Marko1995 891 Napisano Februar 2, 2014 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Najezio sam se dok sam gledao slike, ali posle citanja onog duzeg teksta ne znam ni sam sta da ti kazem...u potpunosti si preneo taj dogadjaj, nikako da dodjem do daha dok sam citao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vonabibajker 2704 Napisano Februar 2, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U procesu... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, meni krenule suze od vaših komentara! Prelep je osećaj biti član zajednice koja je ovoliko solidarna! 44 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitrowsky 285 Napisano Februar 2, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Блок 38 Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Надам се да из твог случаја неко неће извући закључак да "ТРЕБА БРЕ ДА СЕ ВОЗИ 200 магистралом у папучама, кад се срања догађају и кад возиш 40 у опреми". Нажалост, знам да хоће. А савршено сам разумео микс неверице и туге кроз који си прошао кад си схватио шта ти се догодило. Поштујем твоју веру. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatko1 75 Napisano Februar 2, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: bajmok/Wien Motocikl: suzuki GSX 1100f Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za volju za ZIVOTOM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Februar 2, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci osim :care: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6011 Napisano Februar 2, 2014 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1716 Napisano Februar 2, 2014 Drug član, 1000 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Spucah se samo tako... drz' se i pisi... kad vec imas snage i volje za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 2, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Citam na telefonu i u momentu kad se otvarala slika sa protezom kroz glavu mi prodje - "avalski put"!!! Samo ove godine sam vozio bar 30- tak puta ka Kosmaju. S knedlom u grlu i potpuno ukoceno gledam ostale slike. Dignute ruke i osmeh! Prkosis nesreci koja te zadesila! Bravo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Februar 2, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam znao sta da napisem kad sam prvi put video temu..ne znam ni sad, bar ne nista pametno..ali barem znaj da si lafcina od coveka, svaka ti cast, stvarno! Tu smo da te podrzimo ako nista drugo Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vonabibajker 2704 Napisano Februar 2, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U procesu... Prijavi odgovor kao problematičan Budim se sa mišlju, jebote, napravio sam pizdariju celoj familiji i ljudima koji me vole!Suze teku na gore, reče najmlađa sestra dok su se fleke od mojih suza na obe strane jastuka širile... Od tog trenutka prioritet je utešiti staru majku, ohrabriti oca, smiriti sestre, umiriti zeta koji je držao butnu arteriju da ne iskrvarim u jarku...Stari život i svakodnevica odmah u recycle bin, preventiva frustracije i razočarenja, shvatih uskoro u pozitivnom euforičnom šoku...Praznina, pa hiljadu misli i u krug, vremena na pretek za smene, dok analgetici i sedativi kruže kroz sistem...Jedno jutro se probudih u sobi sa još 5 pacijenata!Od petorice, trojica, pad sa motora!Od trojice dvojica sa Kawe...Bedak, ali kreće sprdačina na ortopediji urgentnog centra.Dan jedan, dan dva, dan tri...Dani nikada duži, dok kroz Resavsku ulicu neko svaki dan neumorno napinje neku hiljadarku sa aftermarket auspuhom!!!!Četvrto jutro seku sekundarne konce na nozi, temparatura 42, bris kaže bolnička bakterija- Acinetobakter, kratak opis - mesožderka! Previjanja pakao, ručka od četkice za zube, zagrizem i urlam u sebi! Počinje da boli i kada samo čujem zveckanje onih činijica na kolicima za previjanje zajedno sa batom koraka previjača Ise...Sat vremena u hiperbaričnoj komori mi služe da se pošteno isplačem dok ronimo na 15 metara dubine dišući kiseonik...A na ruci 5 kila igala i fiksatora, prsti ne mrdaju, kao da je tuđa...Druga soba transfer 10- og dana.10 pacijenata, svi u ozbiljnom k...u!Prvi komšija bajker, digao ga neko sve zajedno sa zekanom 750 u Kneza Miloša na žardinjeru kolima, leži treći mesec!Sa druge strane neki švaba, pokupio ga automobil kao biciklistu, pukla karlica a fiksatori montirani napred, situacija za smeh, jer kada se prekrije čaršafom izgleda kao jutarnji tvrdiša- vigvam! Četrnaesti dan skapiram da mi se "drugar" nije budio dve nedelje i kreće panika!!!Pitam u frci dežurnog doktora da li je to ok- ovaj odmahne glavom i otkomentariše "motoraši"i ode, pomislih u sebi, mora da je sve ok u skladu sa njegovim komentarom...Lorazepam i Novalgetol za laku noć sa velikom brigom u glavi...Petnaesto jutro me budi bol, sinošnji pain killer-i popustili ali mi takođe nešto i, na neki čudan način prijatno...Otkrijem čaršaf, a " drugar" momački daje znakove života, jebeno sam živ, puče fleš u glavi, a desna ruka nastavi da zadovoljno češka mošnice! Sutradan dobih transfer u apartman, soba 35, prva u hodniku, mir, tišina i cimer Nikola sa druge strane zida - paravana... Nastaviće se.. 106 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Februar 3, 2014 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam otisao na spavanje ali nisam mogao da zaspim,svo vreme mi se vrte po mislima slike od tvoje nesrece,pa krecu secanja na moju nesrecu,krece preznojavanje(poznat ti je taj osecaj siguran sam) i na kraju ustajem i otvaram forum....Ziv si nego sta,nego si ziv,covek je zver,na sve se navikne,ja se vec sada cudim mojim prijateljima,koji sloze tuznu facu kao da sam umro kad mi vide stopalo,moram ja njih da tesim umesto oni mene ..Jos kad cuju da planiram ponovo na motor,tek tada krece neverica......Poceo sam da verujem u sudbinu,od nje se ne moze pobeci,ako nesta treba da se desi,desice se makar se krili citav zivot u podrumu..Samo napred prijatelju,cekam nastavak price..Veliki pozdrav iz Belgije... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Februar 3, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za volju za zivotom,Sta reci osim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vonabibajker 2704 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U procesu... Prijavi odgovor kao problematičan Refiksacija ruke, operaciona sala hladna kao taštine grudi, reče mi neko da mislim o lepim stvarima dok me uspavljuju...Zatvorim oči, okrenem glavu na desnu stranu... Zakopčavam jaknu, navlačim kacigu na glavu dok živopisno osećam miks mirisa znoja i isparenja čorbe koji su ušli u nju dok je bila na na tank-u... Rukavice teško navlačim, što zbog protektora, što zbog znoja od sinošnje vožnje! Koža jakne i rukavica škripucka dok ubadam ključ u bravu, kontakt, start... Dva cilindra zapevaše kroz Akrapa bez DB killer-a na ler gasu... Kao i uvek prijatna jeza uz kičmu dok prebacujem desnicu preko sedišta... Pomazim ga po rezervoaru - čuvaj me, čuvaću te, standardan pozdrav!!! Oštar kick kad ga pustih u prvu i telo preplavi adrenalin i sreća, strah i zadovoljstvo...Osetih masku na licu i utonuh u san dok sam menjao četvrtu brzinu pri punom gasu na Pančevcu...Buđenje nije bilo tako lepo, miks nedostatka motorike, panike, jezivog bola i nemogućnosti disanja, jebem ti život, pomislih da umirem...Sastavih se nekako i u sobi ispred operacione pogledah nekog mlađeg lika koji je iz kreveta buljio u mene, el' i tebe boli grlo? Klimnu potvrdno glavom! Rekoh mu, ko zna šta su nam stavljali u usta dok smo kuntali, doktor je verovatno bio kakan... Lik se zgrozi i okrenu glavu na drugu stranu dok se je sa kezinom nastavih fajtati sa bolom u ruci, valjda mi tako lakše, mislim u sebi!Dvadeseti dan zatražih službeni lap top i napisah mail na officeall@ "Pozdrav svima, ok sam i uskoro sam u kancu. Nemojte se opuštati jer sam sada još veći fanatik za posao! Pozdrav D". Usledi salva mail-ova sa oduševljenjem... Kako dalje pomislih u sebi... Sutradan dođe šefica pravne službe sa ugovorom na neodređeno... Isplakah se pošteno i odlučih da nema nazad! Od tog dana tri puta nedeljno mini kolegijum u mom apartmanu aka kancelariji! Nikola sa druge strane zida, polomio vratne pršljenove skokom u bazen, Engleski đak i student, dečko za primer... Mislim u sebi, sudbinu zajebati čovek ne može! Doguraše ga jedan dan u krevetu na upoznavanje u moju sobu i tu započe divno prijateljstvo! Dani se nižu, operacija dva, operacija tri... Puna kapa, počinjem da ludim od beline bolničkih zidova... Zovem protetičarsku kuću Otto Bock i počinjem da kujem plan bekstva... Nastaviće se... 92 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Februar 3, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na ovolikoj kolicini pozitive sa tvoje strane, mnogi bi ustuknuli zbog mnogo manje od onoga sto si ti prosao, sve najbolje u oporavku i da se vratis na tockove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Februar 3, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2644 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ovu temu od kad je otvorena. Krenem nešto da napišem ali ruka stane, mozak blokirao i ništa mi ne dolazi šta bih kucao u ovoj temi. Srce hoće ali mozak blokira. Tek sad dođoh sebi i nađoh malo snage da napišem par reči. Šta reći što već nije rečeno i što ti i sam ne znaš. Želim ti sve najbolje u životu i da se ovo nikom ne dogodi. Jedino što mogu je da ti stavim + na svaki post kao čin moje podrške. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 3, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje u zivotu i svaka cast na duhu i snazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Citam i nije mi dobro od ovoga sto citam i slika koje gledam...kako uopste zamisliti kako je coveku koji je ovo sve doziveo, preziveo i sad zivi sa posledicama te nesrece!!! Sudbina je zahebana stvar mnoooogo... RESPECT DO NEBA! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan U petak mi je ispit za A kategoriju ,ozbiljno razmisljam da ne odem i batalim ovu moju zamisao i kupim camac 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17650 Napisano Februar 3, 2014 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, duboki naklon sa moje strane! Imaš duha i verujem da te to ovako drži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vonabibajker 2704 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U procesu... Prijavi odgovor kao problematičan @Stile Moje vidjenje... Osećaj vožnje na motoru je nešto najlepše što mi se dogodilo! Ostvarenje dečačkog sna, sloboda, I sve što ide u paketu... Polaži, živi punim plućima, I budi odgovoran prema sebi I drugima! All the best! 42 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8483 Napisano Februar 3, 2014 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je primer ne samo za bajkere nego za sve ljude, kako se gleda na život kada je najteže i kako se bori svi srcem za sutra. Puno sreće, brz oporavak i neka te Bog čuva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17203 Napisano Februar 3, 2014 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3649 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Kada se čovek u nekom momentu nađe veoma blizu smrti (jedva izmakne grobaru sa lopate), shvati da je život veoma neozbiljna i prolazna pojava i da smo jako ranjivi i slabi. I onda se nađe pred izborom koji nam do pre kratkog vremena nije padao na pamet: Nastaviti i dalje na način koji smatramo dostojnim života, ili sačuvati po svaku cenu onaj deo vremena koji smo pinovo dobili? Čoveka pokušala da ubije budala (srećom prilično bezuspešno)! Dobio šansu ili da nastavi da živi i radi ono što voli, ili da se zavuče pod stakleno zvono i vegetira, ne bi li sačuvao neki nazovi život. Pa zbog čega bi se odricao života kad mu je već pružena šansa da nastavi. Zbog čega bi se sam ubijao kada to drugi nije uspeo da mu uradi. Imam dosta prijatelja koji su doživeli veoma teške povrede (ratovi, padobranstvo, paraglajding, motociklizam, .....) i ostali invalidi. Niko se nije povukao! Svi su nastavili da žive punim plućima. Zato mogu da predpostavum kroz šta si prošao (i kroz šta prolaziš), ali je očigledno da želiš da i ubuduće živiš pravi život, u čemu imaš moju podršku. Neka ti je sa srećom iznaj da hrabre i Bog čuva! Samo da dodam: Imam i sam baš prilično iskustva sa nesrećama i povredama. Bilo svega i svačega. I nekoliko operacija i krpljenja. (Hvala Bogu još uvek sam "kompletan"). I nikada mi nije palo na pamet da se radi bezbednijeg života odreknem nečega što volim. 48 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Februar 3, 2014 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Neka te Bog dragi blagoslovi!Neka pričuva svakog bajkera,verujućeg i onog drugog. Suština svega je u odgovoru kolegi koji želi da polaže za A. Uvek će život pobediti. Dragi kolega ti si pobednik ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav .... Karci i Miho 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...