JohnyB 9 Napisano Avgust 26, 2014 U prolazu, 74 postova Lokacija: Muzlja Motocikl: BMW f 650 st Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 27, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nece to jos koji dan momci, ni da se razmislja o tome.... sve dok nam je predavac, na putu iz Mongolije ..... Severian Al dobro je znati da ima zainteresovanih...meni licno je kurs , mnogo znacio.... i svakog mladjeg kolegu , trudim se da dovucem na isti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Avgust 27, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sacekacemo mi nije problem Ionako sa ovim vremenom sezone nije ni bilo pa samim tim nece moci ni da prodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Novembar 3, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Planiran je jedan kurs u Subotici negde u martu 2015. Zamisljeno je da bude teorijski deo, zatim prakticni i opet terijski deo. Sala koju smo obezbedili je kapaciteta oko 110 osoba, prostor za voznju je oko 1600 m2 (40m x 40m). Pored samog kursa planirana je i medijska akcija (bilbordi u gradu - minimum mesec dana, nalepnice za automobile i ostalo...) Sve ideje su dobrodosle Takodje ako neko ima materijale sa ostalih kurseva koje bi mogli da prezentujemo na ovom seminaru/kursu neka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Januar 8, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Hoće biti kurseva u 2015? Jel se zna nešto više za Suboticu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 8, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih na kurs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Januar 8, 2015 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Idemooooo! Samo malo da se otopi ovaj led... Biće Kurseva kada počne sezona, tamo mart - april... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Januar 8, 2015 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Iscekujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 8, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Neću ja na kurs, nego ložim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Januar 8, 2015 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...prva lopata BJB-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 9, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Idemooooo! Samo malo da se otopi ovaj led... Biće Kurseva kada počne sezona, tamo mart - april... Nemoj bre da lazes ljude da sezona pocinje tek u martu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Januar 9, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Idemooooo! Samo malo da se otopi ovaj led... Biće Kurseva kada počne sezona, tamo mart - april... Nemoj bre da lazes ljude da sezona pocinje tek u martu.. njemu počinje, ipak , čovek je u godinama, kostobolja, grudobolja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Januar 9, 2015 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan svi znaju da kod mene sezona nikad ne prestaje, nisam ja mamina maza kao neki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 9, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17057 Napisano Januar 10, 2015 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan svi znaju da kod mene sezona nikad ne prestaje, nisam ja mamina maza kao neki Batali ih Rajko. Ovi današnji "mladi", kad im se prevrne čaša sa koka kolom i pokvasi ih, odmah dobiju zapaljenje pluća. I oni će tebi da si u godinama (takoreći da si mator)!? A mene komšije nisu videli na motoru nekoliko dana, pa se neki poplašili (a neki se možda ponadali) da sam pandrkno. Jedeva sam onomad uspeo da izguram nekako motor do asfalta i da odem do Niša. A na sledeći kurs bezbedne vožnje obavezno dolazim! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Januar 10, 2015 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Rajko prkosi svim vremenskim uslovima;-))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 10, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Rajko prkosi svim vremenskim uslovima;-))) Prkosi Rajko i vremenskim uslovima, i godinama i automobilima koji ga seku u raskrsnici....... al kad ga Goca pogleda ispod oka.. e tu je nastradao . Nego, aj da se organizujemo , evo ja cu da pomognem oko prve pomoci, da se i to ubaci...nekada sam uzimao silne nagrade na tim takmicenjima (jes da je bilo u vreme crvenih ....al ajde) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 10, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan A štabi ti sad kao nagradu Plave ili Zelene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 10, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan A štabi ti sad kao nagradu Plave ili Zelene Procitaj jos jednom, moj post.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 10, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A šta bi ti sad kao nagradu Plave ili Zelene Ma jok, on bi kao nagradu plav(us)e ili crn(k)e, svejedno @VladaSD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 10, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da obezbedim jedino Crnkinju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 10, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jbte...samo na pare mislite....bilo je u vreme crvenih...komunizam...Opste Narodna Odbrana i Drustvena Samozastita.... kapish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Februar 13, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan oce li biti ove god. slicnih kurseva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17553 Napisano Februar 13, 2015 Integrisan, 8340 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hoće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Februar 14, 2015 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan U Subotici se priprema jedan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...