Gile_Extremeboy 7924 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vidim i pozitivnih i negativnih komentara, valjda necu dzabe da bijem 130km danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 24, 2013 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima broj mobilnog telefona prodavnice Motoland, nek javi, da ne idem ponovo do sajma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Mart 24, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Dajte slobodno jos neku sliku necemo da se ljutimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Mart 24, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan 011 2182555 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Mart 24, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan 069 218 2555 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano Mart 24, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio danas sa klincima, evo par slicica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Lucky, nije valjda da ne izlazes na sajmu? Odlicna prilika za biznis Ma tamo ko ode i vidi cene, odmah me zove i i dotrci kod mene 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 24, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovim slikama Yamahe prekrili plavim krpama, verovatno da neko ne bi pipnuo rezervoar i zaprljao ga! Sledeći put mogu slobodno da stave postere sa slikama motora! Tako nam možda i pokažu sve modele, a i ne moraju da brinu da im neko slučajno ne pipne motor! Užas blagi. I posle će neko da kuka da nema prodaje. Daj Bože da se neki motor proda. Izuzimam skutere kojih ima stvarno dosta i koji će se i prodavati na sajmu! Sajam motora je jadan da jadniji ne može da bude. Više su se potrudili onih par prodavnica moto opreme! Ko nije bio, neće propustiti ništa ako ne ode! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teach 5 Napisano Mart 24, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki Versys 650 GT 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima izlozen Suzuki GSX650F? Ako nema da ne idem za dzabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Mart 24, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan kakav je izbor kaciga,ima li vizira za nakede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Mart 24, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima izlozen Suzuki GSX650F? Ako nema da ne idem za dzabe Ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovim slikama Yamahe prekrili plavim krpama, verovatno da neko ne bi pipnuo rezervoar i zaprljao ga! Sledeći put mogu slobodno da stave postere sa slikama motora! Tako nam možda i pokažu sve modele, a i ne moraju da brinu da im neko slučajno ne pipne motor! Užas blagi. I posle će neko da kuka da nema prodaje. Daj Bože da se neki motor proda. Izuzimam skutere kojih ima stvarno dosta i koji će se i prodavati na sajmu! Sajam motora je jadan da jadniji ne može da bude. Više su se potrudili onih par prodavnica moto opreme! Ko nije bio, neće propustiti ništa ako ne ode! Prošlih godina kad sam bio, sećam se da sam seo na Bandita 650 S, koji je bio izložen u prvoj liniji, da vidim kako mi leži, kad je doletela promoterka i izdera se na mene onako pošteno, kao ko ti je dozvolio da sedneš, šta ako ga izgrebeš ko će da ga kupi (onako razvlači reči nafurano, što jako mrzim ). Ljudi je okolo gledaju šta trabunja. Samo sam sišao sa motora i zahvalio se. Mislim se mojne mala da jedeš govna! Strašno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 25, 2013 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bio videh svašta nešto.. Nije loš sajam po pitanju opreme, Plattner Yamaha je najkompletniji. Ovo odelce u motomaniji mi zapalo za oko Komplet košta 52.600,00 din 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Mart 25, 2013 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda baš dobro. Koje su karakteristike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 25, 2013 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj link http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=237vfZR6V58 SPECIFICATION: MAXTEX 600d Polyester and BALLISTIC 1680d Nylon outer shell Removable Texland HUMAX-Z 8000-8000 waterproof and breathable membrane Removable 150g full length quilted lining RST Contour Plus CE approved armour to shoulders and elbows RST Contour Plus CE level-1 back protector Retract- able ventilation panels Multiple adjustment points Pocket for hydration pack Scotchlite reflex panels and piping MAX zips used throughout 360 heavy duty connection zip Multiple external and internal pockets Teflon coated Zip off sleeves Ergonomic stretch panels Removable rear map pocket Matching jean also available Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Mart 25, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si probao ali imaju neki cudan kroj tih odela. Valjda ocekuju da svi nose cizme sa tim odelom. Lepo i povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17164 Napisano Mart 26, 2013 Integrisan, 8310 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najveći plus motomaniji (bar kod mene) je što je počela da uvozi ZANDONA zaštitnu opremu, i to je sajamska cena npr. kornjača potpuno uporediva sa inostranom cenom. Nadam se da će se Motomaniji isplatiti, a ljudi dugo imati priliku da kupe po meni jedan od najboljih brendova za zaštitu po odnosu uloženo/dobijeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Mart 26, 2013 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si probao ali imaju neki cudan kroj tih odela. Valjda ocekuju da svi nose cizme sa tim odelom. Lepo i povoljno. Sta drugo i da se nosi sa adventure odelom, a u sustini i sa bilo kojim drugim? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Mart 26, 2013 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imamo već jednog koji me je u direktnom uključenju sa Sajma malopre obavestio da je pazario odelce. Prve utiske ćemo imati posle onog tamo vikenda, pošto je tada planirana vožnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Mart 26, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si probao ali imaju neki cudan kroj tih odela. Valjda ocekuju da svi nose cizme sa tim odelom. Lepo i povoljno. Sta drugo i da se nosi sa adventure odelom, a u sustini i sa bilo kojim drugim? Ako tako gledas na stvar onda nista, odelo je ok. Ja ipak ne volim cizme do kolena na +40C. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Mart 26, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je sajam odlican ( u odnosu na poslednji) . Stavrno veliki izbor opreme ali i motora ima dovoljno ( samo steta za Kawasaki ). Dobio sam cak i 5 velikih postera da izlepim celu sobu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 26, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima izlozen Suzuki GSX650F? Ako nema da ne idem za dzabe ima, 2012god crni i plavo beli saobrachajna policija izdalje. zabranjeno sedanje... chudo da nisu busu izlozhili ogromna zamerka za ono grejanje, majko mila koliko je vruche unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Mart 26, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan bio danas,ima svacega,kupio nolan n86,sve u svemu fino je tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teach 5 Napisano Mart 26, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki Versys 650 GT 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima izlozen Suzuki GSX650F? Ako nema da ne idem za dzabe ima, 2012god crni i plavo beli saobrachajna policija izdalje. zabranjeno sedanje... chudo da nisu busu izlozhili ogromna zamerka za ono grejanje, majko mila koliko je vruche unutra Mislim da necu ici, nista mi ne znaci da vidim motor ako ne mogu da sednem na njega da vidim da nije slucajno mali.. Isto bi probao fz6 i bandita 650 Docicu na motoskup u Smederevu krajem aprila, to mi je i ovako u komshiluku. Bice valjda neki gsx650f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Mart 26, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Zaljubio sam se u Teneru 660. Bas je lep i sto je najgore meni pristupacan (ako bi se malo stisao) za kupovinu...6500e... Rezervoar 21lit..odlicna autonomija...jedino jos malo taj jedan cilindar me odvlaci...uh da je v-twin... Ostali motori..sta znam..Razocarao sam se u nove hondine motore...mislim na NC700 i 800...nekako mi izgledaju za cenu od 4k...losa plastika..uska silueta itd... Generalno....vidi se da smo mala zemlja...malo trziste..pa shodno time i mali sajam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...