Pseudonim 179 Napisano Octobar 12 (promenjeno) Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da snimam video i upoređivanja stock CRF sa stage 1 i sa Stage 3. Promenio Octobar 12 član Pseudonim 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvic 187 Napisano Octobar 13 Svrati ponekad, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan @Pseudonimjavi kad budes prodavao crfa, od tebe se isplati kupiti 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3309 Napisano Octobar 13 8-bit, 1989 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/12/2025 at 3:43 PM, aca-pn said: Ovo će već da bude ozbiljan dobitak kad se sve spakuje. Na 8 hiljada obrtaja taman da te lansira do stratosfere Ono što nas zanima opseg 3 do 4 hiljade, koliko vidim samo 1 do 2 konja razlike. Sa svim tim izmenama očekivao bih više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 179 Napisano Octobar 13 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Evo kakva je situacija sa tjuningom i stejdžovima za CRF300L kod 550Performance. Ja sam se odlučio za Stage 3, jer je to max da je sačuvana trajnost i postojanost mašine. Sve posle toga skraćuje vek znatno i postaje ozbiljnije održavanje. Stage 3,5 je isto što sam ja uradio, samo su još polirani kanali u glavi itd.... to nisam hteo da radim .... barem za sada. Stage 3 je za mene najbolji odnos dobitka i postojanosti mašine. Ovo su grafovi svih tuninga za CRF300 Stage - Samo flešovan ECU i sve stock, Stage 1, Stage 1,5, Stage 2, Stage 3, Stage 3,5, Stage 4 Stage 4,5. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6932 Napisano Octobar 14 Enduraš, 6589 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, mradomir said: Na 8 hiljada obrtaja taman da te lansira do stratosfere Ono što nas zanima opseg 3 do 4 hiljade, koliko vidim samo 1 do 2 konja razlike. Sa svim tim izmenama očekivao bih više Pa sad, taj motor se i ne vozi bas na 3-4000, ja sam ga uvek vozio 5-6000, kod jačeg ubrzavanja i preticanja i do 8000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3309 Napisano Octobar 14 8-bit, 1989 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, aca-pn said: Pa sad, taj motor se i ne vozi bas na 3-4000, ja sam ga uvek vozio 5-6000, kod jačeg ubrzavanja i preticanja i do 8000. I ja isto, i nije mi falilo snage u tom opsegu, već u onom nižem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...