Borhez 85 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan za Ducati samo crvena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 8, 2014 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ducatistima, Posle divne 4 sezone na BMW F650GS, rešio sam ciljano da predjem na 2 cilindra, bolje kočenje, udobniju vožnju, manju potrošnju uz odricanja od livadarenja. Izbor je pao na MULTISTRADU 620. Motor nije bio u oglasima, kupljen je od prvog vlasnika, poslednje 4 godine nije bio registrovan a cifra na cajgeru je pokazala 12670km. Za sad prezadovoljan, guvernal će biti podignut za 2cm, za vikend stavljamo nove cipelice Diablo strada Pirelli, servis je uradjen i CRVENA boja, za devojčice, dominira... Pozz svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano April 8, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Gde servisiras ovu Multistradu? Prevashodno mislim na zamenu kaiseva... Motor je super, samo jos da je 1000ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano April 8, 2014 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao u ekipu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1758 Napisano April 8, 2014 Drug član, 1012 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Moze neki info o 749? Vidjam u oglasima jednog... i uh... mislim imam motor sa kojim sam prezadovoljan i frka mi je da ga menjam bas zbog toga , ali Ducati mi je oduvek bio san... '05 inace vidjam po oglasima, pa cisto da pitam za misljenje i iskustva (ne verujem da cu uzimati sada neki drugi motor, ali ne mogu da skinem oci sa ovog 749 ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 8, 2014 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Gde servisiras ovu Multistradu? Prevashodno mislim na zamenu kaiseva... Motor je super, samo jos da je 1000ccm Kod Zareta u Marinkovoj bari, verovatno ti nista ne znači, ali ako ti treba kontakt, javi se na p.p. Topla preporuka, čovek ima dijagnostiku... Po pitanju 1000ccm, mislim da grešiš, putevi u Srbiji su premali za tu kubikažu, a ja ne preferiram na suvozača, tako da na ovom motoru uživam kao na skuteru, manje od 4 litra mu je potrošnja na prosečnih 100km/h, pravi funbike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano April 8, 2014 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem taj motor, za malo da predje kod mene, ali se nismo dogovorili oko cene. Dijagnostiku mozes uraditi sam, kao i zamenu kaiseva. Potrebno je samo malo snalazljivosti i stari mikrofon :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikale 4 Napisano April 16, 2014 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan lep ko lutka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikale 4 Napisano April 16, 2014 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego ima li neko informaciju ima li kod nas da neko oce da proda Ducati GT1000 ili cafe racer ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano April 16, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan ^^ Nisam video nijedan u Srbiji .i nesto sumnjam da ima neki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano April 17, 2014 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ima Sportclassic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jul 9, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo mi odobrenje za posetu fabrici i muzeju Ducati Steta samo sto je u fabrici zabranjeno slikanje i snimanje kako se pravi bicilindrica di Panigale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 8, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan После 10 страна у којим Дукатиста наводи да купује ове године Монстера, још се није похвалио пазаром? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10596 Napisano Septembar 8, 2014 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan kad bi imao viska par 'iljada odma bi pazario jedan 748 ili Monster S4R...nemogu se odlucit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 30, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zhabarima. Imam par pitanja u vezi 1198 testastretta motora (u multistradi 1200). Da li je to moguce odrzavati sam (uz manual i evt. neke neophodne spec.alate, ali bez mega skupe diagnostike i sl)? Kakva je pouzdanost / dugotrajnost, odnosno sta se desava na recimo 100.000 km? Performanse su toliko interesantne da meni licno opravdavaju relativno visoku nabavnu cijenu, ali ako ga mogu baciti za par godina (100kkm) onda ...jbga... naginje pomalo na previse iracionalan potez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Decembar 30, 2014 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Osnovno održavanje, ulje, filteri, pločice i sl. se može raditi samostalno, a sve ostalo zahteva ovlašćeni servis (Ducati NS) pre svega zbog dijagnostike i specijalnih alata. Kaiševi i ventili se kod mts rade na 24000km. Najbolje popričaj sa Željkom Ducati NS oko cena delova i servisa. Ducati ne trpi neodržavanje i "prepametne" servisere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 30, 2014 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A sta se desava na 100.000 km? Video neko nekad UZIVO tu kilometrazu na DUKCU? Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Decembar 30, 2014 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mile. Prvo da te pozdravim, pa onda da ti kazem ono sto bi sigurno voleo da cujes Tesko ces moci sam da se izboris sa novom Multistradom. Mislim moze, ako se adekvatno opremis....ali to nema smisla. Prepuna je elektronike. Pocev od kljuca, koji to prakticno vise i nije, preko silnih drugih elektronskih djakonija, pa do toga da su nazalost zbog poznate italijanske aljkavosti uvek potrebne neke sitne prepravke i elektronska azuriranja koje je moguce uraditi samo uz odgovarajucu opremu. Bio sam u prilici da prisustvujem nekim radnjama, cak i da u drustvu ovlascenog servisera, dok pijemo kaficu gledam kako neko "s' one strane zice" azurira mape na motoru...a mi gledamo i cekamo da nam kazu da skinemo kablove i probamo Sto se mehanike tice, kao i uvek misljenja i iskustva su podeljena. Vrlo cesto zabarske sprave pate od gomile decijih bolesti, pa kupovina adekvatno odrzavanog polovnog motora i nemora da bude negativno iskustvo. Nisam imao priliku da cujem da su se dogadjale neke velike mehanicke havarije. Dukati je izmedju ostalog ovaj model reklamirao i tako sto je iz Italije poslat za Peking (bio izlozen na sajmu u MIlanu pre par godina). Sad...reci ce neko, lako je to kad iza tebe ide dzip sa gomilom opreme. Novi Dukatiji su, mozda i vise od svih drugih novih motora, koncipirani tako da vlasnik nema mnogo mogucnosti da se sam zeza....kao nekada oko karburatora i drugih mehano djakonija. Uopste tendencija u izradi vozila je takva da "se na'rane prasici i nediraju dugmici" Probao sam je, super ekstra specijal fenomenalis, ali na tome ce se verovatno samo i zavrsiti. Nemoj ovo da razumes kao odvracanje od kupovine, jednostavno ja kao "mali" covek jos uvek nisam stigao na taj nivo da ispratim brzi ritam novoga sveta...ni mentalno, a pogotovo ekonomski. Ako TI u tome uspes bice mi jako drago. Zelim ti da se pohvalis kako si je kupio, mnogo pre nego recimo neki BMW. Pozdrav tebi i familiji. Sve najbolje u novoj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Decembar 30, 2014 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan A sta se desava na 100.000 km? Video neko nekad UZIVO tu kilometrazu na DUKCU? Sent from my iPad using Tapatalk Evo idi pa gledaj http://www.paolopirozzi.com/pages/hisducati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 31, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Nemoj ovo da razumes kao odvracanje od kupovine... ... Ma kao da si moje razmisljanje istipkao. Ne mislim da izbjegavam ovlasten servis, kao kugu, ali bih svakako htio da uradim sam sve sto mogu. Dakle, svjestan sam da je ovom slucaju plati pa se klati nezaobilazna paradigma. Pitanje je samo koliko, pa da se sabere (ako ikako moze). Htio bih da probam taj Ohlins na struju dok sam jos mlad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Decembar 31, 2014 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A sta se desava na 100.000 km? Video neko nekad UZIVO tu kilometrazu na DUKCU? Sent from my iPad using Tapatalk Moj drugar, inace kolekcionar Ducatija (za sada ih ima 7) pored ostalih ima i model 750 Super Sport 88-89. godiste (ne onaj stari SS), kojim je prvo godinama putovao njegov cale, a kasnije i on. Taj motor ima preko 100000km i jos uvek je u besprekornom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 1, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Takav sam odgovor hteo, uzivo neko video... Takav info mi je trebao!!! Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D16RR 20 Napisano Januar 8, 2015 U prolazu, 24 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da probam malo i ja da pomognem Sto se tice MTS 1200 do dana danasnjeg (2010-2014) ih je prodato skoro 40000 kom sto je za jednu malecnu fabrikicu premnogo prvvva verzija 2010-novembar 2012 odlicno se pokazala, manje decije bolesti sa cilindrom zanje kocnice, meracem goriva, ali nista sto se tice agregata agregat ti je preuzet 1198 sa superbikea koji je napravio da kazem jednu od prekretnica malo su ga ustrijili pa ako je u sbk motoru sa 177 konja prelazio po 50 tak hiljada bez po muge , zasto ustrijen za mirnijom voznjom nebi presao duplo proguglaj o Paolo Piaroziju, prava istina je da ga fabrika nije ni podrzala u pocetku, nego jeklub njegov skupio pare za novu MTS, tek ga je fabrika posle svojatala kad je napravio podvig, tako da podrsku nij imao nikakvu, u toku voznje su mu pomogli sto je imao pravo na free servis u ovlascenim servisima - al sad to je manji vise vazno ili ne druga edicija novembar 2012-decembar 2014 top sve decije bolesti prelezala , dobila novi agregat , skyhook ogibljenje (RADI PERFEKTNO) bolje od ohlins a iz prve serije novi agregat sa dve svecice, smanjena potrosnja goriva izmedju 90-130 km/h manje vibracije, itrecaverzija koja sad nastupa 2015 sa kompletno izmnjenim motorom odrzavanje, ako gledas kod nas neku sve su odrzavane dobro koliko sam upucen, i mislim da je najvise presla 30000 km ostale su dosta dosta manje, (vlasnici vole da voze ali nemaju vremena) sto se iz uvoza tice, u prve dve godine su se dobijale extended warranty 24+17 meseci, tako da bi i one trebalo da su odrzavane kaisevi svake 2 god ili 20000 km, kad se menjaju kaisevi kontrolisu se ventili sto se tice mehanike mocices sam uz manual, elektronika sve mora preko dda koja je povezana online sa fabrickim serverom jer cesto ima update za , sat,abs,ecu,bbs,dtc tako da kazem brinu o svim motorima da dobiju noviju verziju software uvek i to ti je svuda free of charge setovanje ogibljenja, kalibracija,sve ide preko diagnostike,tako da sve vezano za elektronku moras preko servisa ili da probas da pronadjes neku aftermarket diagnostiku pa da pokusas sam, ali neznam sta ce tu moci a sta nece al uvek postoji opcija da probas motocikli generalno, ako ga poredis sa BMW gde svi prave poredjenje sa GS om laksi , brzi,povozniji,bolje koci i NEUDOBNIJI to ti je najrelanije svi koji su sisli sa GS a i presli na MTS jedan od razloga je bio sto im je BMW bio dosadan (citaj falilo mu snage) ali sto ljudi sto cudi, sa motorom neces pogresiti i bices sigurno zadovoljan, ali moras da napravis kompromis oko servisiranja ako sam nesto preskocio a tebi je vazno slobodno pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 10, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uf, taman sam malo izdrogiro crve, kad ti ovako, u sherpe i lonce. Malo sam istrazivao i uglavnom se nekako svodi na to da je odlican dok radi, a da bi problemi mogli da budu izazov po isteku garancije. Ja zivim u Holandiji, a budzet ako mi dobaci do 2010, to bi bilo super. Zato i pitam kakav je na 100K. A pitanja mi nikad ne zafali, pa evo par: Da li su te "djecije bolesti" padale pod nekakav recall (opoziv) ili cu i ja patiti od istih tih problema ako kupim sutra model iz 2010? Taj skyhook, ko pravi? Jel to nesto sto Ducati nabudzi na tudje vile ili sta? Da li to znaci da od 2012 nema vise Ohlins verzije? Grazie 1198 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Februar 18, 2015 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan После 10 страна у којим Дукатиста наводи да купује ове године Монстера, још се није похвалио пазаром? Bas odavno nisam ulazio na forum i nisam ni video da me je neko spominjao Posle 10 strana u kojima navodim da kupujem Monstera , nisam ga kupio Kupio sam 748 S jos prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...