Jump to content

Moto Zajednica

antic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    70
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu antic

  • Rođendan 25.05.1996.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Nis
  • Motocikl
    Suzuki Sv650

Poslednji posetioci profila

793 profile views

antic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

66

Reputacija u zajednici

  1. antic

    Suzuki SV 650/s

    Ма није, пробао сам и са резервним и исто срање..
  2. antic

    Suzuki SV 650/s

    Напрскао сам и ништа се није променило...
  3. antic

    Suzuki SV 650/s

    Ма све је радило како треба, али је гаражиран целе зиме и тек пре неки дан сам га избацио напоље. Мислио сам да ће можда само да се опусти после вожње али је исто и после недељу дана. Ништа нисам дирао, како сам га паркирао прошле године (док је радило нормално) такав је и сада. Гледао сам, ништа се не види, једино да прочачкам неком иглом.. Мада није ни могло да упадне било шта јер је био у затвореном све време Едит: прочачкао сам и иглом али ништа, све исто и даље. Јел сме ту да се мапрска неки спреј, ВД или тако нешто? Или не би смело због контакта?
  4. antic

    Suzuki SV 650/s

    Имам проблем, не могу да закључам корман. Кључ дође скоро до краја кад окренем али не упадне у "lock" него дође дотле и неће даље, тако да не могу да извучем кључ. Да ли треба да се подмаже нешто или шта да радим, јел имао неко искуства са тим?
  5. Може и Х2Р да ти буде први мотор, све је у глави а не у коњажи. Ја се лично ту не бих двоумио много, мој глас иде за Кавасаки.
  6. antic

    SV 650n

    Nije paljen od oktobra, juce je napunjen akumulator, malopre povezan, upalio iz prve sve normalno, medjutim posle 10 sekundi mu je pao ler gas i ugasio se. Upalio sam ga ponovo, padne ler gas i ugasi se i treci put kad sam ga upalio odrzavao sam mu gas na 1500 i video sam da curi gorivo. E sad nisam imao vremena da ga pregledam detaljno, uradicu to u nedelju kad ne radim, pa rekoh da postavim temu ovde ako je neko imao slicnih iskustava posle zime, da nije neko crevo za gorivo ispucalo od hladnoce ili je popustila sajbna negde? Svaki savet bi mi dobrodosao i skratio mi macevanje oko toga :)
  7. antic

    LS2 ili MT

    Ја користим МТ али бих је мењао, почело је све живо да ми се извлачи из кациге, превише је бучна (кад сам је узео као да ништа нисам чуо а сада хаос), не одгивара ми облик за моју главу, почне да ме притиска после дуже вожње, а број већа кацига ми је велика.. тако да бих узео кацигу другог произвођача следеће сезоне, ЛС2 сам носио кад сам полагао и била је одлична кацига, пријатна за ношење
  8. Сува планина, поглед на Трем
  9. То су дебили који не заслужују бицикл, мотор да не помињем уопште. А то су они исти ликови који набијају гас у црвено под квачилом када пролазе поред неког кафића. Нажалост, биће увек таквих идиота који најмање угрожавају себе а већим делом све остале учеснике саобраћаја.
  10. antic

    Kozni prsluk

    Ништа квалитетно нисам нашао на кп осим једног лика који тражи 180е, то је превише за прслук. Баш сам у овој теми видео да има људи који шију али су ми далеко, волео бих да нађем неког у Нишу да би ми лично узео мере и сашио. Ако не нађем онда ћу контактирати неке од ових. Хвала у сваком случају
  11. antic

    Kozni prsluk

    Mene zanima da li neko sije prsluke (ne mora kozni) u Nisu? Takodje me zanima i gde mogu da uradim prisivke, sitan vez
  12. Добродошао комшија, у здравље да се возиш, добар мотор
  13. Поздрав, ја возим 650цц и драго ми је да смо се упознали
  14. Питам се зашто се појединци проналазе овде? Лик се регистровао само да би се умешао у ову тему, ту нешто смрди
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja