Krokodilo 2649 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 4755 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ма "Мотул и све је могуче".Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Maj 30, 2020 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam sipao Pro4 + TDM se pretvarao u Fejzera 1000. Šalim se naravno. Sipao sam SHELL advance ultra od kad je @đunta prestao da prodaje Silkolene. Za cene koje su bile, bio bih lud da ne sipam PRO4 i + varijantu. Doduše sledeću zamenu ponovo ću Silkolene. Tradicija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Maj 30, 2020 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Utisci sa Shell Ultra?Послато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Maj 31, 2020 Ne silazi, 6534 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Orbico je isto u sistemu Shell-a, takođe se kod AutoMike može kupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Jun 5, 2020 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Uzeo sam Elf 4 moto champion/race 10w60. Da li neko ima iskustva sa ovim uljem. Motor ce se voziti po stazi. Interesuje me na koliko se menja ulje. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Jun 5, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su vam iskustva sa ipone 10w50 sa esterom?Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 299 Napisano Jun 5, 2020 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Juan je napisao: Kakva su vam iskustva sa ipone 10w50 sa esterom? Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Ja ga sipam 2 godine za redom, pre njega je bio motul. Ja nikakvu razliku nisam osetio, menjac mi isto radi, ne trosi ga. Ja sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Jun 5, 2020 Drug član, 4755 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Uzeo sam Elf 4 moto champion/race 10w60. Da li neko ima iskustva sa ovim uljem. Motor ce se voziti po stazi. Interesuje me na koliko se menja ulje. Hvala Зависи од стазе, трке, мучења машине за време трке и то. Ја препоручујем после два трке промена, значи ту спадају два пола, тренинзи и две трке.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Jun 5, 2020 Drug član, 4755 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga sipam 2 godine za redom, pre njega je bio motul. Ja nikakvu razliku nisam osetio, menjac mi isto radi, ne trosi ga. Ja sam zadovoljan.IPONE и јесте Мотул у буџет варијанти али у трци да буду најбољи па чак и бољи од себе усеравају лепо замишљени план.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Jun 6, 2020 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Krokodilo said: Зависи од стазе, трке, мучења машине за време трке и то. Ја препоручујем после два трке промена, значи ту спадају два пола, тренинзи и две трке. Sent from my SM-G955F using Tapatalk to mu onda dodje 4 trackdaya Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Jun 6, 2020 Drug član, 4755 postova Prijavi odgovor kao problematičan Па да, и није ништа чудно јер у профи тимовима један тип уља се користи за полпозишн, друг тип уља за трку, у зависности стазе и спољашних услова друге градације итд. Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Jun 6, 2020 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Kad se juri vreme, ide "tanko" ulje radi što manjeg internog trenja i veće snage motoraПослато са SM-A520F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Jun 6, 2020 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan hvala na pomoći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Jun 6, 2020 Drug član, 4755 postova Prijavi odgovor kao problematičan Трке су скуп спорт, зато спонзори играју велику улогу.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Jun 8, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam iponovo ulje 15/50 upravo, videćemo kako će da se ponaša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Jun 17, 2020 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Koje bi ulje preporucili za yamahu MT 09. Po specifikaciji ide Yamalube 10w-40, presao bih na full sintetiku pa razmisljam se izmedju Ipone Katane i Motul 7100? Da li postoje neke ozbiljne razlike izmedju ova dva tipa? Cenom su slicni Ipone 1350 u Barelu, a Mtoul sam nasao za 1630? Hvala, Pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Jun 17, 2020 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan I jedno i drugo je bolje od Yamalube. Ja bih sipao Silkolene Pro 4, pa onda (poređano po mojoj ličnoj preferenciji) Motul, Ipone, Shell. Shell Ultra je od svih 10w40 "najgušće", tj na gornjoj granici viskozne klase. Послато са SM-A520F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Jun 17, 2020 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Jozza said: I jedno i drugo je bolje od Yamalube. Ja bih sipao Silkolene Pro 4, pa onda (poređano po mojoj ličnoj preferenciji) Motul, Ipone, Shell. Shell Ultra je od svih 10w40 "najgušće", tj na gornjoj granici viskozne klase. Послато са SM-A520F помоћу Тапатока gde ima silkolene da se uzme u BGD? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Jun 17, 2020 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Auto Mika Zemun. Ima i još negde, nisam siguranПослато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan On 6/17/2020 at 11:59 AM, Jozza said: Shell Ultra je od svih 10w40 "najgušće", tj na gornjoj granici viskozne klase. Čemu onda to "više" odgovara 10 ili 15W-50? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 18, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Juče sipah Eneos, pa videćemo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Jun 18, 2020 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Čemu onda to "više" odgovara 10 ili 15W-50?Tehnički je i dalje u rasponu 10w40, iako se ti rasponi ponekad preklapaju. Recimo da je sličniji sa "tankim" 10w50. Shell Ultra ima i 15w50, i opet je skoro pa najvećeg viskoziteta među 15w50 uljima. Послато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jun 19, 2020 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, xpetronije je napisao: Juče sipah Eneos, pa videćemo... Код мене сам покушао да сипам Енеос и избацио га светлосном брзином не да није легао Вулкану 800 него сам помислио да ми се мењач покарабасао и агрегат ћао. Брзине нисам могао после пређених 100-тинак км. да мењам, једноставно блокада или са муком да сломиш шалалицу. Агрегат звони за све паре и да нисам радио освежавање ( карике, гумице вентила итд.) мислио би да ми је агрегат капут. Никада срећнији нисам био када сам га избацио веровао сам да ћу Јапанца који је освежен почастити и Јапанским уљем моша пријатељи, зато сам се вратио Силколену и сада друга прича. Моје искуство не треба да буде меродавно за остале само знам да овом декици из 1995 год. не прија Енеос Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 19, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Voleli bi da znamo i koji si tačno Eneos sipao? 10 minutes ago, srrdjan said: Моје искуство не треба да буде меродавно за остале само знам да овом декици из 1995 год. не прија Енеос 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jun 19, 2020 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Јесте моја грешка, сматрао сам да се подразумева 10-40 у истој градацији сипан Силколене . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...