ProMaster 8951 Napisano Mart 17 Drug član, 1896 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, zaludan je napisao: Ovo je ili neko ko je radio u Vozzi ili baš čista prevara. Bukvalno iste rečenice. Ceo sajt na jednoj stranici. Ne postoji adresa ni fiskni telefon firme - ni u Luxemburgu Isto sam sve danas primetio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3667 Napisano Mart 18 Drug član, 988 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas od Vozzi-ja dobijem mail obaveštenje, da mi za 15 dana ističe paket i da ga obnovim po ceni 3990 din. Sve redovno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2997 Napisano Mart 18 Drug član, 1059 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, nemaju oni problem sa prijemom uplata, nego sa isporukom usluga Sent from my SM-G996B using Tapatalk 1 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11634 Napisano Mart 18 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Blaza je napisao: Možda @piki može da ih proveri ? Evo bato,ne videh juce tvoj post Osnovano 2013 godine ,promet 23 hiljade evra. Pre dva meseca im je ocena bila 93 a kad je 100 onda je preduzeće u blokadi i kaput. Ovo je neko ko je namirisao 2,3 miliona evra prometa koji je vozzi imao,e sad koliko je kadar da to isprati,nesto ne verujem iz ovih podataka. Treba napraviti mrezu saradnika,transportera,ugovore,za to je potrebno vreme i sredstva,ljudi. Ja bih licno voleo da se neko sličan pojavi zbog broja mojih vozila,ali sumnjam da ce to biti skoro. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Mart 18 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ispada najsolidnija ponuda AMC .Rizik isti ali imaju u paketu i motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9960 Napisano Mart 18 Ne silazi, 2311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Znači, moša...0 zaposlenih ??? Hvala Piki 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11634 Napisano Mart 18 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Blaza je napisao: Znači, moša...0 zaposlenih ??? Hvala Piki Znam firme koje jako lepo rade isto sa 0 zaposlenih i ostvaruju lepe profite,ne kasne dan sa plaćanjem,milina da radis sa njima,ali ovakav posao je nemoguće raditi bez zaposlenih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9960 Napisano Mart 18 Ne silazi, 2311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jbga, sad idem u off...sorry Kako može da radi neka firma sa 0 zaposlenih ? Pa sa kime ostvaruješ kontakt ? Znam da nije za ovu temu, al me baš interesuje, nisam iz te priče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1044 Napisano Mart 18 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Outsourcing... klasična tašna mašna, ali ne mora to biti toliko loše, zavisi od biznisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11634 Napisano Mart 18 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Blaza je napisao: Jbga, sad idem u off...sorry Kako može da radi neka firma sa 0 zaposlenih ? Pa sa kime ostvaruješ kontakt ? Znam da nije za ovu temu, al me baš interesuje, nisam iz te priče. Ti si osnivač i imas direktora(zakonskog zastupnika) sa kojim si dogovorio da mu je naknada 5000 dinara godisnje i na to platis porez. To ti bude sin,ćerka,zena(malo rizičnije).Imas doo i plaćaš porez minimum minimuma. Kontaktiras sa direktorom ili osnivačem/osnivačima kao i sa firmom koja ima 25000 zaposlenih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NecuZvakuHocuKusur 38 Napisano Mart 18 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je vozzi kad sednem na motor i vozim ,bez vozzi aplikacije , bez bookinga,samo gas, sator u rancu na ledjima,konzerva mesnog narezka,prvo ja pojedem njega,posle on jede mene i to je to..mnogo smo nekako postali nezni ,mekani .a ako bude neki kvar,gurni u kanal pored puta i nastavi dalje ..nema tu neka filozofija u vezi svega ,sve je tako jednostavno Послато са M2101K6G помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8730 Napisano Mart 18 4_tocka_i_karoserija, 1910 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, JevtaNS je napisao: Ispada najsolidnija ponuda AMC .Rizik isti ali imaju u paketu i motor Ne da su klošari, nego nemam reči I sam si pre negde napisao da u relamama piše da je Evropa paketu šlep do kuće, a u uslovima: Sad sam ih zvao i pitao, i da. Ako je šlep u slučaju kvara, pokrivaju samo do 400e, a u slučaju udesa 1,200. Ne interesuju me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Mart 18 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, NecuZvakuHocuKusur je napisao: Za mene je vozzi kad sednem na motor i vozim ,bez vozzi aplikacije , bez bookinga,samo gas, sator u rancu na ledjima,konzerva mesnog narezka,prvo ja pojedem njega,posle on jede mene i to je to..mnogo smo nekako postali nezni ,mekani .a ako bude neki kvar,gurni u kanal pored puta i nastavi dalje ..nema tu neka filozofija u vezi svega ,sve je tako jednostavno Moj covek, ima te uzmem za kuma kad se budem zenio a ne nekog vozzi peškirića. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Mart 18 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, zaludan je napisao: Ne da su klošari, nego nemam reči I sam si pre negde napisao da u relamama piše da je Evropa paketu šlep do kuće, a u uslovima: Sad sam ih zvao i pitao, i da. Ako je šlep u slučaju kvara, pokrivaju samo do 400e, a u slučaju udesa 1,200. Ne interesuju me I kod ostalih je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8730 Napisano Mart 18 4_tocka_i_karoserija, 1910 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Kod Tesla24 nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3667 Napisano Mart 18 Drug član, 988 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Tesla beše ima i samo za motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6143 Napisano Mart 18 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Znači da nema nikog ko radi osiguranje na broj telefona/ime, nego svi rade na tablicu? I za svako vozilo se odvojeno plaća? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8730 Napisano Mart 18 4_tocka_i_karoserija, 1910 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, misa-pei je napisao: Znači da nema nikog ko radi osiguranje na broj telefona/ime, nego svi rade na tablicu? I za svako vozilo se odvojeno plaća? Ima i na ime kod Atlasa i AMC, ali imaju neka ograničenja u pružanju usluge. I nisam siguran da na ime može motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3243 Napisano Mart 18 Drug član, 802 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ide nam sajam, bice sigurno i njih tamo pa bi bilo zgodno da svako ko bude isao postavi po koje pitanje u vezi pomoci na putu za motore. Neka barem one devojcice sto budu nudile tu pomoc prenesu da se svaki drugi interesovao za motore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Mart 18 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, zaludan je napisao: Kod Tesla24 nije. Baš ću da proverim poslao sam upit za ugovor pošto ga nisu objavili javno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8730 Napisano Mart 18 4_tocka_i_karoserija, 1910 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, JevtaNS je napisao: Baš ću da proverim poslao sam upit za ugovor pošto ga nisu objavili javno. Pogledaj moje postove prethodnu stranu-dve - ja sam okačio i uslove i blanko ugovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Mart 19 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Mart 19 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, svali lepo krivicu na narod i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5648 Napisano Mart 19 (promenjeno) Drug član, 2002 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da tu ima dosta istine. Raznih sam se priča naslušao što se tih zloupotreba tiče... Ja nisam dobio nikakvo obaveštenje, samo vidim da app ne radi više, tj da je under maintenance. Promenio Mart 19 član živke 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8951 Napisano Mart 19 Drug član, 1896 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima istine, toga je bilo na pretek... Samo me nervira , kao ovaj region nije spreman, ali oni će raditi po Evropi.. Firma fol iz NL, a zove se Vozzi, verovatno su još Vikinzi imali tu staru reč Vozzi, čita se kao Vuci i znači šlepati barku... Važi be batee... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...