Jump to content

Moto Zajednica

Deca na putu

Recommended Posts

• Drug član, 980 postova
  • Motocikl: Lep

Dobro je da si isao 40khm. Ne znam, ja po gradu gledam da vozim kao baba, jer em se "super ultra sega mega ribe" sminkaju dok voze. Za migavce 90% vozaca misli da su tu ukrasa radi, niko zivi ih ne pali itd i na kraju (mozda glupo zvuci) ono sto jos na sve to ispada najnormalnije i zato se ne juri su deca koja ne znaju i izlete...

Sranje je to sto ti se desilo, ali sa druge strane... bilo bi mnogo gore da ga nisi izbegao.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 618 postova
  • Motocikl: Transalp 650

Au druze, kol'ko sam imao takvih situacija, ove godine haos, pre neki dan zena i sto starija blene u telefon i ma trepnula nije kad je zakoracila na ulicu, jedva zakocih ispred, kad vozim motor najvise se tripujem od pesaka, pored onih sto se sminkaju i pricaju na telefon za volanom, kod nas se stvarno nema saobracajne kulture. Pre mesecak dana 2 klinke i to bukvalno iza coska su iskocile jedna pretrcala druga se zakopala ja ukocim samo sto mi nije pao motor reko preci ce, ona nista ja da krenem ona krene tako 2 puta a sve van pesackog, i onda je pocela da mi psuje sve po spisku, ja stanem ugasim motor ma izgoreo, hteo sam da sidjem usi da joj pocupam svasta sam joj rekao. -.-

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: Aprilia Af1 125

ma klince jos nekako i razumem da mi je iskocila neka matora budala nebi zalio dinara koji cu morati da ulozim u motor :) a sto se tice opreme nosim samo kacigu para za nesto vise trenutno nemam :)

• Drug član, 467 postova
  • Motocikl: V2- americki

ma klince jos nekako i razumem da mi je iskocila neka matora budala nebi zalio dinara koji cu morati da ulozim u motor :) a sto se tice opreme nosim samo kacigu para za nesto vise trenutno nemam :)

Pa bar nadji neke polovne pantalone i jaknu nije mnogo a znaci :takoje:

• Malinar u pokusaju, 1705 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

Pa bar nadji neke polovne pantalone i jaknu nije mnogo a znaci :takoje:

Ja nosim i jaknu i pantalone polovne (sa svim protektorima) i pri padu od pre 2 meseca sam samo malo izgrebao dlan, jer se desna rukavica iscepala. Da nisam imao opremu, ceo bih se poderao, butina, lakat, dlan, ne smem ni da pomislim. Ja se uvek znojim kao lud, ali vise na motor bez opreme ne planiram da sedam. Kaciga se podrazumeva, tako da nju nisam ni pomenuo. Jakna+pantalone+rukavice+potkapa me iznelo oko 100 evropskih, tako da moze da se nadje povoljno, samo gledaj da bude sa CE protektorima i vrsice ti posao za prvo vreme.

• U prolazu, 13 postova

ma kad budem polozio onda cu kupiti opremu i ovako me seljoberi jebu zbog kacige zamisli sta bi mi tek radili za celu opremu pa dupe bi mi pomerili

• Podržavam 1

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

ma kad budem polozio onda cu kupiti opremu i ovako me seljoberi jebu zbog kacige zamisli sta bi mi tek radili za celu opremu pa dupe bi mi pomerili

Најјачи пост у задњих 6 месеци на форуму...!!! petit-mdr-168.gifdix-sur-dix.gif

• Podržavam 7

• Malinar u pokusaju, 1705 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

Jbg ja na skuteru nosim full opremu, mnogo se i lepse i bolje osecam s opremom, a cesto i vozim oko 100-ke, a na toj brzini asfalt dere do koske ;). Ako neces da te "seljoberi hebu", onda nosi zavoje, sta drugo da ti kazem.

• Drug član, 2775 postova
  • Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000

Izvini druze, ali ako vozis motor i razmisljas sta ce ko da kaze, batali dok je vreme... najiskrenije ti ovo govorim. Vozi zbog sebe a ne zbog drugog, i ako tako vozis, ucinices sve da ti bude sto ugodnije, a to podrazumeva opremu! ;)

P.S. Nosim bar jaknu i rukavice (kacigu naravno ne spominjem jer se pdrazumeva i dok isterujem iz garaze), a cim sednem na duze od 15 min, i pantalone. A kozni kombinezon sam platio svega 80 eura tako da opreme ima jeftino, pitanje je sta zelis!?

Da te celo selo vidi ili da uzivas u voznji!

Nemoj mi zameriti molim te, zaista nisam zlonameran!

• Podržavam 1

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

Mali,batali ti to sranje dok si jos ziv,nije to za tebe.Ovim putem pozdravljam ti roditelje koji te napravise tako pametnog.1hmm.gif

• Podržavam 4

• Zainteresovan, 503 postova

nadam se da ti je malo pameti iz dupeta otišlo u glavu, pa da više ne sedaš na motor bar jedno 5-6 godina. Nije to za tebe, a možeš da spasiš nekog nedužnog...

Pridružujem se Sashas - ovim pozdravima

• Пријатељ, 365 postova
  • Motocikl: XT 1200 super tenere

Vrhunski!Bog neka ti je na pomoci.Na zalost veliki deo klinaca ovako razmislja.

Smatram da je jako vazno da neko pomogne ovom decaku, dok je to moguce.

Izvinjavam mu se ako sam ga ovim apelom povredio.

• Drug član, 980 postova
  • Motocikl: Lep

Mali,batali ti to sranje dok si jos ziv,nije to za tebe.Ovim putem pozdravljam ti roditelje koji te napravise tako pametnog.1hmm.gif

Nije da ga nesto branim, ali male sredine su cudo... mozes biti super i kul, ali ako si malo mladji i u "elitnoj" sredini... moze biti zajebano.

@Stojke, je*e ti se sta oni kazu, vozis za sebe, osim ukoliko nisi kupio motor "da te celo selo vidi"?

• U prolazu, 13 postova

Ne kazem da necu da nosim opremu ja bih nosio da imam,ili barem da imam para za opremu ja sad prodajem motor da bi moji imali para da kupe drva...a ovo za seljobere me boli kurac samo kazem da bi mi dupe ispomerali vec su me cetvorica napadala sto im zujim stalno pored kuce pa sam ih terao u tri lepe pogresno ste shvatili post :)

kad prodam motor prvo skupljam pare za opremu jbg kad nisam kao vi ja sam maloletan i nemam neka primanja a dobru opremu tesko je naci ispod 100e

• Podržavam 2

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

Најјачи пост у задњих 6 месеци на форуму...!!! petit-mdr-168.gifdix-sur-dix.gif

:lol: :lol: :lol: ahahahahhaa :lol: :lol: :lol::klovn: :klovn: :klovn::jee5:

tututuuuuuuuu :klovn: :klovn: :klovn::sampion::oda2::na_glavi:

ne verujem sta citam.

• Podržavam 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja