velimirjevtic 470 Napisano Februar 7, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bogme kolega da se nisi ogresio o tu "Juniorku" a da ona nekim slucajem nema neke vlaske korene , elem salu na stranu podrzavam predloge za knjigu, ako se odlucis evo javljam se da radim cover za istu , a sto se ostalog tice, ma cepaces ti jos rubova na gumama u to ne sumnjam! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Februar 7, 2014 Drug član, 1118 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Druze svaka cast na hrabrosti,samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Februar 7, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav kur.c trajk,zverina neka od 1000ccm sa 200 zadnjom gumom i akrapom..pa lepo kad dodje leto namerno sorc pa neka gledaju na semaforima.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Februar 7, 2014 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Aprila Mana sa CVT menjačem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Februar 7, 2014 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citam sve ove stranice nabijene emocijama, a sve vreme razmisljam samo o tome sta da ti napisem... 2006. godine, na Badnje vece, pertlom iz cipele sam podvezivao natkolenicu, mom ocu, koga je pijana budala zakucala za moj dzip od pozadi...kao da je zgazio na granatu, kaša mesa pomesana sa kostima curi izmedju prstiju dok ga unosimo u auto...Traumatska amputacija desne noge natkoleno, leva polomljena na 2 mesta, infekcija rane sa 4 bakterije...pa jos pride, dodele mu i urinarnu infekciju nesterilnim kateterom u bolnici. Kada smo posle 33 dana videli da "nema leba" u kraljevackoj bolnici, izvrsimo evakuaciju na VMA, gde urgentno urade reamputaciju kako bi spasli i to malo sto se moze spasiti. Dalja procedura oko proteza (a bilo ih je gomila) traje i dan danas. Cale se rehabilitovao, vozi auto,hoda (doduse sa stakama zbog godina i kratkog patrljka)ide gde pozeli... Sa svim tim prozivljenim emocijama citam tvoju pricu i gotovo da osecam mirise u nosu...Gledao sam sta znaci boriti se, ne predavati se, pobediti! Svaka ti cast, blago onima koji te budu imali uza sebe! 25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 7, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Данас возим мотор .. а све време си ми ти на памети ... твоја дескрипција вожње, самог немилог догађаја , преживљавања тог пакла,и на крају твог духа и колико снаге имаш... смењују ми се страх, језа али и кураж, ако се ипак и деси , ти си нам показао својим примером како снагу скупити,како се борити када се дође до дна и изборити се са собом,својим егом,грижом савести због својих најмилијих и свим осталим... кажем онда себи испод кациге,'' Нека ми је бог у помоћи,а ја ћу се трудити да дам све од себе да не правим ризичне ситуације и да носим сву опрему када год је то могуће,а ако већ нешто треба да се деси,БОЖИЈА ВОЉА!!!'' Још једном .. само ћу рећи,овакава снага изазива код мене ВЕЕЕЛИКООО ПОШТОВАЊЕ!!! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Februar 7, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5452 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da bacim jedan off, cisto da ti da malo vremena za sledeci list.. U Orasju ima jedan stariji bajker Pavo..u vremenu vasi-nasi nasi su bacili granatu i on ostao bez noge..isto proteza, isto ljubav prema motorima..da ne duzim, najveci je trgovac motorima na toj regiji a i sire a evo ti jedan njegov citat iz godina sa protezom " pilim ja tako 270km/h kad zeni krenu kaciga spadati" i gume su uredno obrijane..tako da nije kraj samo malo druga percepcija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 7, 2014 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Napravicemo menjac desno umesto kocnice a zadnju cemo staviti na npr palac leve ili desne ruke. Ili cbs sistem kocenja,dsg kvacilo da ne zamaras levicu... u kojoj ces boji? Nije sramota pasti,sramota je ne ustati, a ti si skocio! Bravo! Samo napred 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Februar 7, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Moram opet da kazem koju rec,ali nisam siguran da znam sta da napisem kao i vecina ovde! Ti si definitivno otvorio oci vecini ljudi bez obzira da li imaju motor ili ne!Imas nadljudsku snagu i volju na kojoj ti vecina zavidi!Secses ti opet na motor!Ponovo ces osetiti vetar,miris benzina,akrapovica i ribicu iza,koja ce odma posle voznje hteti keks dok je vrela sto bi ti rekao Guraj junace napred i samo cepaj!Tebi nemoze nista stati na put,jer tvoj duh je nesalomjiv!!!!!!!!!!!!!!!! Ziveo ti nama i sve najbolje od srca ti zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Februar 7, 2014 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav GoanFyslf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vonabibajker 2702 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U procesu... Prijavi odgovor kao problematičan "Nestao si mi iz vidokruga u desnoj krivini 100 metara ispred. U sledećem trenutku pre ulaska u istu krivinu iz suprotnog smera prođe automobil velikom brzinom. Udar vazduha zaljulja celog Pegaza... Ulazim u desnu krivinu i u polovini iste uđoh u oblak prašine... Stiskam kočnice, ne znam šta je ispred... Izlazim a ispred mene po asfaltu komadi crnih plastika!!! Neeee, neeeee, neeeeeee, zamaglio mi se vizir koliko urlam!!! Ti ležiš u jarku glavom okrenutom na gore i prema ivici puta! Motor 10-ak metara niže, još radi... Pritrčah i prekidoh kontakt taster, plašeći se požara i eksplozije! Vraćam se nazad, vizir otpao, beonjače gore, noga neprirodno podvučena ispod tela kao i ruka! Urlam, neeee neeee, dok pokušavam da se setim broja hitne pomoći! Dobijam hitnu, ali ne mogu da objasnim gde se tačno nalazim na Avalskom putu!!! Krenite, krenite, motociklista, udes, hitno, teške povrede, videćete nas pored puta!!! Slučajno naiđe patrola saobraćajne policije sa 307-om. Istrčavaju! Da li ste zvali hitnu? Da! Uzimam švajcarski nožić od policajca i krećem da ti rasecam opremu kao pripremu, da ljudi iz hitne krenu da te pakuju odmah! Mrdaš telom i glavom, govorim ti da se ne pomeraš!!! Pokušavaš da otkopčaš kacigu, urlam neeee!!! Ruka ti klecnu na desno! Rasecam levu nogavicu... Imam šta da vidim, koža pukla do pola butine sa unutrašnje strane, opne mišići se presijavaju na dnevnom svetlu, a butna arterija pulsira u ritmu otkucaja srca!!! Povlačim učkur iz pantalona da pripremim podvesku!!! Veza se u mrtvi čvor! Ni makac! Rasecam rukav jakne, moleći Boga da arterija ne prsne, jer znam da čovek iskrvari na nju za dva minuta! Otvoreni prelomi ruke, kosti štrče kroz kožu... U sledećem trenutku se pojavi ekipa hitne medicinske pomoći na motoru i krenuše da te skidaju, zaustavljaju krvarenja i pripremaju za kombi hitne koji treba da stigne svakog časa!!! Dođoše, pakovanje, rotacija i otutnjaše ka gradu... Uzimam telefon i zovem Dzesi, pitam je da li si ok. Kaže da! Sedi molim te! Duki je imao udes na Avali, spakuj se i kreni ka urgentnom centru!!! Ja sedam na motor, frka mi da krenem! Strah me da vozim! Strah me šta će me dočekati kao vest u urgentnom kada stignem!!! U hodniku se nađoh sa Džesi, biće sve ok! Biće sve ok! To je Duki!!! Otvaraju vrata reanimacije, na prvom krevetu leži telo prekriveno čaršafom!!! Noge mi se odsekoše... Kraj... U sledećem trenutku tebe guraju na drugom krevetu!!! Siv kao pepeo... Guraju te kroz kroz hodnik iz jedne sobe u drugu... Mi pratimo kao hipnotisani... Na izlasku iz druge sobe dižeš palac i hvataš Džesi za ruku... Odvedoše te u operacionu salu... Nas uvedoše u mini sobu... Doktor kaže da si izgubio preko dva litra krvi, da imaš višestruke otvorene prelome, levog stopala, potkolenice, natkolenice, smrskano koleno, razorene krvne sudove i meka tkiva, otvorene prelome leve podlaktice, nadlaktice, razoren lakat... Svestan je, responsivan, ali u kritičnom stanju... Šta da vam kažem, pokušaćemo da spasimo tu ruku ali teško, nema ništa od nje! Narednih 48 sati su kritični, primiće puno krvi, moguće je da otkažu bubrezi, jetra, slezena i da podlegne! Ne znamo da li ima unutrašnje povrede... Šanse da preživi su ispod 3%... Šta da vam kažem..." Sve ovo iscedih iz zeta Marka mesec dana kasnije na urgentnom centru dok mi je došao u posetu sa večerom pre posla! Vidim u ku.cu je žešćem... Nosi holter, jer su počele da ga pucaju aritmije i napadi panike... Od njega sam pozajmio pare za novi motor, pravio sa njime prve moto korake, što ga je još više dotuklo, kao dodatna odgovornost u čitavoj priči! Jeb.m te luda, smrt je zamahnula na tebe kosom, a ti si sageo glavu i za milimetar izbegao... Imaš sreće žešće! Nabaci peticu i ode... Nastaviće se... 58 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vonabibajker 2702 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U procesu... Prijavi odgovor kao problematičan 1391790797[/url]' post='1598008']Pozdrav GoanFyslf Hey Easy! Ne odvozašmo onu vožnju te godine... Ko zna, možda ove godine ili neke naredne uspemo neki krug da provedemo točak uz točak!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 7, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srebrno tane nije imalo vremena da vidi sta to puche? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vonabibajker 2702 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U procesu... Prijavi odgovor kao problematičan Srebrno tane nije imalo vremena da vidi sta to puche? Nije... Kaže kasnije da je pobegao jer se uplašio dok me je malo očešao... Uterano levo krilo skroz, savijen A stub mojom kacigom i rukom, pukla šoferka! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vonabibajker 2702 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U procesu... Prijavi odgovor kao problematičan Malo je izašao preko pune linije iza kola ispred, da vidi da li nešto ide u susret, glasi odbrana... A desna mu strana kola ulubljena, od udarca u ona druga kola u krivini dok je pokušavao da ih obidje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Srebrno tane nije imalo vremena da vidi sta to puche? Nije... Kaže kasnije da je pobegao jer se uplašio dok me je malo očešao... Uterano levo krilo skroz, savijen A stub mojom kacigom i rukom, pukla šoferka! Dobro je da je dolijao...jbg sad ce morati na odmor u Kinshasu... hahaha.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vonabibajker 2702 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U procesu... Prijavi odgovor kao problematičan Srebrno tane nije imalo vremena da vidi sta to puche? Nije... Kaže kasnije da je pobegao jer se uplašio dok me je malo očešao... Uterano levo krilo skroz, savijen A stub mojom kacigom i rukom, pukla šoferka! Dobro je da je dolijao...jbg sad ce morati na odmor u Kinshasu... hahaha.. Ta devojka koju je udario, zapamtila tablicu... Posle izdiktirala policiji... Inače da nije bilo nje I zeta bio bi road kill statistika... Taj dan su bila tri moto udesa, dvojica momaka su umrla na stolu, jedan Dr Bumbašireviću drugi onom mom Dr Miloševiću... Meni izgleda nije bilo suđeno taj dan... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Procitao u dahu,nemam reci! Svaka cast,srecno u daljem zivotu! Veliki pozdrav kolegi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Februar 7, 2014 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moja prva voznja kad dodje lepo vreme ce biti ka tebi, ako mi dodelis cast da te upoznam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ti si tolika snaga i volja da to recima nije opisivo!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vonabibajker 2702 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U procesu... Prijavi odgovor kao problematičan Moja prva voznja kad dodje lepo vreme ce biti ka tebi, ako mi dodelis cast da te upoznam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ti si tolika snaga i volja da to recima nije opisivo!!!!!! Prva tura na mene!!! Dogovoreno 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Druze neznam sta na sve ovo da kazem a nemogu da ne izustim nesto za ovakav slucaj kao tvoj. Alal vera na pozitivnom stavu i volji za zivotom, ti si pojam za to. Hvala bogu nisi klonuo duhom Mogu da saosecam sa tobom jer sam te 2012te i ja imao imao udes gde sam zavrsio na Mikrohirurgiji urgentnog centra na operaciji sake, a igrom slucaja, sto kaze Mare70, cika Gagi je i moj kolega, tek on sto je prosao sito i reseto. 2012tu pozitivno pamtim samo po tome sto mi se rodila cerkica 2 nedelje pre udesa i ni po cemu drugome. Jos jednom veliki RESPEKT, skidam kapu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Februar 7, 2014 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Uh,usporio sam ovih dana potragu za novim motorom...Neka malo priceka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Februar 7, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Srebrno tane nije imalo vremena da vidi sta to puche? Nije... Kaže kasnije da je pobegao jer se uplašio dok me je malo očešao... Uterano levo krilo skroz, savijen A stub mojom kacigom i rukom, pukla šoferka! Dobro je da je dolijao...jbg sad ce morati na odmor u Kinshasu... hahaha.. Taj dan su bila tri moto udesa, dvojica momaka su umrla na stolu, jedan Dr Bumbašireviću drugi onom mom Dr Miloševiću... Meni izgleda nije bilo suđeno taj dan... Na zalost, nije im bilo sudjeno da prezive. :-( Slusao sam dosta lepih reci o tom Dr. Bumbasirevicu, moj naj bolji prijatelj zivi u njegovom susedstvu u profesorskoj koloniji kod Cvijiceve, kaze da je jako dobar strucnjak i lik u opste, sta znam.. Jedva cekam nastavak price i procesa da vidim kako je prosao taj nasilnik za volanom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Za Bumbasirevica sam takodje cuo samo reci hvale i da je jedan od najboljih u Evropi,njegov ucenik doktorka Arandjelovic je mene operisala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...