Божа 185 Napisano Novembar 15, 2015 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Savršena reklama i savršen motor...tačno će me oterati u dužničko ropstvo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 15, 2015 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Honda je gledala reklame BMWa poslednjih 10 god! Ako su napravili upola dobru masinu kao sto ista ima pedigre mislim da ce se konkurencija ceskati po glavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 16, 2015 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Savršena reklama i savršen motor...tačno će me oterati u dužničko ropstvo Samo tebe?? Kada keša nema, i kredit je rešenje Pogotovo ovde gde ga mogu dobiti bez žiranta i sličnih budalaština "Samo potpišeš i to je to".. paaaaaa... I biće crvena, sa ABS-om i manuelnim menjačem. Kod mog dilera dostupna 01.februara 2016-te. I onda, dolazimo do problema.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Novembar 16, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Ufff mene svrbi beli !!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 16, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Mene može samo da svrbi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Novembar 16, 2015 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jomar 55 Napisano Novembar 17, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda Crosstourer 1200 x Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor! Još samo da je para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 17, 2015 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja, brzo će tu neki aftermarket izduv da dođe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 596 Napisano Novembar 17, 2015 Drug član, 1362 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja, brzo će tu neki aftermarket izduv da dođe... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 17, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan То би волео да чујем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Novembar 17, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=x-MSFKKrTEI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 23, 2015 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=x-MSFKKrTEI Beh..... This video is private.Sorry about that. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 23, 2015 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja, brzo će tu neki aftermarket izduv da dođe... Da li veruješ da sam je upravo ovako i zamišljao??? TO JE TO - NEMA DALJE! Veći rezervoar, normalna zaštita agregata, širi offroad fuzasteri, normalan izduv.... i naravno čestite gume No, mogu samo misliti koliko će sve to KOŠTATIIIIIIii da se nabavi? I ovako ima da se rastegnem ko Isus na krstu da je kupim u "običnoj" verziji Ono što sam primetio je da samo "tricolor" varijanta ima zlatne felne i korman. Ostale sve imaju ovo u crno/srebrnoj kombinaciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Novembar 24, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan [yt] [/yt] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Novembar 24, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Eh što nisam lovator, ili barem cenjeni novinar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Novembar 24, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=x-MSFKKrTEI Beh..... This video is private.Sorry about that. https://www.youtube.com/watch?v=3Sz-VQDS1aM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 26, 2015 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan A sta kaze Touratech... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 26, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan A sta kaze Touratech... 'el nas ti to pratiš iz USA? Tvoj utisak nam je za ovaj motor svakako važan, pozdrav >>M@ТОРЦИ<< Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 26, 2015 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam Komso, pratim. Podrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 27, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sve k˙o igračka spram Afrike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 27, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јесу ко играчке, ал' играчке са добрим фелнама. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 1, 2015 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 2015 Honda CRF 1000L Africa Twin impressionshttp://theworldaccordingtoluckystriker.blogspot.rs/2015/11/2015-honda-crf-1000l-africa-twin.html?m=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Decembar 2, 2015 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan "It’s been a long while since I have felt as safe on a dual sport bike as I did on the Africa Twin. It turned easily without being twitchy; the bike always felt stable and solid without being a stubborn pig." "It’s a wonderful feeling when a trial bike allows you to ride so aggressively – and be so forgiving when you misread a bend." Treba procitati ceo tekst, nije sve pozitivno. Ali ove dvije recenice iznad su ono zasto sam volio staru afriku. Drago mi je genetski kod sacuvan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Decembar 3, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio da bih ikada napisao post u ovoj temi, ne jer mislim da ovo nije za mene ili slično već više zbog činjenice da o toj klasi nemam pojma ni izbliza...Vidim pljuje se motor, pa ne pljuje, pa opet pljuje, pa nagađaju cifre, svašta nešto i na kraju ili šute ili ga hvale... zanimljivo...Africa Twin ima jeda u mome komšiluku sa 280.000 na satu ako sam ja to dobro vidio, siguran sam da nije 28.000... Elem, pogledao sam temu, pročitao 20+ stranica, prelistao malo stranih foruma, pregledao 15-ak videa o njoj (Africi, ne temi) i moram reći da ovo nije motor za mene (ja sam šminker) ali je itekako dobra i zanimljiva mašina...Motor je lijep, lijepo se čuje, fino što su ostavili mjesta DCT-u jer neko i to voli... istrumental tabla digitalna ili nalogna koga boli dupe kada imaš ovaj motor važno je da IDEŠ! Sve u svemu čini se kao nešto vrijedno pogledati, probati, i eventualno dati mu(joj) mjesto u garaži... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 4, 2015 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Тешко да си видео 280к јер јој је сат петоцифрен. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...