Jump to content

Moto Zajednica

Honda - Dali je ovo neko video na nasim prostorima?

Recommended Posts

• U prolazu, 26 postova

Zanima me dali je neko ovaj motor video na nasim prostorima i uopste u evropi? Pravljeni su za japansko trziste koliko znam,ali sam ih nasao u americi,tj po forumima.

Pravo cudo od motora.Raspolelili su 250cc na 4 cilindra,20 000rpm i oko 50ks i naravno masina je 4t. :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 217 postova
  • Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R

A i ako je nađeš nekom srećom i kupiš, kako ćeš za delovee??? 0stabre.gif

Kako kaže ona -- "delove možeš nabaviti samo kod braće Grim" :D

• Svrati ponekad, 178 postova
  • Motocikl: Kymco Super 9

Posto ne zivimo vise u kamenom dobu, delova sva sreca ima preko e-bay, paypal je dostupan, a cene sa shipping-om i carinama mu dodju na isto, cak i jeftinije nego ovde.

• Drug član, 1429 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Ima je drug suzukija gsxr 250, odlicno ide, lepo izgleda, lep zvuk. Ali kad se pokvarila niko je vise nije mogao popraviti, nije mogao da nadje delove za nju, znam da je nesto struja zezala i na kraju je prodao i decko sto je uzeo vozio 2 dana i slupao.

Uzmi nesto 600ccm i uzivaj, nemoj da se mucis.

• Ne silazi, 6553 postova
  • Motocikl: konzerviran

Ovo se cudo vrti kao nenormalno, pa bas i nisu dugog veka. Zato mozda i odatle verovanje da je dvotaktna.

Ima ih dosta po Grckoj. Tacnije bilo ih je. Kod njih uopste ima dosta polovnih stvari iz Japana, jer tamo brodovima stize sve i svasta. U Solunu je svojevremeno moglo da se nadje bukvalno SVE. Kakva je sada situacija ne znam. Nisam bio davno, a cuo sam da su cuvenu "Odisejevu" ulicu bitno osiromasili sa moto radnjama.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Zanima me dali je neko ovaj motor video na nasim prostorima i uopste u evropi? Pravljeni su za japansko trziste koliko znam,ali sam ih nasao u americi,tj po forumima.

Pravo cudo od motora.Raspolelili su 250cc na 4 cilindra,20 000rpm i oko 50ks i naravno masina je 4t. :)

Nije ovo ništa, još pre 40 godina je Honda napravila takmičarski motor od 250 ccm i 6 cilindara, pa su kasnije iz tog motora razvili Hondu CBX 1000 !

f8744126b8aebebce3e9ebed.jpg

img6309.jpg

A vidi joj klip :

200508291516220honda-rc1.jpg

• Podržavam 1

• onaj koji oblikuje, 357 postova
  • Motocikl: Samo menjam ko ciga konja

Moze da se nadje kod dilera u Holandiji dosta tih zescih zujalica 125-250,puno stizu iz USA kao i stari customi,u dobrom stanju ali ovu cbr250 nisam nikad video uzivo.

• Hronični Motociklopata, 7325 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Bila je samo jedna na oglasima,koliko se secam imala je Koso sat i neke druge oklope,perverzno je izgledala..ne mogu ti sliku iskopam nigde :jok:

znam tu, ta sto je bila u oglasima je 400ccm, fantasticna masina, ista kao na CB400F i CB-1 sa gear drive cams (zupcanici u raazvodu) isto kao starije nepoderive VFR masine , sto se mene tice original oklopi su bili 10x lepsi

• Zainteresovan, 728 postova
  • Motocikl: X8

Mislim da sam video jednu u okolini Vrnjacke banje pre neku godinu. Mozda imam negde fotku.

Inace postoji nekoliko verzija te od 250.

• Bad Boy, 169 postova
  • Motocikl: Zx6r

Bila je samo jedna na oglasima,koliko se secam imala je Koso sat i neke druge oklope,perverzno je izgledala..ne mogu ti sliku iskopam nigde :jok:

znam tu, ta sto je bila u oglasima je 400ccm, fantasticna masina, ista kao na CB400F i CB-1 sa gear drive cams (zupcanici u raazvodu) isto kao starije nepoderive VFR masine , sto se mene tice original oklopi su bili 10x lepsi

Upravu si druze, :takoje: moja greska ,setio sam se kasnije da je 400RR bila... evo jedina slika nje na netu koju sam nasao.

search_dscn0322-1360168124.jpg

• U prolazu, 26 postova

Nisam siguran,na forumu sam citao da prelaze po 40-50 000,i verujem da i vise mogu preci uz lepo odrzavanje,al gde naci i raspadnutu a ne jos ocuvanu.Znam da nema svrhe traziti,samo se divim motoru i japancima :) Znam za tu hondu sa 6 klipova,rc 166 neverovatno kako motor prima gas,meni je zao sto ne zivimo u tom ''zlatnom'' dobu gde se cenilo tako nesto,danas je fazon kupiti skuter od 2000e i voziti klinkice po centru da svi vide,to nije ljubav prema motoru :)

Evo honde sa 6 klipova :)

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx

Bas ovu od 400ccm sto ste vidjali na oglasima sam licno probao i kasnije vozio kad je drugar kupovao.Kupio je u fabrickom stanju a preradio je iz estetskih razloga mada mu je moj savet bio da je ne dira nista jer je bila kao nova.Stavio je felnu od 900rr sa 180 gumom,rep od 600rr a prednju masku sa farom i migavcima od nekog skutera sto lici na benelli.Sat nije koso vec je sam preradio fabricki ali je extra odradjen.Ugradio je i mehanizam za automatsko sklapanje tablice uz pomoc motorceta od brisaca.Masine su im extra i imaju fazon sa zupcanisima koji pokrecu bregaste a nemaju lanac.Vrti se 15000rpm ko od sale i odlicno ide za svoju kubikazu.Kocnice vrh,polozaj sedenja odlican ali nije za osobu preko 170cm jer je samo malo veca od 125-ice.

Evo jos nekih slika koje sam izkopao iz kompa:

post-17597-0-40560000-1390866497_thumb.jpg

post-17597-0-98080100-1390866603_thumb.jpg

post-17597-0-86130300-1390866616_thumb.jpg

post-17597-0-27675700-1390866629_thumb.jpg

post-17597-0-19595600-1390866649_thumb.jpg

post-17597-0-27227800-1390866689_thumb.jpg

• Podržavam 3

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

Pre ces jetija naci nego ovo ovde :moto3: Super izgleda i to je izgleda period dok je Honda pravila ''neustrojene'' motocikle, sad se nesto stekaju sa ks. Svakako bio bi zvezda svakog motoskupa :moto3:

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx

Ovako nesto sredjivati "iz estetkih razloga" :zbunjen:

Pre ce biti nesto drugo...al' to nije vazno.

Super sprava.

Ko hoce neka veruje,ko nece ne mora,motor je preradjen iako nije imao ni jednu jedinu ogrebotinu pre toga.Kupljen je u Balosavi tek uvezen iz nemacke sa pravih 15000km.Taj moj drugar je malo specifican i uziva da modifikuje motore.Pogledaj sta je napravio od mog bivseg GPX 500r 1989god.

post-17597-0-23186600-1390951259_thumb.jpg

post-17597-0-08288300-1390951305_thumb.jpg

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja