sloboleo 210 Napisano Decembar 15, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan samo vezba i bice sve o.k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 25, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Samo hrabro Krsto! Biće sve kako treba. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Decembar 26, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Izgubio si par prstiju na nozi, sto i nije zivotno opasno, ali si stekao mudrost koja ce da ti spasi zivot u saobracaju. Ko god je pao, pa i pri brzini od 50 km/h, ima neke posledice. Neko gore, neko bolje. Mene levo rame ziga kad god se menja vreme, a levi lakat je bila rupa do koske i ostetio sam zivac pa mi povremeno trne leva podlaktica. Znam i sada malo ludje da vozim, kada mi se vozi tako, ali gledam saobracaj i ljude u njemu skroz drugim ocima. Pad je mozda najbolja stvar koja moze da ti se desi kad vozis motor. Glupo zvuci, ali upravo to ce ti spasiti zivot u sledecim kriticnim situacijama. Moja lekcija je bila da odmah cim sam skinuo zavoje kupim opremu tj. jaknu i rukavice i da sviram kad god nisam 100% ubedjen da me iz poprecne ulice vidi covek/zena za volanom. Izbegao sam jos 5-6 identicnih kriticnih situacija ove godine samo zato sto sam svirnuo sirenom. Zelim ti sto pre da se vratis u sedlo, ne zbog nas, nego da opet osetis tu slobodu i da vidis da si ziv i zdrav i prav i da je jos puno novih kilometara pred tobom koje treba istraziti, na nacin koji ti zelis, brzinom kojom se osecas udobno u tom trenutku, sa osmehom koji te vraca kuci. Sve najbolje i mozda se i sretnemo na putu negde, dva prsta dole za pozdrav i put pod gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 26, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako je komso? Jesi prohodao? Protrcao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Decembar 26, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,sta da vam kazem,ide na bolje polako ali sigurno,prohodao sam,stake sam bacio u kantu:) Cini mi se da svaki dan hodam sve bolje i bolje,bas kada se neko zagleda u mene,moze da primeti da malo hramljem,poceo sam da vozim biciklu svakodnevno,polako vracam snagu u levu nogu,jos uvek je vidljivo tanja od desne noge ali i to se polako vraca u normalu. Jedini problem koji jos imam je otok na stopalu koji nocu spadne a preko dana se povecava zavisno od toga koliko sam aktivan,lekari kazu da ce to da traje i do 1 godine.Psihicki sam se vratio u normalu,cak sam bolji nego sto sam bio pre nesrece,jer sam shvatio neke stvari,ono sto sam ranije smatrao problemom sada vidim da je smesno. A sto se tice saobracaja,Ivane u pravu si,vozim kao baba neka,gde je ogranicenje 70 ja vozim 50 , a i kad ponovo sednem na motor,bicu mnogo,mnogo oprezniji a voznju cu da smanjim na jednom do dva puta nedeljno i to po nekim kozijim stazama,od grada cu da bzim maksimalno... ps Sta mislite o banditu 650?Dvoumim se da li da uzmem naked ili verziju sa oklopima?2009-to ili 2010-to godiste +- 3000e 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 26, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se Bandita tice, trebao bi tehnicki biti ok. Probaj da li ti odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Decembar 26, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce mi odgovarati,slican je on kao gsxf,mada mi je mnogo zao sto sam brzopleto prodao fjr,on mi je lezao savrseno,gledam ih nesta po oglasima ali nema sanse da za oko 3 soma naleti nesto pristojno,sve neke kante od 100 000 + km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Decembar 26, 2013 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka, kupi neki BMW boxer i imaces dobru zastitu i grejanje za noge. O njegovoj, stabilnosti, komforu...ne treba ni govoriti, receno je vec. Na kraju ga svi kupuju... kad sazru. Iskustvo imas a zrelost si dobro platio. pozdrav prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Decembar 26, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan E pa da znas da razmisljam i o nekom 1150rt,ovde ih ima koliko hoces po oglasima,sta mislis o njemu? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Decembar 26, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Za moj budzet se u stvari bolje uklapa r1100rt,ali sam cuo da imaju nekih problema sa abs-om??Da li se isplati dati 1000+e za r1150rt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Decembar 26, 2013 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Za moj budzet se u stvari bolje uklapa r1100rt,ali sam cuo da imaju nekih problema sa abs-om??Da li se isplati dati 1000+e za r1150rt Modeli rt pruzaju odlicnu zastitu od vetra no ja licno ne volim taj oklop tu plastiku, i ako ima dobru funkciju zastite... ako rt, motor padne u mestu sto je neizbezno, kad tad, stete su velike. Vise volim model bez oklopa, i lepsi mi je. Za r1150 kazes treba ti 1000e vise, licno bih uzeo 1100 a hiljadarku potrosio na neko putovanje. Ako kupis ispravan i dobro odrzavan ABS ti i nece praviti probleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Decembar 28, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Za R1100RT u dobrom stanju treba oko 3000e ima ih i za 2000e ali su svi preko 120000km,a za r1150rt da je dobar treba 4000e sklopocija moze i za 3000e,pod tim dobar mislim da ima oko 50000km na satu,sad tu ima mogucnosti vracanja kilometraze,posto u Belgiji ne postoji tehnicki pregled za motore,za aute su odlicno resili stvari i tu skoro pa da nema sanse da se vrate km ali sa motorima mogu da rade sta hoce.Licno mi se 1150 vise svidja,malo mu je moderniji izgled,1100 mi je