Jašim 5155 Napisano Septembar 3, 2023 (promenjeno) Pana, 511 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg , seo sam sa nekim drugarima ispod šatre za sto , zapričali se , šank blizu , pogled na binu ... Malo sam predveče prošetao ali nikoga nisam video Stvarno je vreme da počnemo nekako da se prepoznajemo . Inače fino okupljanje. Prvi put sam na tom mestu, lepa lokacija , parking , kamp , bina , organizacija. Komarci su dali svoj skromni doprinos Promenio Septembar 3, 2023 član Jašim 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5155 Napisano Septembar 4, 2023 (promenjeno) Pana, 511 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija je sokak iza stovarišta Gruja ogrev , preko puta elektrodistribucije i tehničkog pregleda "Jova" ... Kao orjentir može i preduzeće Galeb , kada se skrene sa obilaznog - put za Pocerinu Promenio Septembar 4, 2023 član Jašim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 836 Napisano Septembar 8, 2023 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Размишљам се сутра који од ова два скупа да обиђем: Милошевац 120км или Суботинац 50км. Неко био раније? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 486 Napisano Septembar 8, 2023 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan U Ns sutra zatvaranje moto sezone.... Možda malo prerano....al da se provozam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10440 Napisano Septembar 9, 2023 Hronični Motociklopata, 7308 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram to zatvaranje sezone u septembru uopšteno a temperature su dobre i za brčkanje a pogotovo za vožnju motora. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Septembar 9, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se još uvek brčkam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1303 Napisano Septembar 9, 2023 Drug član, 1128 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Disko Nindža said: Ne kapiram to zatvaranje sezone u septembru uopšteno a temperature su dobre i za brčkanje a pogotovo za vožnju motora. Pa znas Kako legenda kaze, motori se voze samo u mesecima koji nema slovo r u imenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Septembar 9, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Sad je najlepse...taman nema onih vrucina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16240 Napisano Septembar 9, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je satnica danas u NS, mozda stigmen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Скуп у Новом Саду на Мишелуку где се скупило више стотина бајкера јер је време баш баш послужило за разлику од прошле године када нас је било уврх 50, а потом дефиле моторима кроз Нови Сад онако уздуж и попреко па до Новосадског сајма где се одржавала манифестација Ауто Мото берза 5, ко је дошао до сајма ту се погостио брутално добрим пасуљем ког ја вала било у изобиљу, биле су такмичења у ауто дрифту а за учеснике вожње је био и бесплатан улаз у сајамску манифестацију, није то класичан сајам попут Београдског али је било присутних излагача и са моторима и са колима а наравно ту је била и изложба олдтајмера, берза аутомобилчића, разних макетара тако да се могло наћи за свакога по нешто интересантно ... ја сам тај дан радио па сам дошао на место скупа неких 15так минута пред полазак па шта сам ту окинуо то је то, у вожњи нисам ништа сликао јер смо стално нешто причали са неким ко ти је био крај тебе, која фотка пасуљ партија а у самој сајамској манифестацији акинух свега неколико фотки које нисам ни поставио. А ево и неколико видеа 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8001 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Tuzla izdominirala i ove godine 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Septembar 12, 2023 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Poslednjih par godina idem u Tuzlu, odličan skup na prelepom mestu. Bonus celodnevno kupanje u slanoj vodi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Septembar 14, 2023 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Планира ли ко у Визић 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Septembar 14, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan naravno, dobra voznja, dobro drustvo i dobra muzika i naravno dobar domacin, pa sta ces bolje Promenio Septembar 14, 2023 član pajja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Septembar 14, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jbga, moto skup u Viziću mi je "kruna" svih susreta, za mene lično, kao drugi Mišeluk, tj.zatvaranje sezone. Normalno da ima vožnje i kasnije... Par puta sam bio, fantastično se proveo, i gledam da ga ne preskočim. Međutim, iz opravdanih razloga, bez mene ovaj put... Ovim putem veliki pozdrav za Neđu i sve ostale...! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Septembar 14, 2023 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bih ga trebao posjetiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Septembar 14, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne da mi se taj Vizić nikako a ogromnu želju imam da ga posetim. Prošle godine bila neka frka ne sećam se ni šta, ove godine klinac 6 godina, bebica 3 nedelje a supruga zaglavila u bolnicu. Mene kad krene tu nema kraja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5155 Napisano Septembar 14, 2023 Pana, 511 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, draki je napisao: Планира ли ко у Визић Планирам ја и Визић и Монику Белучи... изгледа да ће ми се планови 50% остварити. Виђамо се Дракче ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2637 Napisano Septembar 14, 2023 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Hertzeg je napisao: Ne da mi se taj Vizić nikako a ogromnu želju imam da ga posetim. Prošle godine bila neka frka ne sećam se ni šta, ove godine klinac 6 godina, bebica 3 nedelje a supruga zaglavila u bolnicu. Mene kad krene tu nema kraja. Samo se ti brini o porodici, nece ti Vizic pobeci narednih godina. Evo ima nas sedamnaest i svi joj zelimo brz i srecan povratak kuci. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1557 Napisano Septembar 14, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je put do Vizica i da li je preporucljivo vracati se nocu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2637 Napisano Septembar 14, 2023 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Zarkela je napisao: pre 53 minuta, Zarkela je napisao: Kakav je put do Vizica i da li je preporucljivo vracati se nocu? Idi pored dunava do nestina (tu je kraj puta, i granica sa HR) skrenes levo i samo pravo do vizica. Nije neki bas asvalt do sela, ali za motor nema problema. A sto se tice vracanja nocu, medveda nema.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1557 Napisano Septembar 14, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Medvedi nisu problem. Sa njima lako. Nego rupe i nepoznat put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Septembar 14, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 godine sam se vraćao noću, krenuo u 2 h ujutro za Bgd. Moja greška, nisam poneo šator, reko, biću samo malo... Pala rosa na skuter, sve mokro, klizavo, pa polako. Mrtvi, mrkli mrak...vozim, i razmišljam, ako negde sletim u šumu, ko da me nađe ? Baš lagana vožnja, do auto puta. Stigao kući u pola 4 ujutro, bez problema. Ako ti nešto znači moje iskustvo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Septembar 15, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zbog puta i skembeta idem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...