Palja 96 Napisano Octobar 10 U prolazu, 84 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 10/6/2024 at 4:39 PM, Pseudonim said: Neki su se javili već - hvala im. Samo smo dosta daleko jedni od drugih. Za objektivnost promena koje sam napravio mi treba neko ko ima i vozi isti bajk samo ne modifikovan značajno, Ја бих био вољан, мој има козметичких додатака али ван филтера све је фабричко. Ни суспензију нисам дирао. Пиши ми слободно поруком кад стигнеш па ћемо нешто утаначити. Нисмо предалеко. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 118 Napisano Octobar 10 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Važi. Javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 18 Napisano Octobar 28 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 10. 2024. at 21:29, Pseudonim je napisao: Bilo bi još bolje da ga imaš i sada za poređenje. Mozemo da se nađemo u narednom periodu na Vencu na Fruškoj. Taj primerak je sad kod mene, i gura polako ka 22k. Bilo bi i vise nego me zavlacili mnogo oko dozvole Ako budes negde u okolini Kraljeva, rad sam da se uradi uporedni test. I mene zivo zanima da li se stvarno oseti neka razlika vredna novca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 815 Napisano Subota u 20:08 MK Obrenovac, 552 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...