zika56 16997 Napisano Maj 10, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ima dana kada je čoveku bolje da ne ustaje iz kreveta. Upravo sam imao takav dan. Stigao sam sputa pre pola sata, umoran sam, iscrpljen, ....... U udesu nisam imao preloma, a Transalp je dobro izubijan. Da se zahvalim svima poznatima i nepoznatim bajkerima koji su se zaustavili da pruže pomoć. Posebno se zahvaljujem Scubi. Sutra više detalja jer sam umorani imam bolove. U urgentnom centru sam proveo par sati a onda još toliko da bih došao do motora koji je policija odnela. A onda i put od Beograda do Aleksinca, bez vizira, bez bočnih stranica i migavaca, sa zaštitnim "rolbarovima" koji su se počupali iz držača pa sam ih držao kolenima da ne ulete u prednji točak, sa iskrivljenim guvernalom i skoro bez mogućnosti upotrebe kvačila. A sve to začinjeno jakom bolovima u desnom kolenu i stopalu. sada uopšte ne mogu da hodam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Maj 10, 2013 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Brate Ziko,zelim ti brz oporavak i povratak! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Maj 10, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Lezi, probaj i da lepo odspavaš a izveštaj očekujemo još koliko sutra. Drž' se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Maj 10, 2013 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bogu koliko mogu da primetim odlicno si prosao sem sto si se dobro ugruvao, ja sam imao udes pre dvadesetak dana motoru nista zahvaljujuci rolbaru i koferu, a ja prosao sa tri polomljena rebra i dva napukla! Veruj mi da bi najsrecniji bio da mi je motor 100% unisten a da se meni nista nije desilo. Sve sto moze da se popravi nije strasno. Zelim ti brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Maj 10, 2013 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta je sa ljudima, nikada vise rizicnih situacija. Bitno da je da je sve na svom mestu, da nema ozbiljnih povreda. Sve najbolje i brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16997 Napisano Maj 10, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Samo vrlo ukratko kako je nastao udes. Ja sam dolazio iz pravca Smedereva, čovek sa Sitroenom pokušao (sa NIS-ove pumpe koja se nalazi sa desne strane puta) da se uključi u traku koja ide prema Smederevu (dakle preseca moju putanju) i pri tome se zakuca direktno u mene. Čovek gleda u desnu stranu i naleće bočno na mene. Video sam ga kada je bio na metar ili dva od mene i samo sam malo uspeo da pobegnem ulevo, ali .....! Udarac u prednju viljušku motora i moje stopalo i koleno. Motor pada na levu stranu a ja "odlazim" dijagonalno preko haube i nakon malo kotrljanja po asfaltu, "bezbedno" se zaustavljam, ustajem i sklanjam se da me neko ne pregazi. U udesu najviče štete pretrpeo Sitroen (kod da ga je udario tenk), a vozač umalo nije umro od sikiracije zbog onoga što je izazvao. Čovek zaista bio korektan. Ja sam se uglavnom zjebavao i tešio ga (dok nije došla hitna i odvezla me). I još nešto gotovo neverovatno: Na kožnoj jakni, prsluku i pantalonam ni ogrebotine. Vizir kacige ogreban prilično i malo ogrebotina na zadnjem delu kacige. Osim povreda koji sam dobio od direktnog udarca automobila, ni ja nemani ni jednu drugu ogrebotinu! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6079 Napisano Maj 10, 2013 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sreća te si od generacije "neuništivih". Nadam se da će brzo da te prođu bolovi, a gvožđe će nekako da se skrpi. Meni je u takvim slučajima pomagala burova obloga a u slučaju uganuća ili nategnutih ligamenata Gavez gel. Želim ti što brži oporavak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Zelim brz oporavak i povratak u normalu posto znam kako je jer sam i sam imao tezak udes pre 20-ak dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 10, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako kao sto kazes barem je ok sto je covek pokazao kajanje ima i slepaca koji pobegnu i nikom nista. Treba srece u ovom hobiju definitivno. Ja od sve voznje 50% vozim nocu i to posle 12 sati, nema saobracaja ali zivuljki koliko hoces i do sada ih izbegavam uspesno, nadam se da cu i ubuduce. Zelim ti brz oporavak i da rane brzo zarastu a za motor dobijes adekvatnu odstetu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se ovakve stvari dese iskusnim vozacima, ne moze covek a da se ne zapita cemu da se nadaju neiskusni? Brz oporavak... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 952 Napisano Maj 11, 2013 Ol' dirty bastard, 608 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan To je sezdes' treca! Zile ce vec ujutru da sastavlja Hondu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Ziko, cuo sam pricu i... Sta da ti kazem? Brz oporavak, popravak... Da ti kazem da se cudom cudim... Ispricao mi Skuba, JBG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Sretne ti rane junače!!! Znam da metal boli više nego meso i kosti ali bitno je da si se ti nama izvukao bez većih posledica a mašina će se lako srediti kad ima ko da je sređuje.Želim ti brz oporavak , povratak na put i naplatu od osiguranja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Maj 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Generacijo, pa ne mogu ONI tek tako da nam "dodju glave". Drži se i na jedan "brz oporavak" A o Scubi, šta reći? Ništa. Sve se već zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 11, 2013 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ziko brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Maj 11, 2013 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A ja još vidim propušten poziv od tebe, vitlao sam motorom i ja ceo dan po Bgd, pa sve mislim da se javim kada dođem kući... Napravljen si ti od dobrog čelika, neće grom u koprive Brzo se oporavi, uskoro ti dolazimo, Kulina se bliži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Žile, dobro si prošao. Brz oporavak i tebi i motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Maj 11, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Zile generacijo, vazno da si ti ziv i zdrav ,brz oporavak ti zele braca Stakori iz Moto servisa Lukac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Ziko brz oporavak tebi i motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 11, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan sreća te nisi zec no mačka s devet života Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ccc..mislim da sam te video juce kad si krenuo nazad. Gde su panduri oterali motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 11, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti uspesan i brz oporavak. Tek kad se budes probudio shvatices da te boli svaka koskica. Da li si se dogovorio sa indijancem koji te pokupio ili klasika uvidjaj, murija, zapisnik itd.... ? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 11, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ziko ti si u zivotu sto je Chuck Noris na platnu i u legendama. Prvo si se "sigurno" prizemljio, pa si sa razvaljenim koljenom pridrzavao roll-bar, a izmedju jos i utjesio nesretnu suprotnu stranku, sto me najvise impresioniralo moram reci. Sta reci. Brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4733 Napisano Maj 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6007 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Žiko, brz i uspešan oporavak ti želim! Motor će se skockati, važno da tvoje povrede nisu ozbiljne (mada su uvek ozbiljnije sutradan i narednih dana). Čvrst si ti momak preguraćeš ovo. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 11, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Zove Žika, vidim njegov broj i odmah pitam "gde si i kad dolaziš da stavim kafu". Kad, kaže Žika, "imao sam udes na Smederevcu... nije nego Bulevar... ona široka ulica, Nis pumpa..." čujem drugi glas koji kaže Bulevar revolucije. Već mi je jedna noga u čizmi, skakućem po Labosu, navlačim drugu čizmu, skupljam telefone i dokumenta i teleportujem se u Bulevar. Peđa je ostao u radnji da obezbedi prevoz motora. Dakle, jedan čiča (Žikin ispisnik ) je nabo levim farom prednju viljušku pod uglom od 90 stepeni. Izlazći sa pumpe, a to sam čuo kad je čiča davao izjavu uviđajcu pa to ovde i prenosim, kamion je stajao u Bulevaru uz trotoar pored pumpe sa uključenim desnim migavcem, a vozač je čiči dao rukom znak da ovaj slobodno izađe sa pumpe i ode levo uz Bulevar. To što tu stoji STOP i odmah ispod Zabranjeno skretanje levo, to sad više nije važno. E naš Žika je baš u tom momentu obilazio kamion koji je i dalje stajao pored pumpe sa uključenim desnim migavcem, a čiča (Žikin ispisnik ) daje gas da šmugne levo i ode uz Bulevar ka Mokrim Lugovima. U suštini, vozač kamiona je usrao stvar. Nije video Žiku u retrovizoru a dao je znak čiči da može slobodno da skrene levo. I tu čiča zabode Žiku. Kad je video šta je bilo, opet tako kaže čiča, kamiondžija lagano obiđe preko trotoara mesto udesa i zapali. Naravno da ni Žika ni čiča nisu zapisali broj kamiona ali postoji snimak sa pumpe. Žika je dobro što je jedino važno, čiča je naučio lekciju i moram pohvaliti uviđajca koji je izuzetno profesionalno i korektno uradio uviđaj a to je išlo potpuno u Žikinu korist. Nemam više vremena za pisanje, odoh da radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...