ProMaster 8358 Napisano April 3 Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, drmilan_ je napisao: To izprva nije trebalo praviti nego na dobos i kupiti drugi Mislim aj na stranu što Dare kaki, ali što nije trebao raditi...? Zaglavi termostat ili iscuri voda, vozač ne primeti odmah, ode dihtung.. Rutinski posao, koji nije ni preterano skup, na prilično pouzdanom motoru. Generalno taj motor može da sjebe samo to ili pogrešno zupcenja usled čega pomeri bregove bregastog vratila , pa auto ide lošije. Ovde je greška samo u majstoru što nije zamenio ili što je podlegao pritisku da bude što pre. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2843 Napisano April 6 Drug član, 692 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre naleteh kod mene u kraju. Nova pomoć na putu, rade samo motore, ništa se ne plaća unapred. Kada se desi sranje voze za 50 din, posle 20h besplatno. Pokriven ceo BG. Ulepšali mi veče 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8358 Napisano April 6 (promenjeno) Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jedini luđi od ovog sam ja, koji nisam provalio skuter,nego zevam i zoomiram ovom celavom šta je ovo na majci žuto, za kogaaa radi ovaj čovek ... Promenio April 6 član ProMaster 4 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano April 7 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Snaso se covek, mozda i 2 karte kupio. Podseti me na sitiaciju, od pre 25-30 god. Krenem sa ocem pokojnim u lov i sada cemo mi da se izvezemo autobusom u trece selo pa polako otuda ka kuci. Takvo vreme bilo za zivotinke pa komsija uvede psa i sakrije ga dole kod stepenica zapricali se oni razradnjuju taktiku a komsija zaboravi da skloni psa od vrata. Vozac otvori vrata onaj pac vristi, laje, opsta pometnja u autobusu, vozac podigao rucnu skocio ali ovi zadanjem kraju svi sa puskama, on samo lagano nastavi dalje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano April 7 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 4. 2024. at 7:54, Blaza je napisao: Videće danas po danu da li mu se to isplati da radi, ili će da se refundira u kešu. Saga se nastavlja... Videli po danu, auto je samo za roštilj, ili otpad... Video sam fotke servisa, ima više zaposlenih, baš dobre ocene. Al da gazda plati štetu, neće ! Našao kolegi drugi auto, stariji godinu dana, ističe rega uskoro (ovaj reg. par dana pred put), sve neke kombinacije, samo lovu ne vadi. Nastavak sledi... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano April 7 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan И шта рекосмо на крају, ипак АМСС? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3362 Napisano April 7 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ili Tesla 24? Ajmo Jovo nanovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano April 10 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije tema za to, ali sam ovde i započeo. Po pitanju izgorelog pežoa 206, danas su legle pare na račun ! Našli su zajedničku cifru. Sve je bolje od tužakanja... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9529 Napisano April 14 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo Atlas Euro plus paket. U Srbiji mi nije bitno šlepanje već mi bitno u inostranstvu ako me zadesi da me dopreme kući. Cena 6990 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano April 15 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Interceptor BP said: Ja uzeo Atlas Euro plus paket. U Srbiji mi nije bitno šlepanje već mi bitno u inostranstvu ako me zadesi da me dopreme kući. Cena 6990 din. Чек, то је за ауто ако не грешим? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9529 Napisano April 15 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Da,za auto. Za motor još ne znam šta uzeti ali sigurno nešto samo za Srbiju jer ove godine ne planiram motorom u inostranstvo.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mangup 13 Napisano April 15 (promenjeno) U prolazu, 14 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Voge AC525X Prijavi odgovor kao problematičan Imam za auto AMC Evropa Premium. Pošto sam kupio motor, aktivirao sam moto dodatak koji ide uz svaki paket. Nigde nisam našao na internetu šta on pokriva. Teta preko telefona, kad sam aktivirao, je rekla da pokriva 60km i to samo u slučaju saobraćajne nesreće. A podrška na FB mi je rekla da pokriva 100km u jednom smeru u slučaju nesreće. I to samo u Srbiji. Tako da ovo i nije neka pomoć na putu, ako se neko razmišlja o istoj. A nije ni definisana zvanično nigde. Sve nešto rekla-kazala. Promenio April 15 član mangup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Maj 15 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno se reklamiraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 200 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce uplatio amc i danas me zvali, srbija +region i "gratis" Grcka. Stiklirao i za moto dodatak. Danas kada me nazvala gospodja ja bas pitam za moto dodatak, vazi samo u srb i jedno slepanje do 100km. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Maj 15 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Atlas izgleda ima ozbiljnu pricu za motocikl - evropa paket. Danas sam im pustio mejl da mi jos malo detaljnije obrazloze neke stvari koje mi nisu najjasnije pa cu vam preneti ovde sta su odgovorili. Imaju mnogo toga na osnovu cega mogu da odbiju pomoc ali su barem posteno to i napisali...pdf u prilogu pa koga ne mrzi da cita sve (ja jesam)...najveci hit je da ako procene da moj motor po katalogu amss-a vredi manje nego njihova usluga mogu da me odbiju pa sam im poslao i ocitanu saobracajnu da mi prvo i pre svega procene motocikl, a kad vide da motorin ima 35 godinica ima da se oduseve... MOTO-EVROPA-PAKET-USLOVI-2023.pdf Promenio Maj 15 član Marko81 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Maj 21 Zainteresovan, 790 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 4. 2024. at 9:53, mangup je napisao: Imam za auto AMC Evropa Premium. Pošto sam kupio motor, aktivirao sam moto dodatak koji ide uz svaki paket. Nigde nisam našao na internetu šta on pokriva. Teta preko telefona, kad sam aktivirao, je rekla da pokriva 60km i to samo u slučaju saobraćajne nesreće. A podrška na FB mi je rekla da pokriva 100km u jednom smeru u slučaju nesreće. I to samo u Srbiji. Tako da ovo i nije neka pomoć na putu, ako se neko razmišlja o istoj. A nije ni definisana zvanično nigde. Sve nešto rekla-kazala. Ja sad zamalo uzeh, srecom nazvali me prvo i devojka kaze, moto dodatak vazi samo u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8425 Napisano Maj 21 4_tocka_i_karoserija, 1872 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da samo Atlas ima moto za Evropu, s tim da se posebno kupuje Srbija, posebno Evropa, posebno kola...i tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Maj 22 Zainteresovan, 790 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @zaludanBas bezveze... Mogli su u taj evropa paket barem ubaciti neko malo slepanje u Srb do prvog servisa recimo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8425 Napisano Maj 22 4_tocka_i_karoserija, 1872 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Rider000 je napisao: @zaludanBas bezveze... Mogli su u taj evropa paket barem ubaciti neko malo slepanje u Srb do prvog servisa recimo... A vidi, bili ovi jedni što su pokušali da imaju te pakete koji stvarno odgovaraju korisnicima, ali propadoše brzo 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Maj 22 Zainteresovan, 790 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @zaludanDap, imao sam njihov paket i bio sam miran. Atlas smo koristili letos za auto u Grckoj i sve pohvale za njih, samo eto ne kapiram to razdvajanje moto paketa... Svakako slep motora i nije tako cesta pojava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Maj 22 Zainteresovan, 790 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Update: Zvao Teslu, imaju komplet Srbija+Evropa moto paket. Cena je 8000din. Nema na sajtu tek su uveli taj paket. Ja porucio. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 139 Napisano Maj 23 U prolazu, 90 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 5. 2024. at 10:23, Rider000 je napisao: Update: Zvao Teslu, imaju komplet Srbija+Evropa moto paket. Cena je 8000din. Nema na sajtu tek su uveli taj paket. Ja porucio. Poručio danas 7.998 din., tačno, nadam se da neću imati prilike da javljam jel valjaju ha ha. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3362 Napisano Maj 23 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Takodje uplatio Tesla24 moto Srbija Što reče neko više psihički. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Maj 23 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je stiglo danas na mail. Možda bude nekome interesantno ako koristi A1 a nije primio: Detalji A1.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Maj 30 (promenjeno) Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ево штиво за читање од Тесла24... PONUDA_TESLA_MOTO_EVROPA.pdfPONUDA_TESLA_MOTO_RS_I_EVROPA.pdfTesla-MOTO_EU_Uslovi_2024.pdfUsloviI_tc_TM_SRB_EU.pdf Елем, лепо се испричах са Милицом. Само Европа не може, Европа иде у пакету са Србијом и то је 8 црвених. Ово што видите да је само Европа то је за оне који већ имају Србија пакет па хоће да додају и Европу... Издвојићу део за Европу, који мене занима а за који трвди да имају сервис у сваком тренутку у кругу од 200км максимално: - 1 x pokriveni troškovi povratka u Srbiju na prijavljenu adresu - Besplatan prevoz 2 putnika na mesto gde se šlepa i motocikl - 1 x popravka manjeg kvara na licu mesta (akumulator, gorivo) ili šlepanje do najbližeg servisa - 1 x pokriće popravke motocikla u iznosu od 200 eura - 1 x smeštaj – organizacija I pokriće troškova (100 eura po osobi) - 1 x obezbeđen parking za vozilo u slučaju uviđaja, čekanja delova (2 dana) Оно што она потенцира је то да ако не могу да отклоне квар одмах на лицу места или у сервису ( а да кошта до тих 200е максимално) одмах може шлеп кући. Напомиње да се ту мисли истог дана. Нема чекања 5 дана или сл. као код осталих. У Србији је мало уштројено али ОК: - Popravka manjeg kvara na licu mesta (rad na motociklu bez delova – punjenje akumulatora, dostava goriva, zamena pneumatika ili dostava ključeva) ili - 1 Asistencija šlepanja u neograničenoj kilomtraži do prvog majstora ili lične adrese • Besplatan prevoz 2 putnika na mesto gde se šlepa i motocikl Што рече колега @Atorn, све ово ради више психички... Promenio Maj 31 član Влајко 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...