Razi 17 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan A, to svakako. Postedis se zivaca, ako nista drugo. Al` reko ako ces ulaziti u tu peripetiju sa atestima itd, vrlo rado bih procitao tvoj roman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan imas tri blokade na monsteru ako je direktno ubrizgavanje...dva levka u granama auspuha,tamo gde se kaci terminal ili top,na rucici gasa,da nemozes do kraja da odvrnes gas i u leptirima sa spoljne strane dve plocice na U....sto je i najkomplikovanije za skidanje od sva tri... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 8, 2013 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet je M620 ili eventualno 695 ako imaš kintu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano April 8, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima na savetima. Nadam se da vas ne smaram ali zelim da znam skoro sve sto treba kad budem kupovao (verovatno sledece godine) , a i ovako me zanima posto mi je DUCATI omiljena marka. PS . Mislim da ce budzet da mi bude 2500-3000 e , i nadam se da je dovoljno za M620. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4801 Napisano April 8, 2013 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam hteo da uzmem Monstera, ali posle malo potrage nisam našao ni jednog da mi je OK a možda mi je malo reputacija kod nas Ducati=egzotika=skupo ta korišćenje poljuljalo stav, pa je na kraju ispao Fazer. Ali nekako me taj Monster vuče... Што да не купиш? Papa Stalin је ономад купио Монстера 750 као почетнички мотор. Ja sam vozio mnogo prgaviji motor od Monstera, ne plaši me snaga, nego pain in the ass oko održavanja Ko je vozio i Suzuki SV hajde neka napiše koliko su slični, čisto da znam kao reper to je sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano April 8, 2013 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan SV ide kao M900 ... toliko od mene, ali se NE vozi ni u pola kao on, niti koci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano April 8, 2013 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene na POLA puta ... pola japanac L90, a pola italijan... dizajner je isti koji je radio MONSTER... Trenutno mi je to dobitna kombinacija, a posle zavisi kako bude bilo VREME!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4801 Napisano April 8, 2013 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Agregat od SV a ostalo sve italijansko Cagiva Raptor, super mašina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan nema veze jedno sa drugim,ni u jednoj kombinaciji osim sto su motori i sto sv i raptor imaju iste agregatei ...monstera 900 sam imao 95 godine,sv sam imao pre tri godine a raptora 650 odrzavam drugu...da mi kazes raptor ili sv 1000,a vozio sam i jedno i drugo,pa da te razumem...ova dva ne da nemaju nista sa monsterom 900 nego je apsolutno smesno bilo kakvo poredjenje...mesate babe i zabe..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ne potcenjujem nikog i nista a narocito nijedan motor jer ih volim sve samo sto jeste jeste...ko ne veruje nek proba pa nek iznese misljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D16RR 20 Napisano April 9, 2013 U prolazu, 24 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da je tema otvorena ali to je kao da ste otvorili padorinu kutiju da se i brzinski predstavim neki me znaju neki ne Moje ime je Zeljko i od 2005 do danas sam kriv za sve sto se desava u Srbiji vezano za Ducati ( neko kaze slabo neko ne ali desava se koliko prilike u zemlji dozvoljavaju) pre svega sam Ducatista a posle se bavim uvozom i prodajom i servisiranjem Ducati vozim od 1999 promenuo sam ih dosta kao i vecina sanjao sam 916 koji nazalost nikad nisam imao a nadam se da cu ga imati bar u korektnom stanju nemogu da poredim ducati ni sa jednim drugim motorom ne zato sto je ducati najbolji nego nikad nisam vozio ni jedan drugi motor sem Aprilie i Ducati tako za poredjenja neka nisam kompetentan osim kada nam fabrika organizuje uporedne testove ukratko zelim da vam demistifikujem vezano za zastupstvo i servis jer vidim da ima dosta nejasnoca ogranicavam se od drugih brendova ali Ducati zastupstvo nemoze dobiti ako neispunjavas odredjene kriterijume koji nisu naivni ukratko izlozbeni prostor minimum 120 kvadrata po njihovim standardima, servisni prostor minimu 45 kvadrada po njihovim standardima, kada sve to napravis dolazi komisija iz fabrike da to primi, tek tada ides u porucivanje dijagnostike i specijalnog alata, a za to vreme tvoj presonal mora da prodje obuke, sales manageri za prodaju, administratori za nabavku i komunikaciju sa fabrikom i serviseri servisnu obuku, zao mi je sto nisu svi bar jedno bili do nas da vide kakva je prica i kako se radi , ali nadam se da ce biti prilike malo u detalje svaki serviser za svaki novi model mora da prodje tehnicku obuku (postoji ducati trainig pasos u koji ti se upisuju svi zavrseni treninzi) naravno i certifikat o zavrsenom treningu posle finalnog testa da li vi uopste nesto znate ili ne Specijalni alat tj. alat namenski namenjen za Ducati koji morate imati slikica sa treninga za Panigale ( kolega koji je radio u fabrici prepoznace Grande Piera legendu fabrike koji je od 90 tih u fabrici radi na razvoju skoro svskog novog modela ,inace vodi trening akademiju) mislim da sam vam bar malo prblizio kako sve funkcionise ako vam bilo sta dodatno zanima stojim na raspolaganju 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano April 9, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan D16RR: Znaci da ipak nije tako lose kao sto mnogi pricaju ( bar sto sam ja cuo) . U temi Ducati-jevog servisa ovde na forumu koliko sam ja procitao niko nije imao nijednu zamerku na rad i opremljenost servisa i svi su ga hvalili. Kazu da je kao u apoteci. http://forum.bjbiker...ucati-novi-sad/ PS. Ako ti nije tesko da mi kazes koliko kosta pregled celog motora sa sve dijagnostikom i zanima me da li koristite Texa dijgnosticki uredjaj ( za Monster 620 , posto mi je taj u planu )? