RD04 1 Napisano Jul 3, 2021 U prolazu, 8 postova Lokacija: Cilindar Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, N.F.S. said: Ako me secanje sluzi, nas drugar odavde, pod nickom Vidik pravi te gume... Sent from my SM-A202F using Tapatalk Nasao sam membrane na oglasu kod kolege iz Arandjelovca za 80e 2kom. Ugradio i problem rijesen.Inace cijene se po internetu krecu tako ali je i cekanje dugo. Rekordna ponuda je bila od jedne moto radnje iz Bara od 210e komad?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Jul 3, 2021 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Zeljko Dobo je napisao: Ustajemo u 6, sad vec na spavanju. Madjari su stigli, nasi se pridruzuju sutra. Evo AT ekipe u Beogradu 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 7/3/2021 at 7:27 PM, Arakis said: Evo AT ekipe u Beogradu A mene nidje! Konj.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Jul 8, 2021 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 3.7.2021. at 19:23, RD04 je napisao: Rekordna ponuda je bila od jedne moto radnje iz Bara od 210e komad?!?! Ludilo totalno, ne treba karburatore voziti vise uopste, el. dizne polovne 10e kom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodecaja 9 Napisano Jul 8, 2021 U prolazu, 50 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Africa Twin RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde u Srbiji moze da se nadje polovan CDI za Africa Twin 1998.g.??? Ili u inostranstvu i kako da ga doteram. Ili mozda neko to ovde popravlja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1045 Napisano Jul 8, 2021 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu ti bas dati rešenje, ali mogu savet, jer je to jako specifično. Ja sam imao probleme sa CDI na Transalpu, uobičajene, popravljao ali kratkog daha. Na kraju poručim 2 polovna preko eBay iz Francuske, jedan crko posle nekolilko meseci. Na kraju kupim nov... Kod nas za polovne traže kako da su od zlata.. Naravoučenije, kupi nov . Prelistaj oglase na KP pa probaj da nadjes. Ako ne onda eBay tu ima svega i polovnog i novog, po izboru. Ne treba niko da ti donose, šalju poštom, sačekaš par nedelja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodecaja 9 Napisano Jul 8, 2021 U prolazu, 50 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Africa Twin RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, vec gledah na ebay ali svi su sa onim bocnim ulazima a ja imam onaj cdi sa sirokim konektorom. sad cu na KP da pogledam. Nove nigde nisma nasao da imaju da se kupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko Dobo 17 Napisano Jul 8, 2021 (promenjeno) U prolazu, 23 postova Lokacija: Palic Motocikl: Honda Crf 1000l Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, drmilan_ je napisao: A mene nidje! Konj.. Promenio Jul 8, 2021 član Zeljko Dobo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 8, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, markodecaja said: Da li neko zna gde u Srbiji moze da se nadje polovan CDI za Africa Twin 1998.g.??? Ili u inostranstvu i kako da ga doteram. Ili mozda neko to ovde popravlja? Malko mi dosadno pa čitam sve teme koje se pojave kao aktuelne i naiđem na CDI Einheit, Honda XRV 650 Africa Twin RD03 1988-1989 MTP-RACING.DE zertifizierter Shop ✓ große Auswahl ✓ DHL/UPS Paketversand Versand »» Kauf auf Rechnung »» 30 Tage Rückgaberecht Je l' to, to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodecaja 9 Napisano Jul 8, 2021 U prolazu, 50 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Africa Twin RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Jok! Ovo je za RD03 ona starija Meni treba za RD07a kao na slikama dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 8, 2021 (promenjeno) Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan E to je već poskupo... Žao mi je, hteo sam da budem od pomoći. Promenio Jul 8, 2021 član lomitelj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1045 Napisano Jul 8, 2021 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje ti naravno i opcija da proveriš sa Hondom Srbija pošto je i kada mogu da nabave. Sudeći po cenama polovnih, i to je realna opcija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodecaja 9 Napisano Jul 8, 2021 U prolazu, 50 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Africa Twin RD07 Prijavi odgovor kao problematičan i ja mislim da je poskupo!! Lemy, mislis