EzRider 124 Napisano Jun 12 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRV 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, AlekShu je napisao: Mogla je nešto pošteno da radi. Mogli bi i na tu temu, samo da definisemo sta je "posten posao" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2403 Napisano Jun 12 Drug član, 666 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je vala nek radi to sto radi...influencira. Ali ako su joj ciljna grupa bajkeri jer gejmeri nisu sigurno...onda kao javna licnost vodi racuna da se ne exponira negativno u sklopu ciljne grupe. Jer ce ciljna grupa rapidno da se smanji...prosto poslovno ponasanje. Ako je neko influenser koji promovise porodicne vrednosti...ne ide da se pod ruku seta sa narkodilerima... Nekada su uz motor isle neke vrednosti...danas toga ima sve manje...i jbg tu smo gde smo...a dobro globalno i nismo. Uz duzno postovanje svim licnostima...mislim da se razumemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12373 Napisano Jun 12 Hronični Motociklopata, 8003 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Pedja Ča je napisao: Nekada su uz motor isle neke vrednosti...danas toga ima sve manje... Mislim da previše romantizuješ motore i motoriste, nikada uz motor nisu išle neke "vrednosti", svakakvi ljudi voze motore, ima tu sasvim normalnih super ljudi, a bogami ima i debilčina na kvadrat, tako je prije bilo, sada je tako a i biće tako u budućnosti. Uz motor se ne dobija u kompletu i moralni kompas. 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 512 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, EzRider je napisao: Mogli bi i na tu temu, samo da definisemo sta je "posten posao" Posten posao je nesto sto ne donosi korist kriminalcima iz i uz vlast. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EzRider 124 Napisano Jun 12 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRV 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, AlekShu je napisao: Posten posao je nesto sto ne donosi korist kriminalcima iz i uz vlast. Ovakva definicija postenog posla zasluzuje da se dotaknemo i moralnog i profesionalnog integriteta. Ne komentarisem trecu stranu/osobu bez njenog prisustva, jer ne moze reci nista u svoju korist/odbranu ... tako da cu i ovog puta to preskociti Mogu samo reci da uz motore i ceo taj rokerski vajb, nikako ne ide dance 90tih, Regina i ceo taj mekani zvuk. Ili moto skupovi poprimaju vasarski karakter ili sam ja isuvise old school. Ostavljam prostor da je ipak do mene 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2544 Napisano Jun 12 Drug član, 1552 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo pitanje je bilo da li ima sutra neki skup u Srbiji? Hvala sto ste me iskulirali. Nemam fejs ni instangram, al ajde snaci cu se i na drugi nacin. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EzRider 124 Napisano Jun 12 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRV 700 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Zarkela je napisao: Gospodo pitanje je bilo da li ima sutra neki skup u Srbiji? Hvala sto ste me iskulirali. Nemam fejs ni instangram, al ajde snaci cu se i na drugi nacin. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 512 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, EzRider je napisao: Ovakva definicija postenog posla zasluzuje da se dotaknemo i moralnog i profesionalnog integriteta. Ne komentarisem trecu stranu/osobu bez njenog prisustva, jer ne moze reci nista u svoju korist/odbranu ... tako da cu i ovog puta to preskociti Mogu samo reci da uz motore i ceo taj rokerski vajb, nikako ne ide dance 90tih, Regina i ceo taj mekani zvuk. Ili moto skupovi poprimaju vasarski karakter ili sam ja isuvise old school. Ostavljam prostor da je ipak do mene A zapravo je jako jednostavno. Moral i vrednosti su nesto sto je utemeljeno pre vise hiljada godina. Ne bih dalje komentarisao, sve je svima jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16468 Napisano Jun 13 Integrisan, 3386 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Zarkela Đakovo, Kostajnica... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 110 Napisano Jun 16 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mk Sinovi Severa, Bačka Topola, Ovaj vikend, obala jezera, debela hladovina, hladno pice po pristupačnim cenama i odličan rock and roll DOBRODOSLI Promenio Jun 16 član munjasever 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11463 Napisano Jun 16 nekrunisani kralj moto cigana, 3366 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Koji su ovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Jun 16 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad cuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 11083 Napisano Jun 16 Drug član, 3443 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Tu su kod mene u kraju... Upoznao sam ih, tri godine (ako ne i više, ali mislim da je toliko) postoje, pravili su "skup" prošle godine na Tresijama, na vašarištu. Predsednik i neki članovi su policajci, neki su ovde iz kraja... Naravno, po dobrom starom običaju, podelili su se pre godinu dana +/-... Drugi klub je MK Šakali. Nisu se slagali sa nekim idejama u prethodnom klubu i osnovali momci svoj. Voze se dosta. Međusobno su u lepim odnosima. Eto, u Ralji/Sopotu praktično postoje dva MK. Još samo po sokacima da se osnavaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3176 Napisano Jun 16 Drug član, 1325 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ali panduri i klubovi mi nikako ne idu zajedno 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9598 Napisano Jun 17 -, 1993 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Vukovi i sakali... Kad se podele jos jednom sta ce ti treci da budu, hijene? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15402 Napisano Jun 17 Ne silazi, 1532 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pomeranci 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3510 Napisano Jun 17 Vozac A kategorije :D, 1101 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, ser je napisao: Vukovi i sakali... Kad se podele jos jednom sta ce ti treci da budu, hijene? Има и МК Хијене, дал би из РС или ФБиХ нисам сигуран али има Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Jun 17 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, misa-pei said: Tu su kod mene u kraju... Upoznao sam ih, tri godine (ako ne i više, ali mislim da je toliko) postoje, pravili su "skup" prošle godine na Tresijama, na vašarištu. Predsednik i neki članovi su policajci, neki su ovde iz kraja... Naravno, po dobrom starom običaju, podelili su se pre godinu dana +/-... Drugi klub je MK Šakali. Nisu se slagali sa nekim idejama u prethodnom klubu i osnovali momci svoj. Voze se dosta. Međusobno su u lepim odnosima. Eto, u Ralji/Sopotu praktično postoje dva MK. Još samo po sokacima da se osnavaju... Teski SKIP. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 694 Napisano Jun 17 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, munjasever je napisao: Mk Sinovi Severa, Bačka Topola, Ovaj vikend, obala jezera, debela hladovina, hladno pice po pristupačnim cenama i odličan rock and roll DOBRODOSLI Vidimo se kao i svake godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 810 Napisano Jun 22 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Bačka Topola ,odlican skup Sve pohvale organizatoru,u nedelju kad sam usto i provirio iz satora ko da su svi iostali da spavaju... Kafica prava,dorucak,sve po redu,pakovanje DOMAĆINSKI Vidimo se i iduce godine,svaka čast... Muzika profesionalci teški ,brutalno odrađeno,veeeeliki pozdrav i za njih I naravno jezero...milina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 810 Napisano Jun 22 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Evo j jedne slike sa skupa Nemam pojma kad se to događalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 10591 Napisano Jun 24 Drug član, 399 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 6. 2026. at 23:26, john314 je napisao: Evo j jedne slike sa skupa Nemam pojma kad se to događalo Petak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3490 Napisano Jun 24 Drug član, 1099 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Prošli vikend MK Soko, Obudovac..Baš fino organizovan susret, na ulazu te lijepo dočekaju, iznenadjen sam posjetom, uredan parking, muzika top, pucači odvojeni data im dva bloka između nastupa , bik na raznju, cijene pića i hrane vrlo korektne..Sve pohvale.. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2403 Napisano Jun 26 (promenjeno) Drug član, 666 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pocelo je...obecava Promenio Jun 26 član Pedja Ča dodatak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 210 Napisano Jun 29 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 6. 2026. at 19:38, Pedja Ča je napisao: Pocelo je...obecava 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...