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Zeljko,bas mi je drago sto si se javio i pitao sam se kada ces..ako uopste imas vremena da posetis ovaj forum....drago mi je i to sto si lepo objasnio ljudima ovde kako sve to funkcionise...imam samo jednu zamerku,sad koliko to zamerka moze biti jel...mislim da bi trebao ti,kao zvanicna licnost u srb za ove nase desmo makine da malo cesce organizujes ili ucestvujes u nekom uzivo dogadjanju,okupljanju i privlacenju ducati sveta tu kod nas,a verujem da bi se uvek odazvali u velikom broju jer je to kako kaze nas drugar Djusy, jedna vrsta sekte,desmo religija ,,,,mislim da bi trebalo da se osnuje jedan pravi pravcati Ducati Desmo Moto club,jer nas je sve vise i nije vise zanemarljiva stvar.nadam se,ako posao dozvoli,dolazim da ocarinim ovaj moj zadnji pa cu dojuriti do ns sa jos nekim od familije da se upoznamo i procaskamo malo ako nije na odmet....i jos nesto...ako sam kojim slucajem u mojem prethodnom skrabanju izneo nesto uvredjivo ili podcenjivo,iskreno se izvinjavam,nije bila namera,samo razmisljam kao i vecina ovde prisutnih...desmo pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan uhhh lepote sav taj alat...ala bih se lepo zabavljao..svaki dan pa opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano April 9, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da su na predstojece dogadjaje ( ukoliko ih bude bilo) pozvani i buduci vlasnici i ljubitelji Ducati-ja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, to bi bilo sjajno! Podrzavam bilo kakve Ducati akcije/desavanja kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano April 9, 2013 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da je tema otvorena ali to je kao da ste otvorili padorinu kutiju ........ mislim da sam vam bar malo prblizio kako sve funkcionise ako vam bilo sta dodatno zanima stojim na raspolaganju Da li je potrebno da se najavljujem/zakazujem za zamenu kaiseva na motoru ili je dovoljno da se pojavim u servisu na pocetku radnog vremena? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan iskreno se nadam da ce se desiti bar jedno okupljanje dukatista u srb,i nadam se da cu moci da prisustvujem kada to bude bilo...javljajte se u sto vecem broju svi vlasnici dukati motora,i buduci,i koji to nisu a voleli bi...da nas ima sto vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 9, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se, bilo kad, bilo gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja, al da Buca bude sef parade! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan hehehe au Toske brate samo o krkanluku jbt hehe...bez spricerajke i dobre radze jbs sve jel ..a vidi,ako Buca bude direktor,nece niko moci na motor bar nedelju dana hehehe....sremacka posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D16RR 20 Napisano April 10, 2013 U prolazu, 24 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo me izvinite sto kasnim sa odgovorima ali malo smo u guzvi pa cim uhvatim vremena odgovaram ducati owners club postoji od 2007 , imali smo par voznji druzenja ali sve u skladu sa vremenom i situacijom imam cak i slike sa prvog skupa ducati kolega DJusi je bio sve za klub postoji zvanicno je prijavljen da postoji i u DOC centru u fabrici samo nam fali malo organizacije DOC ducati owners club srbija ima 40 tak clanova prvi ducati day se odrao 17.5.2008 sto se mene tice ja sam za svaku organizaciju i sve sto mogu cu podrzati, ima potencijala i moze da se napravi lepa prica sa klubom sto se tice servisiranja glupo je da ovako javno pisem da nebude reklamiranje svima cu u inbox odgovoriti hvala  Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Bolje nego na sajmu Mi ostali mozemo negde sa strane stati.. da ne kvarimo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan super..vidis o tom dogadjaju nisam nigde cuo u zadnjih 5 godina koliko sam proveo u srbiji pa mi je zato bilo malo cudno,dal je moguce bre da se nista ne desava.odatle moje interesovanje...a ni da postoji klub..vec sam clan Ducati Desmo Owners Italia ali je to ovde maltene svaki dan dogadjanje jer gde god da se denes motorom,sretnes nekog poznatog pa se tu ekipa skupi za tren oka...inace ima i ogranak Ducati Pompone istorijskog kluba i imaju prostorije ovde pa se druzimo i tamo....e tako nesto bi voleo da postoji i kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Probudiste vi meni staru ljubav prema Ducatiju dok sam citao ovo Tako da cu nastaviti pratiti temu Secam se kad je ove slike sa skupa Djusi postavljao, uf kako lepo izgledaju ti motori na gomili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...