da Honda Srbija moze to da nabavi? Taj deo se odavno ne proizvodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Jul 8, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko duvate gume na nasim krmacama? Ja sam konkretno na mitas e08, a vidim po netu pise prednja 2.1 zadnja 2.5 za afrike rd07. Tu dole kod tocka mi pise obe na 2.0 sto mi nesto malo, a na samim gumama pise 2.9. @lalajko neka iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodecaja 9 Napisano Jul 8, 2021 U prolazu, 50 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Africa Twin RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prednju na 2.1 a zadnju na 2.3 nekako kad padne ispod 2.0 osecam kako tocak "leluja" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko Dobo 17 Napisano Jul 8, 2021 (promenjeno) U prolazu, 23 postova Lokacija: Palic Motocikl: Honda Crf 1000l Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, drmilan_ je napisao: Na koliko duvate gume na nasim krmacama? Ja sam konkretno na mitas e08, a vidim po netu pise prednja 2.1 zadnja 2.5 za afrike rd07. Tu dole kod tocka mi pise obe na 2.0 sto mi nesto malo, a na samim gumama pise 2.9. @lalajko neka iskustva? Prednje 2.0, zadnje 2.2 ( Michelin anakee wild)asfalt. Aki idem na off onda - 0.4 na oba Promenio Jul 8, 2021 član Zeljko Dobo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Avgust 3, 2021 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Gde pronaci vodenu pumpu za RD04? Puko jedan pipak na osovini sto se spaja u masini.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko Dobo 17 Napisano Avgust 4, 2021 U prolazu, 23 postova Lokacija: Palic Motocikl: Honda Crf 1000l Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes, postavi pitanje ovde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Avgust 4, 2021 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Zeljko Dobo je napisao: Ako ne nadjes, postavi pitanje ovde! To ovi grci jel? Kako ide to porucivanje placanje sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko Dobo 17 Napisano Avgust 4, 2021 U prolazu, 23 postova Lokacija: Palic Motocikl: Honda Crf 1000l Prijavi odgovor kao problematičan Postavi post pa ako se neko javi, mozes se njim dogovorit u vezi isporuke i placanja. Imas i ovaj forum od grka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko Dobo 17 Napisano Avgust 4, 2021 U prolazu, 23 postova Lokacija: Palic Motocikl: Honda Crf 1000l Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, deys je napisao: To ovi grci jel? Kako ide to porucivanje placanje sa njima. Stupi u kontak sa Kostasom. On rastavlja motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Avgust 5, 2021 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan On 4.8.2021. at 14:08, Zeljko Dobo je napisao: Stupi u kontak sa Kostasom. On rastavlja motore Hvala puno..pokusavam da skinem propelere da bih skinuo osovinu inace bi drugu napravio ali ne moze se skinuti nikako.. ..kontaktiracu ga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Avgust 5, 2021 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Sad nesto gledam vidim da pumpa od deauvile pase ista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjaca 68 Napisano Avgust 5, 2021 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав африканери. Да ли неко можда зна нешто о овој африци? Да ли мотор а овако преправљеним визиром може да прође технички? Honda Africa Twin 750 RD07 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Africa Twin 750 RD07, 1995. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 83900 km, Vrnjačka Banja. Cena 2.650 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Avgust 5, 2021 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Kornjaca je napisao: Поздрав африканери. Да ли неко можда зна нешто о овој африци? Да ли мотор а овако преправљеним визиром може да прође технички? Honda Africa Twin 750 RD07 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Africa Twin 750 RD07, 1995. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 83900 km, Vrnjačka Banja. Cena 2.650 € - Motori - Polovni Automobili Gledaju sada sve, ja moj reg pre 15 dana , mora auspuh da ima homologaciju , vizir mora isto ima tako da je moj bio "mra" i ima homologaciju broj na njime utisnut, tako da pripremi se zavisi kako koji tehnicki tumaci ..migavce isto gledaju da li imaju homolog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...