Jump to content

Moto Zajednica

BorisSimurina

Članovi
  • Broj tema i poruka

    175
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu BorisSimurina

  • Rođendan 14.07.1979.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Tara
  • Motocikl
    nemam

Poslednji posetioci profila

3261 profile views

BorisSimurina's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

466

Reputacija u zajednici

  1. kako proveris IP adresu?
  2. to nije istina, svi renta car su u obavezi da prime debitnu karticu, naravno da im je lakse da kazu ne zbog komplikovanijeg procesa.
  3. imam ja dve lepe kacigu za tebe, nisam citao detaljno i ne znam jesi naveo velicinu koja ti treba, a evo i link od jedne pa ti vidi. Ova sa linka je Nova, malo koriscena, a druga je Scorpion koriscena na par voznji, ukupno 2000 km. Mogu i da je posaljem do tebe pa ako ti ne odgovara ti vrati. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103355-kaciga-dual-sport/#entry1650367
  4. lepa slika Cedo, tu idem da se kupam stalno, negde oko nove godine si slikao, posto su sad bas spustili nivo vode. @ Biker Boy, evo ovde, nije slika, kratki video, nema ko da me slika
  5. ja prodajem moju opremu, pantalone i jaknu DIFI, jakna je koristena i ima sitnih ostecenja, dok pantalone su u vrlo dobrom stanju. Kacigu Scorpion i AFX, imam AIRHAWK podlosku za sediste, tank torbu, torbu vodo otpornu za rep, kornjacu IXS skoro ne korsitenu. Kamuflazne pantalone ICON, koje su koristene i imaju sitna ostecenja na donjem delu nogavice, a ostatak je bez ostecenja. Slike cu imati za 10-15 dana, ako te nesto interesuje tu sam.
  6. Nova cena, 2200 eura, bez dodatne opreme (kacige i kornjaca). Za 2800 eura imate Versysa sa 24000 km na svoje ime, prvi vlasnik u Srbiji.
  7. Probaj Versysa, dosta je slican Er6 a opet je veci motor.
  8. Trebao si da se javis da te vodim kod Milana na njegov hleb i pogacu na Sokolinu
  9. Krenule svinjokolje vidim ja
  10. uz motor na poklon idu i dve kacige, jedna nova, koristena na voznji od 20 km, druga koristena 2 sezone na kojima sam presao oko 2000km maximalno, takodje kornjaca IXS je na poklon kupcu, ja sam 180cm i imam od 90-95kg i taman mi je. Zamena je jos uvek aktuelna za dzip ili quad.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja