Robi 1184 Napisano Četvrtak u 14:43 Zainteresovan, 386 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan 21-23.08. Ovi AI plakati... su za plakati 1 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24956 Napisano Četvrtak u 16:27 Integrisan, 8094 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da, svi slicni...bezveze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3510 Napisano Petak u 06:13 Vozac A kategorije :D, 1101 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Скраћују вријеме које потребно да се изради али губе душу. И ја сам пар пута искористо помоћ АИ јер ми је требало хитно неки плакат, али после кад сам видио, много боље сам ја као аматер некада радио Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 8576 Napisano Petak u 08:11 (promenjeno) Pana, 805 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Plakati su forma , suština je obaveštenje. Ja sam zadovoljan sve dok AI ne počne umesto mene da vozi i ide na skupove. ( prošle godine u Rumenci onaj snimak kada egzotična plesačica igra pored mog stola - e to je AI ) Promenio Petak u 08:17 član Jašim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24956 Napisano Petak u 08:24 Integrisan, 8094 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Jašim said: Plakati su forma , suština je obaveštenje. Ja sam zadovoljan sve dok AI ne počne umesto mene da vozi i ide na skupove. ( prošle godine u Rumenci onaj snimak kada egzotična plesačica igra pored mog stola - e to je AI ) Jesi to zeni rekao? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 8576 Napisano Petak u 08:58 (promenjeno) Pana, 805 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Motorcyclist je napisao: Jesi to zeni rekao? Zna ona da sam karakter spreman da se žrtvujem, da na to pristajem samo u promotivne i dobrotvorne svrhe . Promenio Petak u 08:59 član Jašim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1854 Napisano Petak u 11:59 Drug član, 2161 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je ovaj u Vrnjackoj banji? Ima kamp za šatore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3510 Napisano Petak u 14:09 Vozac A kategorije :D, 1101 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bopk je napisao: Kakav je ovaj u Vrnjackoj banji? Ima kamp za šatore? Прошле године био одличан. Мислим да су сад још боље организовали. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2960 Napisano Nedelja u 14:04 Drug član, 1271 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 8. 2026. at 10:58, Jašim je napisao: Zna ona da sam karakter spreman da se žrtvujem, da na to pristajem samo u promotivne i dobrotvorne svrhe . Verovatno je rekao, kad juce nije bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 8576 Napisano juče u 06:19 Pana, 805 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Dane Deda je napisao: Verovatno je rekao, kad juce nije bio. То је монтирани снимак од прошле године . Овај пут као изненађење и освежење била је кишица. За остале можда невероватно али Руменка и део НС пофајтан између 23-24 часова . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 881 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza za taj dan kaze "mogucnost padavina 0%" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4974 Napisano pre 5 sati motoras, 2651 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Herceg Novi, dolazeći vikend 28. 29. 30. Avgust. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1394 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mala digresija, ali opet da se nadovežem na vaš razgovor u vezi sa plakatima za moto skupove. Ume AI da napravi i dobar plakat ako mu to kažeš. Evo dva primera. Prvi je ChatGPT, a drugi je džemini. Za oba sam rekao: napravi mi plakat za moto skup. stavi bilo koje podatke, zanima me samo tvoj dizajn. I onda su napravili prekomplikovano, kao i ove što ste vi kačili, a koji su postali standard. Zatim sam rekao da je to prenatrpano, da mi napravi svedenije. I ništa više. I napravili su. Evo rezultata: PRE: POSLE: Dakle, može i lepše, samo ako se hoće 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1184 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 386 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Koje osveženje za oči i mozak ova druga dva... Dok se još neko ne potrudi oko toga, idemo po starom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...