Jump to content

Moto Zajednica

Louis/Hein-Gericke/Polo dobavljaci

Recommended Posts

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Nego nemam Sekulin broj telefona? Jel' on to nešto menjao brojeve???[/color]

Sekulin citat sa prethodne (14-te) strane : " OD 15.AVGUSTA,VAZICE I NOVI BROJ TELEFONA 0649334444.Svima se zahvaljujem na razumevanju,i naravno na korektnoj saradnji,poz"  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Sekula iz Sapca (na forumu sekulasa) donosi robu iz Louisa bez provizije,dakle odes na www.louis.de odaberes artikal koji ti je interesantan onda zovnes Sekulu ili mu postis SMS-om sifru artikla i adresu i posle nekoliko dana dobijes robu na kucu! Od skoro se NE MOGU porucivati artikli koji su  RESTPOSTEN ili ti ostaci to su artikli samo za internet prodaju!

Mislim da firme ne dostavljaju robu za Srbiju!

Nadam se da sam pomogao!

• Drug član, 1193 postova

ja sam novi na ovom forumu pa moram da pitam: jesu li to neke prodavnice koje salju robu postom ili nesto drugo?

vidim dosta ljudi porucuje ali nikako da nadjem koja je to firma. ima samo telefon i nadimak coveka.

ajde da ja probam da razjasnim:

www.luis.de, tj radnja luis ne salje robu u srbiju,

ali zato na sajtu izaberes robu koja te interesuje (zapises sifru) i javis sekuli,a on ti donese do srbije i posalje brzom postom na kucnu adresu

placas cenu koliko kosta u luisu+ troskove brze poste

sto kaze nas narod :dvaput meri,jednom seci.

dobro razmisli da se ne zeznes sa velicinama ako uzimas garderobu ili kacigu,najbolje da nadjes od nekog da probas velicinu.

uvek se konsultuj sa sekulom na p.p. ili mobilni

• U prolazu, 0 postova

hvala obojici na objasnjenju. gledao sam u drugim temama sa prodavnicama moto opremu pa mi nije bilo jasno zasto se ova tema nasla u prodavnicama ako nije prodavnica.

sve mi to deluje malo u sivoj zoni i prilicno komplikovano. sta ako kupim nesto sto mi je veliko ili tesno? jel daje on neki racun da moze da se menja i koliko se onda ceka jer koliko sam razumeo on nema na zalihi razne velicine?

Ne dobijas racun za kupljenu robu i to izgleda kao da je u sivoj zoni a nije covek je to posteno platio i doneo u Srbiju ali znas kako se kaze ako mozes ti sedi u kola idi za Bec i kupi,probaj,dobi racun,itd.,plati carinu! Stoji to da je rizik ovako kupovati robu ali nisi ni prvi ni poslednji koji je kupio vecu stvar dao u oglas i prodao je isti dan pa narucio drugu velicinu! Sta znam meni su pozitivni komentari od 100 ljudi sa foruma dovoljni za povernje!

Covek nema zalihu i donosi po porudzbini znaci sta narucis to dobijes nema lager! porudzbina sama po sebi nije komplikovana i tarje 2 min ili jedan SMS!

pa dobro jasno mi je. ja cu ipak da odem u radnju da probam i kupim jer koliko vidim cene sa onih reklama gore su slicne onima iz tog luisa a kontam da su to ipak radnje gde mogu da probam a ne volim da rizikujem. ne zbog tog sto donosi jer vidim da je ispostovao ljude vec zbog velicina i nemogucnosti zamene. hvala svima

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Odluka za takvu kupovinu je samo na tebi i tu ti niko ne moze pomoci! A sto se tice cena opreme u Srbiji mislim da su visoke za moj pojam!

Srecno!

• Drug član, 896 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

hvala obojici na objasnjenju. gledao sam u drugim temama sa prodavnicama moto opremu pa mi nije bilo jasno zasto se ova tema nasla u prodavnicama ako nije prodavnica.

sve mi to deluje malo u sivoj zoni i prilicno komplikovano. sta ako kupim nesto sto mi je veliko ili tesno? jel daje on neki racun da moze da se menja i koliko se onda ceka jer koliko sam razumeo on nema na zalihi razne velicine?

Ne dobijas racun za kupljenu robu i to izgleda kao da je u sivoj zoni a nije covek je to posteno platio i doneo u Srbiju ali znas kako se kaze ako mozes ti sedi u kola idi za Bec i kupi,probaj,dobi racun,itd.,plati carinu! Stoji to da je rizik ovako kupovati robu ali nisi ni prvi ni poslednji koji je kupio vecu stvar dao u oglas i prodao je isti dan pa narucio drugu velicinu! Sta znam meni su pozitivni komentari od 100 ljudi sa foruma dovoljni za povernje!

Covek nema zalihu i donosi po porudzbini znaci sta narucis to dobijes nema lager! porudzbina sama po sebi nije komplikovana i tarje 2 min ili jedan SMS!

pa dobro jasno mi je. ja cu ipak da odem u radnju da probam i kupim jer koliko vidim cene sa onih reklama gore su slicne onima iz tog luisa a kontam da su to ipak radnje gde mogu da probam a ne volim da rizikujem. ne zbog tog sto donosi jer vidim da je ispostovao ljude vec zbog velicina i nemogucnosti zamene. hvala svima

Sve te "radnje" koje valjaju Louis nemaju ni deseti deo Louis-ovog asortimana, a i to sto imaju nemaju u svim velicinama, plus provizija uopste nije mala ako uzimas nesto skuplje, tj. za vrednost provizije mozes da uzmes jos neki komad opreme preko Sekule... A to sto ne daje fiskalni racun -  covek nije prodavac, vec posrednik i to maksimalno korektan i usluzan!  ;)

• Drug član, 896 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Naravno da oprema ne mora da bude iz Louis-a, niti je ona nesto posebna ili bolja u odnosu na robu koja se moze pronaci po domacim moto radnjama. Ali ovo je tema koja govori konkretno o opremi koja se moze naruciti putem stranih kataloga i svi mi koji smo ti odgovorili na pitanje smo mislili na nju, a ne na moto opremu uopste... Naravno da treba obilaziti i moto radnje, svi mi to radimo i tamo se snabdevamo izmedju ostalog. Poenta nase price ja da ako te zanima nesto odredjeno iz Louis-ovog kataloga puno je isplativije uzeti to preko Sekule (za njega znam da ne uzima proviziju, moguce da postoji jos neko) nego od drugih koj donose istu tu robu i prodaju je za uvecanu cenu...  ;)

• Svrati ponekad, 423 postova

Drugar uzeo prosle nedelje probiker jaknu platio 50 eura(od sekule)U bg-u ista takva kosta 17 ,000.Hmmm kupi 3 velicine u louisu i ne mozes da omasis ;D

• Zainteresovan, 612 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972

Ma ovj koji kritikuje Sekulu verovatno ima neku radnjicu i deru nas kao i svi. Podignu cene za 100% i to prodaju.

Svaka cast Sekuli.

Zna li neko gde u Minhenu ima moto otpad.

Pozdrav

• Svrati ponekad, 318 postova
  • Motocikl: Honda vfr 750

Ma ovj koji kritikuje Sekulu verovatno ima neku radnjicu i deru nas kao i svi. Podignu cene za 100% i to prodaju.

Svaka cast Sekuli.

Zna li neko gde u Minhenu ima moto otpad.

Pozdrav

;D

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Sve te "radnje" koje valjaju Louis nemaju ni deseti deo Louis-ovog asortimana, a i to sto imaju nemaju u svim velicinama, plus provizija uopste nije mala ako uzimas nesto skuplje, tj. za vrednost provizije mozes da uzmes jos neki komad opreme preko Sekule... A to sto ne daje fiskalni racun -  covek nije prodavac, vec posrednik i to maksimalno korektan i usluzan!  ;)

u mom kraju setakav posrednik zove svercer :) gledam postove u temama o radnjama i ljudi su uglavnom zadovoljni i robom i cenama. ja bih radije za iste pare kupio nesto sto mogu da probam i za to da dobijem racun. evo pominju se centar s, moto box, moto land, pegaz-moto i ostale radnje. neke hvale, neke kude. ove sto ih hvale na sajtu imaju sve sto mi treba i to raznih firmi. samo treba otici i videti. sto mora da bude ta roba koju prodaje luis? sta je tu tako posebno?

Phoinixe (trgovce iz Novog Sada).

ja uopste ne vidim zasto ne odes pravo u neku prodavnicu, kod nas (NS, BG...) i kupis sve sta ti dusa hoce od moto opreme.

Gledam tvoje poruke (1 u predstavljanje i 4 u ovoj temi), a i ostale poruke iz ove teme- pa niko nije ni pokusao da te ubedjuje gde ces trositi svoje pare za opremu.

Dakle, odluka je na tebi :)

Sto se tice terminologije ??? ??? ???

Da svercer nije malo prejaka rec ???

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

molim onog ko je zaduzen da odstrani ovog provokatora, a nas koji

volimo bofl robu i gore imanovanog "svercera", ostavi na miru, da se patimo... ;):)

• Drug član, 1193 postova

ja sam novi na ovom forumu pa moram da pitam: jesu li to neke prodavnice koje salju robu postom ili nesto drugo?

vidim dosta ljudi porucuje ali nikako da nadjem koja je to firma. ima samo telefon i nadimak coveka.

a onda je mrmot.........

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

...odmotao čokoladu i podelio veselim bajkerima... ;D

I svi zajedno otidoše na pivce za živce :D

Mislim, šalu na stranu...aj što nema adrese dotičnog,  nego nema ni PIB-a  :D

• Svrati ponekad, 299 postova

uostalom idi se lepo predstavi ko si,sta si,cime sverciujes (posto vidim da si trgovac) za mene je to svercer.napisi sta vozis i ostale normalne stvari za ljude budi covek iako si trgovac

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja