Krokodilo 2770 Napisano Jun 11, 2022 Ne silazi, 4871 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја би се више сложио са колегом N.F.S. да је у питању скупа реклама коју треба потрошач да плати.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2770 Napisano Jun 11, 2022 Ne silazi, 4871 postova Prijavi odgovor kao problematičan Него кад смо на "вечитој теми", често гледам рекламу о CYCLONE уљу, реклама је на Српском па да питам има ли неко искуства са овим уљем? Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sipaćemo mi iz burića,vidim... Shell KG,da l' je realno,dva puta pitao,opet mi čudno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sipaćemo mi iz burića,vidim... Shell KG,da l' je realno,dva puta pitao,opet mi čudno? Jedva čekam da promenim to Shell ulje, menjač mi radi kao da šaltam bez kvačila, grozno je.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17267 Napisano Jul 12, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas naprotiv, imam totalno suprotno iskustvo sa Shell Advence Ultra 15/50, tolko mi je dobar bio menjac sa tim uljem da je to neverovatno, saltanje predivno, tiho i precizno, nema ''klak'' u prvu nego samo tiho ''tup''... samo je toliko viskozno, da ne kazem gusto, da mi se motor mucio da se ne ugasi kada je hladno ulje, posle kada se ugreje, super, tih agregat, sapuce...bolje da sam sipao 10/40, to bi bilo tamanica... e sad, drugo je sto ja imam placebo efekat sa Motulom 7100 10/50, tj sto sam sektas pa sam se vratio na njega...Moguce je da si uzeo neki fals, a i moguce da ne prija svakom motoru svako ulje... Znam dosta TDMovaca koji se kunu u Bardal, kazu leglo mu ko budali samar, probaj ako nisi, XTC C-60 15/50 ili 20/50 polu sint. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22242 Napisano Jul 12, 2022 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1700 din bilo pre 10 dana! Koji bezobraznici, necu vise ni gorivo kod njih sipati... Ulje kao ulje je top.. ... ali dok je bilo 1200din, pa popust 30% A onda prvo smanjise popust na 20%, pa podigose cenu za 60! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12999 Napisano Jul 12, 2022 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga plaćao i manje od 1000 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22242 Napisano Jul 12, 2022 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i ja! E takva ce im i prodaja biti, resto ulja (auto) jesu li poskupela duplo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2770 Napisano Jul 12, 2022 Ne silazi, 4871 postova Prijavi odgovor kao problematičan Модричааааааа, и CYCLON, код вас има ово друго код нас јок.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22242 Napisano Jul 12, 2022 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Modricu bih rado vozio (i vozio sam!) ali je nemaju ni na "Nestro" pumpama, za Srbiju da ne pisem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22242 Napisano Jul 12, 2022 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I da, drugi put vec kupujem Motul 7100 bez deklaracije uvoznika (Mass), cudno se zbunio prodavac kada ga upitah odakle je (ulje). Verovatno sam neku divcu usuo, crvena jeste Evo uslikacu bocu, mozda neko moze sarzu da proveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22242 Napisano Jul 12, 2022 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne vidi, pise- 20.01.22 617522N1 Ko sa Mass-om kontaktira bas neka pita! Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2770 Napisano Jul 12, 2022 Ne silazi, 4871 postova Prijavi odgovor kao problematičan Modricu bih rado vozio (i vozio sam!) ali je nemaju ni na "Nestro" pumpama, za Srbiju da ne pisem...Читам одличне коментаре и за тај CYCLON, Грчко уље које се увози у Србију и као и код нас има претставника али никако да га наџем.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas naprotiv, imam totalno suprotno iskustvo sa Shell Advence Ultra 15/50, tolko mi je dobar bio menjac sa tim uljem da je to neverovatno, saltanje predivno, tiho i precizno, nema ''klak'' u prvu nego samo tiho ''tup''... samo je toliko viskozno, da ne kazem gusto, da mi se motor mucio da se ne ugasi kada je hladno ulje, posle kada se ugreje, super, tih agregat, sapuce...bolje da sam sipao 10/40, to bi bilo tamanica... e sad, drugo je sto ja imam placebo efekat sa Motulom 7100 10/50, tj sto sam sektas pa sam se vratio na njega...Moguce je da si uzeo neki fals, a i moguce da ne prija svakom motoru svako ulje... Znam dosta TDMovaca koji se kunu u Bardal, kazu leglo mu ko budali samar, probaj ako nisi, XTC C-60 15/50 ili 20/50 polu sint.Ma ja sam se ponovio, prodao sam TDM, sad vozim Vstrom 1000 2014. god, sipao Shell 10W-40 i ne prija mu ni malo.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2770 Napisano Jul 12, 2022 Ne silazi, 4871 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam se ponovio, prodao sam TDM, sad vozim Vstrom 1000 2014. god, sipao Shell 10W-40 i ne prija mu ni malo.Sent from my SM-A705FN using TapatalkVstromu најбоље прија Силколен 15 - 50(жута етикета).Sent from my SM-N960F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2770 Napisano Jul 12, 2022 Ne silazi, 4871 postova Prijavi odgovor kao problematičan И опет ја око Модриче, једина и само та замерка од мене је то што нема и другу градацију. Бар 10 - 40.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17267 Napisano Jul 12, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Krokodilo je napisao: Vstromu најбоље прија Силколен 15 - 50(жута етикета). Sent from my SM-N960F using Tapatalk e, nisam znao, podrzavam ovo za Silkolen, sto rece kolega ili probaj Shell Advence 15/50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Još sam zatečen,toliko da poskupi?U Banditu je 10w40 Advance i ok je,prešao oko 4000km,do 3000 menjač ok,posle samo najavljuje zamenu,ostalo mi pola litra,rekoh da pljusnem jos 3L taman pa posle Motul ali jok...Ne zaslužuje toliku cenu,Motul 2287din.,voleo bih da im opadne prodaja...Ko zna možda i Motul udari cene...3000din....?Imaju pokriće,kriza...Polako će prosperirati jeftinija ulja,ako.Barem njih ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2770 Napisano Jul 12, 2022 Ne silazi, 4871 postova Prijavi odgovor kao problematičan Još sam zatečen,toliko da poskupi?U Banditu je 10w40 Advance i ok je,prešao oko 4000km,do 3000 menjač ok,posle samo najavljuje zamenu,ostalo mi pola litra,rekoh da pljusnem jos 3L taman pa posle Motul ali jok...Ne zaslužuje toliku cenu,Motul 2287din.,voleo bih da im opadne prodaja...Ko zna možda i Motul udari cene...3000din....?Imaju pokriće,kriza...Polako će prosperirati jeftinija ulja,ako.Barem njih ima.Мотул је набио цену бар за три кризе.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17233 Napisano Jul 12, 2022 Integrisan, 5089 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Za ulja koja sam sipao ispod 1000din po litri, Petronas Syntia F500, za tu cenu odlicno ulje, menjac odlican bio, ne trosi. Sada sipao Total ali na drugom motoru. Nisam primetio nikakvu promenu na menjacu sto je cudno. Na GPZ-u kada god bih sipao novo ulje osetila se promena dok je novo na saltanju. Na VFR skoro pa nikakva promena sa novim uljem, isto saltanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Jul 13, 2022 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh 3L po 1330din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22242 Napisano Jul 13, 2022 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cene ludilo. vidim ja da ce ovo (ponovo) u moju masinu! Bas sam bio zadovoljan njime u gsx650f i Deauville 700! Oko 650-700din/L (bilo). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Jul 13, 2022 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Sipaćemo mi iz burića,vidim... Shell KG,da l' je realno,dva puta pitao,opet mi čudno? Auu, poludeli sa cenama. Ne vredi tolikoПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Jul 13, 2022 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan И опет ја око Модриче, једина и само та замерка од мене је то што нема и другу градацију. Бар 10 - 40.Sent from my SM-N960F using TapatalkTeško, jer verovatno koriste viskozno bazno ulje, pa ne bi moglo da se "razvuče" na 10-40. Tako da bi morali da prave potupno drugačiju formulaciju, a pitanje je koliko im se to isplati po ovim cenama. Jedina zamerka sa moje strane je što je ler slabiji kad se tek upali motorče, za dlaku. Sve ostalo je super za Mototaktol. Mada ja điram malu kubikažu, pa se zato i oseti razlika, celih 163cc Za tu kubikažu bi u teoriji bilo idealno 5w30, ali je konstrukcija "staromodna" i verujem da bi popio dosta ulja. Mada je interesantno da od zamene do zamene potroši 100ml 10w40 (Shell Advance, Ipone Katana), a auto ulje Mobil1 5w50 nije trošio (bar ne primetno). Sad je unutra Mototaktol, pa ćemo videti. Ipak mi se čini da je auto ulje Mobil1 5w50 prava mera ovom mom sokoćalu. Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 13, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ciclon je grčko ulje koje se pravi od prerađenog-recikliranog starog ulja i zato je i ta jeftina cena.Isto kao i pennasol nemački koji ide u ono lidl ulje.Ja sam nekad koristio na starim zastavama i imo sam belih naslaga na čepu a ni sa jednim grugim nikad. Imate motorex four stroke za 900 dinara litar u svim gradacijama.KO hoće jeftinu polusintetiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...