Jump to content

Moto Zajednica

Moto Skupovi na kojima se ne naplaćuje ulaz.

Recommended Posts

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow
Pre sat vremena, Zarkela je napisao:

Kakav bude moto skup u Sapcu? 

Bas fin...od pucanja i tutiranja ne mozes da progovoris nisakim...nikad vise.:lud:

• Sviđa mi se 8
  • Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2975 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

...bože, kako si primitivan .. 

U tom delu teritorijalnog staništa mladog balkanskog mužjaka, postoji prirodni proces, takoreći "ples zavođenja" koji se ogleda u tome da mladi mužjak (tkz. zagondžija) obuče tradicionalnu sportsko/elegantnu odoru (trenerku), sedne na svoju žestoku spravu (nekada su to bile sprave iz Japana, danas su već mahom to mašine bavarskog porekla, koje su daleko cenjenije i skuplje (ekonomski rast ogleda se u svim sferama društvenog života) koja jasno opisuje njegov statusni simbol a pride i sposobnost i umeće, spretnost upravljanja. Mužjak se tako doveze u prisustvu pripadnika svoje skupine (nekad plemenska zajednica, danas lokalni moto klub)(jasno se daju razlikovati zahvaljujući amblemima prišivenim na takodjer tradicionalnim prslucima), i započinje ples zavođenja lokalnih (i ne tako) mladih ženki, a uz tradicionalno konzumiranje alkoholnih prehrambenih proizvoda... U tom procesu, neretko dva pa čak i više mužjaka (što bolji skup to više) boreći se za laskavu poziciju ALFA turirača nadjačavaju brojem decibela i brojem postignutih sekundi u maksimalnom broju obrtaja motora s unutrašnjim sagorevanjem (SUS mašina sa više cilindara, najčešće 4).

Još uvek se ne može utvrditi kada se prvi put u istorijskim spisima spominje ovaj običaj, a ni tačno mesto nastanka, ali je običaj prisutan već više decenija širom Balkanskog poluostrva, i to začuđujuće, u svim nacionalnim i verskim skupinama.

Andrej, rab Božiji, 2023. godine letnja Gospodnjeg

Promenio član Andrej_Hotstepper
  • Sviđa mi se 9
  • Haha 26

• Drug član, 986 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1
Pre 4 sati, Andrej_Hotstepper je napisao:

...

Dodao bih jos jednocilindrase, najcesce je to Suzuki DrBig. 

• Zainteresovan, 510 postova
  • Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300
5 hours ago, keš said:

Pvc, PET, POLIETILEN, POLIETILEN , POLIPROPILEN ITD

Od navedenog, samo Polipropilen je namenjen za topla jela.

Nebitno znam, al to mi je posao...

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 368 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E

Preporučujem moto skup u Kovinu, avgusta meseca bude, ne naplaćuje se(bar nije kad sam ja išao) ulaz, pored dunavca je, jako je lepo

Organizacija uvek na nivou

• Drug član, 944 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka
On 17. 5. 2023. at 13:14, ПИпезос je napisao:

Е баш бих се могао у суботу провозати до Липовачке шуме, таман радим до 16х па онда до Б.Паланке па преко Хрватске ка Шиду, то ми је некако најбржа траса до тамо

Vidimo se sutra

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 557 postova
  • Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020)
Pre 2 sati, Atorn je napisao:

Vidimo se sutra

Брате мили, ја бих највише волео да се видимо сутра ал нема шансе, једино бициклом да се провозам од НС до Шида ... ниси видео који пост после тога, на жалост у оном невремену које је задесило нови сад и околину, мотор ми је био у гаражи потопљен у води до кормана ... данас је одшлепан у сервис па се даће Бог видимо се неком другом приликом

• Tužan 2

• Ne silazi, 2261 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5

Ja još na poslu, ako ćeš da čekaš, eto me...!

Šalim se naravno, lepo se provedi, javiće se već neko...

• moto merkat °°, 4879 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD
Pre sat vremena, Atorn je napisao:

Ima li koga u Šidu? 

Nema ni Sidjana :) salim se, koliko cujem sa terase dobar je odziv, u cetvrtak sam imao podsecanje na staru bajkersku povredu iz '92 upalilo se koleno. :(

Toliko je bolelo da sam zavrsio u SM na hitnoj, ima nas svugde pa se nasao brat @Novola i proveo me pa nisam dugo cekao, Hvala mu i ovde.

Lep provod svima! 

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• moto merkat °°, 4879 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD
pre 35 minuta, Atorn je napisao:

IMG_20230520_135721.jpg

IMG_20230520_135706.jpg

Stric moj vozio za Big Bul i doneo tog bika, parkirao pred pakeraj i otvorio hladnjacu, evakuacija u roku od odma, kada su skontali redjali mu familiju :D

• Haha 4

• Svrati ponekad, 300 postova
  • Motocikl: Honda SW 400

Šidu (Lipovaca) odlican odziv, teren super, skembici odlicni, ponuda sa rostilja isto ok, pić e 150 din, ulaz slobodan, organizacija isto ok. Primetio sam tablice iz Hrvatske, Madjarske, BiH, Nemacke... 

Dodao bih samo da i policiju moram da pohvalim!                                                                  

Promenio član keš
  • Sviđa mi se 5
  • Podržavam 2

• Svrati ponekad, 102 postova
Pre 13 sati, keš je napisao:

Šidu (Lipovaca) odlican odziv, teren super, skembici odlicni, ponuda sa rostilja isto ok, pić e 150 din, ulaz slobodan, organizacija isto ok. Primetio sam tablice iz Hrvatske, Madjarske, BiH, Nemacke... 

Dodao bih samo da i policiju moram da pohvalim!                                                                  

Uvek su bili odlicni domacini.

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: Hayabusa

Šid odličan, džaba ulaz, odličan pasulj i škembići, hladno piće po ceni od 150 dindži još jedan pokazatelj za otimače što kukaju kako ne može da se napravi  skup bez  500 dindži naplate ulaza za motoriste...

Promenio član symon
  • Sviđa mi se 3
  • Haha 1
  • Podržavam 3

• Svrati ponekad, 300 postova
  • Motocikl: Honda SW 400

Šid je primer za druge. Ako pogledamo komercijalnu stranu, ne traba vam nikakvih 500din od ulaza niti milostinja i "iskamcavanje" tipa "neka da ko koliko zeli", Šid je razbio, prodao pica da to nije normalno, jedan ogroman kafic na otvorenom, masa ljudi, zarada od pica ogromna. Kakvo crno naplacivanje ulaza, mnogi treba da se zamisle u vezi toga. Druga ili bolje receno PRVA odlucujuca stvar uspeha je MESTO ODRZAVANJA. Skup na igralistu gde je najdeblja hladovina stativa od gola, tu nema 'leba.

• Sviđa mi se 4

• Zainteresovan, 379 postova
  • Motocikl: Adventure sports 750

Zaista sjajna organizacija i divno vreme u Sidu. Prvi put sam bio. Od sada dolazim obavezno. Nas sedmorica smo dojahali iz NS a vratili se osmorica...
Delić atmosfere.

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: Kawasaki z1000
Pre 2 sati, SlobodanR1 je napisao:

Ovogodišnji susret u Brčkom MK Silwer Wings..Besplatan ulaz za motocikliste, a skup...VRHUNSKI..

Upravo se vratio, masa ljudi, lepo druzenje, 170-180 din pivo, ulaz dzabaka, svirka takodje iskidala

IMG20230520161040.jpg

• Sviđa mi se 6

• Pana, 511 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535

Malo sam kasno krenuo, posle 16h , Ša-Sm- pa preko sela.  Samo sam na jednu blokadu puta  zaobišao. Preko trotoara, između policije i traktorista.  

Puno motorista se vraćalo, brojao sam do 50, bilo ih je mnogo više.   Obišao sam samo jedan par na NS skuteru i to od samog grada do izletišta za svo vreme puta.  Pomisli sam da će biti mršava poseta ali sam se prevario . 

ŠID nikada ne omane.  Domaćini, doček, organizacija, lokacija,  obeležavanje na asfaltu, deca pored puta što mašu,  hladovina, klupe, kamp, daščice za ćopavu...    Sam prilaz do skupa je malo tešnji, zakrčen automobilima koji se parkiraju i manervišu al to je neka druga priča. 

Čak je i vreme poslužilo.  Veliki plus i za ubuduće! 

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja