biva suspendovana. Nakon vrlo mučne borbe za opstanak na domaćem tržištu, tim Kompanije zajedno sa njenim osnivačem, morao je da donese ovu, za nas vrlo bolnu odluku. Na žalost, mi nismo više u stanju da se borimo protiv zloupotreba koje su prisutne u ovom poslu i sa činjenicom da naš region jednostavno nije spreman za digitalizaciju i transparentno poslovanje. Nadamo se da nam svima dolaze neka bolja i srećnija vremena. Za dalje informacije o daljem toku razvoja, molimo vas da nas kontaktirate putem mejla support@vozzi.app Promenio Mart 20 član Ivanhoe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Mart 20 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zaludan je napisao: Drugi potencijalni problem je što usluga ne važi ako date (pozajmite) kola nekom trećem - isključivo korisnik čiji su podaci u ugovori i njegova uža porodica (deca, roditelji, supružnik) mogu koristiti uslugu koja se vezuje za vozilo Pre par strana si napisao da je vozi puko zbog muljanja, sto i jeste tacno, a sad zalis za istim. Tema slobodno moze da se zakatanci, ko veruje u sebe i svoj agregat vozice se i dalje gde pozeli a ovi drugi po lokalu. ... ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8729 Napisano Mart 20 4_tocka_i_karoserija, 1910 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, travelman je napisao: Pre par strana si napisao da je vozi puko zbog muljanja, sto i jeste tacno, a sad zalis za istim. Nisi baš pratio na času Kako je isto? Ovo je usluga koja se vezuje za VIN broj automobila - kakve veze ima ko je vozi? Čak i lepo piše dalje da, ako prodaš auto, novi vlasnik može da preuzme uslugu. Ali, dok je auto tvoj, ne možeš da ga pozajmiš nekom i da usluga važi. Kakve to ima veze sa muljanjem oko paketa vezanih na ime? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Mart 20 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, zaludan je napisao: Čak i lepo piše dalje da, ako I na autobusu pise LASTA pa nije ptica. Tako si mi i prosle godine na moj komentar da nema matematike da vozzi posluje pozitivno rekao isto sto i danas. Jedino sto bi mozda moglo da opstane na trzistu je da npr platis neku clanarinu 50e godisnje i da za to dobijes u zemlji i inostranstvu 1x slepanje nekih par desetina km do prvog servisa a onda je sve ostalo tvoja briga. Kakav hotel, voz, autobus, smestaj. I poredjenje sa jezdom i dafinom je odlicno, ista šema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8729 Napisano Mart 20 4_tocka_i_karoserija, 1910 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @travelman s tobom baš nema smisla diskutovati. Počneš neku diskusiju, ja ti odgovorim, ti odeš na drugu stranu... Živ bio, i puno kilometara sa spuštenim krovom izvozao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Mart 20 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, zaludan je napisao: Počneš neku diskusiju, ja ti odgovorim, ti odeš na drugu stranu... Na koju drugu stranu. Dobio si odgovor a i ono dvoje tvojih komsija sto je muljalo je potvrdilo moje pisanje. Samo mi jos nisi dao odgovor kakvo su smeće vozili kad im je trebao vozzi I tebi srecan put do bjeljine, nemoj mnogo da mozgas sta uzeti mesto vozzija .... Imas mene, racunaj da cu doci po tebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8729 Napisano Mart 20 4_tocka_i_karoserija, 1910 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @travelman stvarno poslednji put da odgovoram u diskusiji s tobom (poprckivanje ne isključujem ) pre 20 minuta, travelman je napisao: Na koju drugu stranu. Pitam te kako je isto, kad je ovo vezano za AUTO - kakve veze ima ko ga vozi? A ti mi odgovaraš o tarabi... pre 21 minuta, travelman je napisao: Dobio si odgovor a i ono dvoje tvojih komsija sto je muljalo je potvrdilo moje pisanje. Samo mi jos nisi dao odgovor kakvo su smeće vozili kad im je trebao vozzi A ovo stvarno izvini, nisam bio ni registrovao pitanje - jedan auto je bio neki Audi karavan, mislim A6, recimo 2014-15, a drugog se stvarno ne sećam. I, pored svog tvog večitog poprckivanja za Vozzi, meni iskreno nije jasno kako se niko nije uhvatio za ovo još onomad (ja sam registrovao, ali me iskreno već tad mrzelo da se upuštam u neke diskusije s tobom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1044 Napisano Mart 20 (promenjeno) Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, travelman said: Tako si mi i prosle godine na moj komentar da nema matematike da vozzi posluje pozitivno rekao isto sto i danas. Ovo za pozitivno poslovanje je malo čudno. Firma čija je aplikacija je prošle godine poslovala pozitivno, i to ne loše, 2,8mil eur prihoda i 220k eur dobiti. Čak su na papiru bili i likvidni, dugovali su nekih 250k eur a potraživali 550k eur. Kapital 400k eur. Malo pre sam proverio nisu čak ni u blokadi. Vrlo čudna priča, dok je trajala bila ok, i ja imam paket kod njih, treća godina Promenio Mart 20 član lemy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...