Skyrunner 4975 Napisano Mart 2, 2014 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikad(nikad ne reči nikad) ostavio na motoru, a pogotovo ne da visi o kopči Kerovi mnogo vole da piške, a nije ni nekim ljudima to strano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 3, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja je okacim o retrovizor ako mi je motor u vidnom polju, a ako nije - zakljucam je u kofer. A da vole da "pozajmljuju" stvari sa motora - vole. U avgustu sam ostavio motor u centru, zakljucao kacigu u kofer i udaljio se od motora na bukvalno 5 minuta. Bilans - drpljen GPS koji je bio u torbici na volanu! Pa malo li sam popizdeo... Od tada, nista ne ostavljam na motoru sto moze da se drpi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 3, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Posto je Novi Sad postao divlji zapad batalio sam kofer. Sad imam sistem, posto sam kupio onaj onguard od 180cm, kacigu na sediste do kofera, onguard kroz nju, kroz drzac za ruke nazad, oko tocka i mir...valjda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Preseku oni to za manje od minut Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Čitam temu a suza suzu stiže... A bilo lepo letos u Sloveniji, kacige se ostavljaju na motoru, jakne isto....nema Beogradske paranoje. Free parking Ja inače koristim najčešće kofer, a i sajlicu sam kupio letos za 400 dindži, nije loša stvar kada zatreba (a često zatreba)...uspeo sam čak 3 kacige da zakačim za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22215 Napisano Mart 3, 2014 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vucaram tamo/amo... Lakse je tako. Prosle godine dodjoh u Bg na sajam automobila, motor na parkingu kod samog ulaza, kofer nisu obili, odneli su ga celog, sa sve kacigom, kisnim odelom i prirucnim alatom! Monokey givi, onaj zub nazad na nosacu kao da su nozem odsekli... Drugi put otidoh u posetu drugaru, sremcica naselje, preko noci obili kofer... Prazan je bio... Od tada, u nasoj prestonici obavezno odbravim kofer i malo ga otvorim, lopuza pogleda vidi nema nicega i ide dalje! Pozdrav Nenad. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Mart 3, 2014 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto mogu da ponesem ponesem sa sobom. Ali to zavisi i od koriscenja motora. Ja generalno u grad leti idem samo kolima sa klimom. A motor mi sluzi u 90% slucajeva samo da se vozam i uzivam pa ga generalno nigde i ne ostavljam ali ako vec moram onda nosim sve sto mogu sa sobom. Nije mi tesko posto je lenjost najskuplja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za ove sto stavljaju kacigu na retrovizor, kako vam nije gadno da nabodete kacigu na retrovizor koji je umazan od mrtvih buba govana , prljavih rukavica dok ste namestali retrovizor itd i onda posle tu istu kacigu da stavite na lice... znam da dosta ljudi nose podkapu ali opet je to gadno (barem meni). ili ono kad neko nosi kacigu pa u nju gurne i rukavice i pojas i maramu da bi lakshe nosio a rukavice prljave i znojave pojas isto kaciga po sebi nekad je mokra nekad nije pa bi trebala da se osushi itd.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Mart 3, 2014 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nisi nikad vozio po prašini na +40? Pa kad ti se sva ona prašina sa lica zalepi na potkapu ili direktno u kosu i kacigu? Voziti motor i biti čist i mirišljav - ne biva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Mart 3, 2014 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan To je nemoguca misija. Ja nikada vizir ne otvara pa opet kada stanem i prodjem rukom po licu osetim prasinu i prljavstinu. Tako da od toga nema nista. Isto mi dodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu nosim u ruci, na motoru nemam kofer a i da imam vrv bi se plasio da je ostavim posto se krade bukvalno sve i svasta...istina nije uvek lako, kabasto je i neprakticno, ali sta da se radi... Ps Kad idem u kazino ostavim je u garderobi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, kacigu uvek ostavljam u koferu. Mislim, koja je svrha kofera ako kacigu nosim sa sobom Inače, dešavalo mi se i da zaboravim da zaključam kofer pa mi je kaciga uvek bila unutra. Ako neko baš hoće da razvaljuje kofer, onda može da razvali i motor i da skine šta mu treba. Ne traba preterivati sa paranojom. Vozim intenzivno skuter u BG već 5 godina, i nikada mi ništa nije zafalilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan78 28 Napisano Mart 3, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Fazer,Transalp... Prijavi odgovor kao problematičan Za kratke destinacije ostavim je na sedistu,ako sam u blizini naravno,a cim idem dalje negde od motora ubacujem je u kofer,cak i zenina staje ako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Mart 4, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Retko je ostavljam u koferu. Uglavnom ili vezujem sajlom ili nosim sa sobom. Vezivanje za kopcu i sl. ne praktikujem jer sam cuo i previse primera gde su braca afro srbi perorezom postali bogatiji za komad zastitne opreme koju bi posle prodavali na buvljaku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Mart 4, 2014 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se u mom (našem) slučaju pokazalo jako praktično, i za čuvanje kacige, i za nošenje kacige u situacijama kad se ne ostavlja na motoru: Torba za kacigu - KLIK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gocko 71 Napisano Mart 4, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Na BMW-u ima fabricki ugradjen lokot pa na njemu stalno nosim parce sindzira kojim vegnem i zakjucam kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Mart 4, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to što ti zoveš najveća koferčina na svetu se danas nalazi na većini motora na ulici a prima dve kacige i to svih veličina i tipova... Ok, malo preterujem, naravno ali treba ti kofer ozbiljne velicine, ne ona mini kutija. U bisage ne znam ni da l moze da stane? Posto je Novi Sad postao divlji zapad batalio sam kofer. Sad imam sistem, posto sam kupio onaj onguard od 180cm, kacigu na sediste do kofera, onguard kroz nju, kroz drzac za ruke nazad, oko tocka i mir...valjda. Moze jos koja rec o ovome - sta je onguard? edit: ok, nasao na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11753 Napisano Mart 15, 2014 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan dok nisam imao kofer ako je motor pored mene onda na retrovizor,ako je na vise od 50 m vezem lancem za rucku nazad i to tako sto otvorim vizir i omotam lanac oko onog dela za bradu jer seku kopce ,kofer kad god mogu skinem da ne ostaje na motoru ako me nece biti neko duze vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Mart 15, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan ja je nosim sa sobom jer mi sluzi kao hoklica za sedenje ,,,,,,,,,da nebude dupe bas na betonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Mart 15, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je do sada kacigu stavljao u kofer, mada mi nije bas najsigurnija varijanta. Naravno motor mora da je u vidnom polju. Ako ga ne vidim, nosim je sa sobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Mart 16, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Kako ko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Mart 16, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Uvek kad stanem negde,kacigu stavim na vidno mesto.. Mada,vozim off,pa je skoro i ne skidam.. Najvaznije je da je u vidnom polju,a ako je to nemoguce u nekim slucajevima,onda mislim da je najbolje vezati je kopcom koja postoji na njoj i jos plus sajlicom nekom za korman.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilaBg 35 Napisano Februar 4, 2021 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: BMW f650gs, r1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekih novih tehnickih dostignuca po ovom pitanju. Evo ja sad trazim i ne nalazim nista pametno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Februar 4, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga u kofer a ako nema mesta na onoj zakacki na motoru sto sluzi za to, a ako sam blizu motora i nije prometno na retrovizor a ako je prometno pored ponesem je, naravno sve to ako nema mesta u koferu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17263 Napisano Februar 5, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2397 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nosim je sa sobom, sta drugo? Eventualno, ako sam na "prijateljskoj teritoriji" , okacim je na retrovizor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...