N.F.S. 21668 Napisano Februar 17, 2022 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Oni ce nas da diskriminisu! Nema na cemu, bilo mi je zadovoljstvo.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 19, 2022 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan On 17.2.2022. at 18:48, Kele101 je napisao: Sredom Shell pumpa 30% popust na ulje i eto veselja. Pitao to samo za auto program,to jest ono što je izlozeno napolju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 365 Napisano Februar 19, 2022 Zainteresovan, 847 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Sredom Shell pumpa 30% popust na ulje i eto veselja. Samo auto ulja. Specijalna ulja i moto program nisu na popustu.Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Februar 19, 2022 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam sastanak sa direktorom prodaje prosle godine, kupujem moto program sa popustom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 365 Napisano Februar 19, 2022 Zainteresovan, 847 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, na pumpi u Novom Beogradu nema popusta. Inače Shell Ultra je super uljeПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7163 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Jozza said: Jbg, na pumpi u Novom Beogradu nema popusta. Inače Shell Ultra je super ulje Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока +1 Ja zadovoljan. (Za razliku od 5100...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 365 Napisano Februar 19, 2022 Zainteresovan, 847 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Shell Ultra je puna sintetika za razliku od 5100 koje je polusintetikaПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Jozza je napisao: Jbg, na pumpi u Novom Beogradu nema popusta. Inače Shell Ultra je super ulje Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Jozo, šta te košta da baciš mejl i stavi ovaj skrinšot mejla što je Neša okačio... Da se rešiti situacija... Ili u Kg po ulje, malo se provoza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Februar 19, 2022 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Shell ultra sam platio 830din/L... 840! Izvinjavam se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7163 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja to plaćam 1200-1300. Isto to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Februar 19, 2022 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za 850 ovaj Shell, nema potrebe da se gleda dalje. Posle me napadaju kad kažem da ima boljih i jeftinijih ulja od 5100. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 365 Napisano Februar 19, 2022 Zainteresovan, 847 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Jozo, šta te košta da baciš mejl i stavi ovaj skrinšot mejla što je Neša okačio... Da se rešiti situacija... Ili u Kg po ulje, malo se provoza Da nisam nagomilao u garaži ulja za naredne tri godine pitao bih za popust. Ali svakako ko je blizu te pumpe treba da pita. Kad sam ko hrčak, samo kupujem i dovlačim, a posle se pitam kad ću potrošiti...Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Samo skratiš interval zamene,umesto na 5000,ti počneš na 1000,i očas posla potrošiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Gebee, ko još menja ulje na 1000 km? P.S. Nemoj da bi kome palo na pamet da kaže ime! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 20, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan JA SAM PROMENO PROŠLE SWEZONE ali na 1000 km od prvog kilometra iz fabrike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Februar 20, 2022 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Malo kasnim,ima, ima ko menja i na manje,al neću da kažem.A ono što sam pomenuo kolegi ,pošto ima veću količinu očas može da utroši.Samo ako ima želju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2653 Napisano Februar 20, 2022 Drug član, 4756 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1000 километара је "ЛУДАЧКИ МИНИМУМ," осим ако по грешку ниси насуо двотактол.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Februar 20, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Svratih do Shell-a u KG-u oko 20h,pitah...nema popusta...kaže radnik,bilo je napolju izloženo i znam da je neko uzeo pa je posle bilo nekih problema...zato su napolju sad samo auto ulja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2519 Napisano Februar 20, 2022 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan U Ns je, ako sam dobro razumeo na Shell-u utorkom popust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Februar 20, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Kupio u Ns sa popustom. Pumpa kod Autovojvodine. Sredom je popust Promenio Februar 20, 2022 član Kele101 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Februar 21, 2022 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neka im neko posalje kopiju mog maila... Ja kupujem sa popustom, napolju ga nema od prosle godine. Donesu od nekuda kada trazim. Na mail mi je odgovorila Milica Maksic, a dir. prodaje sa kojim sam razgovarao licno je (mislim) Nebojsa iz Bg, rodom od Nis , to sam zapamtio posto nemam pisani trag. Bas je glupo sto neko kupuje sa zaracunatim popustom a neko ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 22, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 19.2.2022. at 21:06, N.F.S. je napisao: Shell ultra sam platio 830din/L... 840! Izvinjavam se... Izvini što upadam kao padobranac, malopre se vratih sa Shell pumpe (natočio dizLo u kola, samo na Shellu sipam od kako sam kupio auto) i ne videh izloženo motorno ulje ispred (zaboravih da pitam jel imaju). Cene koje sam viđao po netu, najjeftinije je u Autoline, oko 1050 RSD. Jel ovo u pitanju neki popust određenim danima ili? Znam da je bio screenshot maila, ali kao za inat sad ne mogu da ga nađem. Ako ništa drugo, svratiću sutra da se raspitam pa javljam, u krajnjem slučaju, taman mi KG usput kad budem išao da vadim nove tablice u PN, pa mogu i tu uzeti Da ne bude totalni offtopic, jel imao neko iskustva sa Ecstar uljem? Konkretno: Suzuki Ecstar 10W40 R9000 Fully Synthetic Engine Oil 1L Engine Oil - €15.90 - Muziker WWW.MUZIKER.AT Suzuki Ecstar 10W40 R9000 Fully Synthetic Engine Oil 1L Engine Oil, Engine Oil, 99000-22B56-001, Official Suzuki ProductPart Number: 99000-22B56-001Fully Pade mi na pamet kad videh Markonetovu ceradu, evo već gledam i Ecstar privezak za ključ da naručim Jeste jaka cena €16/l, ali ima ko da mi donese, pa ono... kad je bal.... Promenio Februar 22, 2022 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 22, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pitanje? da li se neko iz prve seća ko je bio šampion u gp na suzukiju i kako izgleda..Ja imam poteškoća a pratim gp. Da li me vata skleroza ili je nešto drugo u pitanju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, sasa ns 1 je napisao: pitanje? da li se neko iz prve seća ko je bio šampion u gp na suzukiju i kako izgleda..Ja imam poteškoća a pratim gp. Da li me vata skleroza ili je nešto drugo u pitanju ? Daće bog Mir sledeće godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Februar 23, 2022 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, blackmore je napisao: Markonetovu ceradu Samo da korigujem, pokrivka je moja, koristio je Marko dok sebi ne kupi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...