sicko87 18 Napisano Maj 7, 2018 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, sklapamo Jawu TS 350 za mog zeta. Levi cilindar mu je ostecen. Ja imam rezervne cilindre ali i kod mene je levi ostecen. Ako ima neko kome treba desni cilindar a da ima jedan levi visak - mozemo da se menjamo Ili ako neko ima na prodaju levi cilindar - neka javi. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 25, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ntm.cz/en/node/456 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 6, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Deda prešao sa Jawom preko 300.000 kilometara ( Jawa 1965 godište ) . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Octobar 7, 2018 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne lepotice,koju sam zavrsio ovih dana.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 7, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar rezervoar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6084 Napisano Octobar 7, 2018 Drug član, 4159 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaauuuuuuuuu!!!!Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Octobar 7, 2018 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Ova je sa malo vise detalja... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Octobar 7, 2018 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast druže! Stvarno imaš žicu da ih iskopaš i strpljenje da ih podmladiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6545 Napisano Octobar 7, 2018 Drug član, 3045 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi motor. Samo što moj nije i ličio na ovaj. Ni estetski a ni mehanički. Svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 6, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan 15 - tog novembra će biti predstavljena nova Jawa 300 koja će se proizvoditi u jawinoj fabrici u Indiji ( ta fabrika je sada u grupaciji Mahindra ) . Imaće vodeno hlađenje , biće valjda četvorotaktna, a pominje se i ubrizgavanje goriva. Koliko vidim imaće i elektrostarter : Evo i par slika ( doduše malo zamaskirane ) : 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 6, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bas zanimljivo deluje. Koja li će cena biti?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 6, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ima i ova opcija iz Mahindre. https://m.dailyhunt.in/news/india/english/cartoq+old-epaper-cartog/jawa+motorcycles+to+get+mahindra+mojo+engines-newsid-84190949 https://www.motorbeam.com/mahindra-jawa-bike-launch-2019/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Novembar 16, 2018 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Objavljeno danas na YT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 17, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nova Jawa je predstavljena, evo slika, a biće i malo videa : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 17, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 17, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 17, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ovde je prikazana cena - valjda u Rupijama ( njihova valuta ) , mislim da ima jedan član foruma koji radi u Indiji, pa bi mopgao to da nam rastumači : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 17, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 17, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oko dve hiljade evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Novembar 17, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Teško će to do Evrope. Mnogo joj prljavi gasovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 17, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako prođe homologaciju - nije problem da dođe. Rekao bih da čak možda ima i ubrizgavanje goriva. Što se tiče imena, Đilera je kupila fabriku u Češkoj, a ova u Indiji je bila napuštena, Sad ju je uzela Mahindra. Kako god, bar sa imenom je lako. Svojevremeno je naša zastava izvozila stojadine u Francusku, al se ispostavilo da ne mogu tako da ih prodaju jer je Pežo zaštitio znak i brojčane oznake ( sve koje u sredini imaju nulu ). Naši preimenuju Zastavu 101 u Zastavu 1100 i svi mirni i zadopvoljni . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 18, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, drumskalisica je napisao: Meni je ovo previse "retro", kao i za zapadno trziste, ali za trziste za koje je pravljeno ( Indija i Azija ) to je nesto novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6545 Napisano Novembar 18, 2018 Drug član, 3045 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih onu bordo, klot Jawa, tako rado terao. Prelepa mi je jer mnogo liči na staru 175. (valjda toticu). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Novembar 19, 2018 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Порадили су на безбедности. Ту су жмигавци, ту су ретровизори... Терао бих ја ово, у карираној кошуљи и еспадрилама. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6545 Napisano Novembar 19, 2018 Drug član, 3045 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan To! Bravo, Auslander. Pogledajte samo glavu kod nove. Kao da su kopirali staru dvotaktnu glavu. Meni je prelepa. Pravi 100% retro motor. A zanimljivo, kad sam počinjao da vozim, njih je bilo na sve strane. Meni su to (tada) bili prastari modeli, nikakvi... Pa sam uzeo onu "moderniju". Doduše, nije bila Jawa nego ČZ, pa sam posle kupio Jawu. Sada mi je ova starija neuporedivo lepša od one koju sam ja imao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...