Jump to content

Moto Zajednica

Milan007

Članovi
  • Broj tema i poruka

    69
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Milan007

  • Rođendan 29.07.1991.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Södertälje, Sweden / Beška (Indjija) Srbija
  • Interests
    Putovanja, upoznavanje, druzenje... :-)
  • Motocikl
    Kawasaki Versys 650 ABS

Poslednji posetioci profila

1434 profile views

Milan007's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

37

Reputacija u zajednici

  1. Evo da ne ostanem duzan odgovor, lanac se na jednom mestu kao zaglavljuje na spoju i on pravi taj zvuk sto lupka. Kazu da ne nora jos da se menja, al u skorijoj buducnosti bi trebalo. E sad mene jako nervira taj zvuk krljanja tako da sam zamenio sve komplet i lanac i lancanike.. Pozdrav iz "tople" Svedske..
  2. Ostaje da vidimo u servisu jos sta ce reci, al 90posto da ce se menjati sve komplet.. I evo jos jedna stvar sto sam saznao ovde, u Novom sadu u ovlascenom servisu od kavasakija na 12k kilometara je trebao veliki servis da se odradi sa menjanjem svecice i jos kojesta, taj servis mi je odradio samo ulje i filter, cak nisu znali ni far da spuste da ne baca u druge vozace kratko svetlo i naplatili 100evra. Kad sam pitao ovde kada je trebalo sve to da se menja jer sam presao 18k sada, rekose na tom servisu sto je radjen dole. I jos nije unet servis u online bazu kawasakija kad se pogleda na netu. Tako da mi ne bi priznali ni garanciju da je nesto bilo motoru dok je bio u istoj. Tako da savet da se izbegava taj servis u N sadu, cak su mi predlozili da ga tuzim posto imam racun sa pecatima i svim u servisnoj knjizici..
  3. Motor mi je kod roditelja ispred zgrade, ja sam u drugom mestu, u ponedeljak ide na servis i tek tada cu biti tamo da ga odvezem,nemam sada kako da slikam.. Vozim ga dve godine i prao sam ga 500x dok nisam stavio skotoiler pre puta za Svedsku, zatezao otezao i gledao sam dal je u ravni jedan sa drugim, sve funkcionise sto se toga tice.. Mislio sam da ima neko drugo objasnjenje, ako ne bude ovo sa gumicama sto je neko napisao gore, tacno mi to deluje logicki da se nesto sa njim pohabalo i da on sam po sebi zvecka.. Da sam u Srbiji sa garazom i alatom rastavio bi ja to sve i pogledao, a ovde nemam ni dostojnog mesta da ga drzim a kamoli da opravljam.. Garazu za kola cekam vec pola godine, zgrada nema slobodno mesto..
  4. Evo i sa ugasenim motorom, stavljao sam i labav da bude i da je zategnut i uvek se cuje ovo, cujete kad je u nazad kad grebe po plastici da je drukciji zvuk, a kad grebe u napred ima dva zvuka. Kad sam objasnjavao u servisu dok sam zakazivao rekli su da je lanac verovatno istrosen posle tih 18 hiljada..
  5. Bice moj snimak oko 4 pola 5 kad dodjem kuci..
  6. Posle postavljanja scotoilera i predjenih 4000km lanac poceo da pravi cudan zvuk. Uskoro idem na servis na 18000km ovde u Svedskoj ali je 300evra zamena lanca i lancanika, pa sam mislio da proverim sa vama prvo dal je moguce da se istrosio lanac. Lancanici su kao novi, nisu pojedeni niti naostreni. A zvuk je skoro isti kao na ovom snimku: Ne cese lanac od plastiku niti ista, samo u napred kada vrtim tocak se cuje ocakvo pucketanje u nazad se nista ne cuje..
  7. Ipak se odlucih da krenem u cetvrtak. Prvi dan Novi sad - Ljubljana. Drigi dan Ljubljana Venecija Trento. Treci dan Trento malo alpa pa Stuttgart. Sada sam u putu za Rostock, imam trajekt za Trelleborg u 22h, pa sutra Trelleborg - Stockholm.. Za sada od problema crkao punjac za telefon i navigaciju, i imao sam ispad sa scotlilerom posle prvog praznjenja, ostao skroz odvrnut.. Posle 1200km se ispraznila bocica, srecom bio sam u blizini Ulma i louis je radio pa sam dokupio jos plla litre ulja..
  8. Verujem da ne bi bio problem nikom da se upusti u ovakve voznje da finansije dozvoljavaju, i da vozis bez razmisljanja o troskovima. Ako me nesto opusta i volim da radim to je voznja mog versysa, i na to ne zalim pare.. Na leto imam neke duze rute isplanirane, al zavisi od mog posla ovde.. A i sa Crkvom sam se vamo povezao dosta za ova 2 3 meseca pa i to sada koci ove duze relacije.. Uglavnom svako dobro do sledecih zajednickih voznji..
  9. A neki porodicni problemi, moram sa mojima biti ove godine gore. Mada ce mi nedostajati voznje sa vama, a tu je svakako 2020, mozda se vratim dole do tada.. Ninja swe cini mi sevda ce tako i biti..
  10. Da, avionom iz Svedske za Srbiju, ali motorom se vracam nazad, krecem u petak iz Srbije, a do utorka bi trebalo da sam na poslu.. Posto je ovo forum o motorima, pretpostavio sam da ne moram da pisem cime idem, moja greska..
  11. Pozdrav svima koji me znaju i oni koji me ne poznaju, imam 4 dana da dodjem iz Srbije do Svedske (Stockholm) pa me interesuju vasi predlozi. Naime trebalo bi da se bude u Subotu vece 06. 04 u Stutgartu a krenuo bi u petak. Mozda nesto preko Hrvatske pa Slovenija pa Austrija. Sta da se obidje, pogleda svrati.. Isao sam vec Stutgart Stockholm preko Rostocka i Malmöa pa bi probao nedelju i ponedeljak da izvozam preko zapadne Nemacke, Danske ukoliko je moguce..
  12. Sinoc sedim sa covekom i kaze da je isao u Mup i da su mu rekli da nema nikakve pomoci, ode na tehnicki i ovi mu kazu to sto sam napisao.. Nit meni treba nit me interesuje sta ce on da radi, pitao me je dal znam nekog ko prodaje posto eto vozim motor, nisam trazio ni misljenja ni saveta jer MENI ne treba, ako neko ima a da mu skuplja prasinu a moze da uzme neki dinar nek se javi ja mu dam broj od coveka i nek se dogovore.. MILSIM da svi znamo u kakvoj drzavi zivimo i da je ovo najnormalnija stvar, jer pravno smo u defektu kao drzava i opste je poznato da nas mup nikad ne radi u korist gradjana nego samo kako pare da izvuce sa sto manje truda.. OPET ponavljam ne treba meni, znam da je ne regularno al sta ce neko drugi da radi nije moj problem.. Mislio sam da pomognem komsiji a i nekom kolegi bajkeru da zaradi neki dinar na nekom krsu..
  13. Pozdrav, trebaju mi papiri i plocica za pomenuti motor, komsija dobio novog apn 6 sa racunom iz prodavnice ali stojao u garazi 10 godina i sad ne moze da se registruje. Na tehnickom mu rekli da je najbolje da nabavi neki stari sa papirima i da se snadje, pa ako neko ima da mu skuplja prasinu nek pusti pp sa brojem telefona a komsa moj ga zove da se dogovore..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja