Hacky 1400 Napisano Maj 8 Zainteresovan, 650 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan On 4/3/2025 at 4:48 PM, dragan_alumiroi said: Čestitke! Imao sam i istu ideju za handguard i skid plate ali... Za handguard treba da se ili vadi teg iz kormana ili da se nareže navoj od 8mm jer je fabrički 6mm. Bar sam tako video na yt a još se nisam odlučio šta ću. Možda na kraju ne ugradim ništa već samo kraće poluge kvačila i kočnice. Skid plate sam naručio plastični Acerbis, koji jeste za 300L ali plastike se lako seku. Metalni mi se ne sviđaju niti bih da platim 200+ evra. Jesi zbudžio taj plastični Acerbis? Na šta liči? I jesi li rešio handguards neke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 833 Napisano Maj 8 Zainteresovan, 600 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Hacky Nisam jos ali mislim da kupim X-Factory Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1400 Napisano Maj 8 Zainteresovan, 650 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan A skid plate jesi li rešio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 833 Napisano Maj 8 Zainteresovan, 600 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Stigao ali nisam jos namestio. Uzeo sam aserbis plasticni i mislim da skinem bocne i donju plastiku. Mozda cak i isecem bocne. Video sam na nekom videu i svidelo mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1400 Napisano Četvrtak u 17:42 Zainteresovan, 650 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li je neko provalio da li pašu neke ručice kvačila i kočnice koje su dostupne kod nas, a da ne treba izdvojiti 100 dukata za to? Ima u Motobike-u gomila zamenskih ručica za sitne pare ali ništa šta piše da je za CRFa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 786 Napisano Četvrtak u 19:20 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoćeš kraće, iseci fabričke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1400 Napisano Petak u 06:54 Zainteresovan, 650 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Sečenje i jeste u planu s tim što hoću fabričke da ostanu kakve jesu, a zamenske disečem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1400 Napisano Petak u 16:01 Zainteresovan, 650 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Inače, informacija iz Delte danas, bio sam da kupim ulje 10-30 koje sipaju, da eventualno ne čekam servisni interval, kažu nemaju ful sintetiku nit je sipaju, Honda je prešla na neko mineralno ulje, 2800din/l. Pitam je l to sipate kad radite servise, kaže čovek da... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 155 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Novi kratki video sam napravio u vezi sa brzim skidanjem sedišta na CRF300L. Skidanje sedišta je posebno komplikovano kada imate neke bočne nosače i ploču nazad itd. Evo rešenja. Pozdrav. https://youtube.com/shorts/2KVaE2PxOnc Promenio pre 5 sati član Pseudonim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...