IvanNBGD 782 Napisano Octobar 17, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Ovim putem zelim javno da se zahvalim Bokilicu, coveku i po, koji se iscimao danas iz Pazove da dodjemo do bgbokija, kome se isto zahvaljujem za strpljenje i razumevanje, i pogledamo koji motor je zaista bio u onom stanju koji mi je boki i predstavio. Hvala vam obojici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Octobar 18, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic je jednom dobar majstor...Sve pohvale za njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10456 Napisano Mart 2, 2021 Ne silazi, 2369 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je @Markone88 zakljucao svoj oglas u sekciji prodajem, tj.poklanjam, a tamo ne mogu to da ucinim, a i da ne otvaram novu temu, ovim putem zelim da mu se javno zahvalim na danasnjem poklonu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4894 Napisano Mart 2, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Blaza said: Kako je @Markone88 zakljucao svoj oglas u sekciji prodajem, tj.poklanjam, a tamo ne mogu to da ucinim, a i da ne otvaram novu temu, ovim putem zelim da mu se javno zahvalim na danasnjem poklonu ! Hehe, nema na čemu drug! Tu smo da se pomažemo nadam se da će da posluže svrsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10456 Napisano Mart 3, 2022 Ne silazi, 2369 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd još jednom da iskoristim ovu temu... Naime, za ovih par godina "boravka" ovde, malo malo, pa naletim na post kolege @Krokodilo kako nesebično deli savete kolegama u nevolji, šta i kako da urade, da dođu do rešenja svog problema. Ne poznajem čoveka, nemam nikakvih (za sada) dodirnih tačaka sa njim, ali me iznenađuje kako, pored svojih redovnih aktivnosti, stigne da svakome, čak i slikovito objasni, i pomogne. I ovo sam imao odavno želju, i neku čudnu potrebu, da javno iskažem, ali ne stižem... Pohvala od mene. I nije on jedini. Dare satelis, Neša nfs, ma glupo je nabrajati pozitivne likove koji mnooogo znače i doprinose ovoj zajednici... 13 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2879 Napisano Mart 4, 2022 Ne silazi, 4980 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd još jednom da iskoristim ovu temu... Naime, za ovih par godina "boravka" ovde, malo malo, pa naletim na post kolege @Krokodilo kako nesebično deli savete kolegama u nevolji, šta i kako da urade, da dođu do rešenja svog problema. Ne poznajem čoveka, nemam nikakvih (za sada) dodirnih tačaka sa njim, ali me iznenađuje kako, pored svojih redovnih aktivnosti, stigne da svakome, čak i slikovito objasni, i pomogne. I ovo sam imao odavno želju, i neku čudnu potrebu, da javno iskažem, ali ne stižem... Pohvala od mene. I nije on jedini. Dare satelis, Neša nfs, ma glupo je nabrajati pozitivne likove koji mnooogo znače i doprinose ovoj zajednici... Хвала друже на лепе речи, искрено.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8466 Napisano Mart 4, 2022 Ne silazi, 2187 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se zahvalnici za Krokodilo ali tu je i NFS,Jovan Ristić,Satelis,Đunta,Bokilić.Nesebični ljudi.Ima još sigurno da ne uvredim nekog,ali svaki savet,pomoć uvek je dobro došlo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...