bas pravi oldtimer,pocinjem da skupljam lovu pa cu da se isprsim za nekog dobrog 1150:))..A sto se tice duzih putovanja,to ce malo da saceka dok ne steknem ponovo samopouzdanje na motoru,trebace mi dosta vremena da razbijem strah a do tada cu pokusati da vozim samo nedeljom kad ima malo saobracaja(takav je dogovor sa zenom pao),ranije nisam silazio sa motora,znao sam da ustanem u sred noci i da idem da se vozim Ja nesta ne mirisem te ogoljene bmw-e,eventuelno mi se svidja k1000rs,ali je i on sa oklopima a i ne zelim te zujalice..Imam vremena do proleca pa ce naleteti valjda nesto,a do tada sam na bajsu:)))))))pozzzz drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Decembar 31, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Zelim svim kolegama Sretnu Novu godinu,puno zdravlja,srece i naravno puno predjenih kilometara na vasim ljubimcima,sto se mene tice zelim da se ova 2013-ta nikada vise ne ponovi....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan I tebi druze sve najbojle i puno zdravlja i srece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Januar 1, 2014 Integrisan, 13044 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Živ bio Krstomire, drago mi je da si se ovako brzo oporavio od udesa, želim ti puno sreće sa i bez motora u 2014!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Januar 2, 2014 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Januar 2, 2014 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam dobio ponudu iz suzukija za novi vstrom 650,daju ga na cetri godine bez kamate,traze 7300e za ful verziju sa koferima i nekim stitnicima za motor,ima abs i jos nekih cudesa..Da li je to bolja opcija ili 10 godina stari bmw r1150rt??S tim sto je bmw 4000e ali u kesu:)))Sedeo sam na vstromu i savrseno mi lezi,a bmw isto tako mi je udoban,mozda i udobniji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 594 Napisano Januar 2, 2014 Zainteresovan, 391 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo novog suzukija bez razmisljanja. Novo je novo, a veliki je plus sto ima ABS, to nzm da li ima BMW . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Januar 2, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan jeste novo i kolje ga kredit 4 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 581 Napisano Januar 2, 2014 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Kada su Henrija Forda pitali koji je auto najbolji,bez razmisljanja je rekao"NOV". Sve najbolje u novoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 3, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast BMW-u, ali em Strom, em nov. Da zivim ista severozapadnije, ne bih ni nanosekunde razmisljao. A za 4k mozes i dobrog polovnog da razmotris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spale82 56 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Aprilia Pegaso; BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, stvarno ne razmijem o čemu pričate pa poredite babe i žebe. Poredite storma novog koji košta 7300e i BMW koji košta 4000e!? Pa razlika je skoro dupla u cijeni, jedno je za keš drugo a drugo uzimanje duše na slamku godinama a o tome da motori nisu u istoj klasi neću ni da pričam. Takođe porediti udobnost i vozne karakteristike Stroma i BMW GS je apsurdno. Mislim nikakvih dodirnih tački. Prvo, dobro se skontaj za šta ti treba motor, neka ozbiljnija putovanja ili vozikanja po gradu?. Ako planiraš na duga putovanja sa suvozačom i pod punim opterećenjem onda ti od srca savjetujem BMW. PS Za razliku u cijeni možeš tri godine da ideš na putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spale82 56 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Aprilia Pegaso; BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, stvarno ne razmijem o čemu pričate pa poredite babe i žebe. Poredite storma novog koji košta 7300e i BMW koji košta 4000e!? Pa razlika je skoro dupla u cijeni, jedno je za keš drugo a drugo uzimanje duše na slamku godinama a o tome da motori nisu u istoj klasi neću ni da pričam. Takođe porediti udobnost i vozne karakteristike Stroma i BMW GS je apsurdno. Mislim nikakvih dodirnih tački. Prvo, dobro se skontaj za šta ti treba motor, neka ozbiljnija putovanja ili vozikanja po gradu?. Ako planiraš na duga putovanja sa suvozačom i pod punim opterećenjem onda ti od srca savjetujem BMW. PS Za razliku u cijeni možeš tri godine da ideš na putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 3, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste najbitnije za sta ti treba motor. To prvo moras da iskristaliziras, pa onda tek da se dvoumis. Takodje bih da napomenem da se za 4000 moze fino birati. Ne znam zasto 100%, ali meni se cini da bi ti ovaj legao kao blenti shamar: http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/kawasaki-versys-650-abs-gepflegt-zubeh%C3%B6r-deggendorf/187309028.html?lang=de&pageNumber=1&action=eyeCatcher&__lp=16&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelDescription=dl+650&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.makeId=13100&makeModelVariant2.modelDescription=versys+650&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&features=ABS&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=20000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan taj je Mile odlican, ja imam istog, jedina mu je mana sediste, mada ima dodatak da se stavi na sediste ili se kupi celo sediste i uzivas. Odlican je u gradu, lepo vuce i sa mali obrtaja, a dobar je i na otvorenom, pogotovo ako se ne vozi preko 130-140. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...