Psychonaut 99 Napisano Jul 4, 2022 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je preuzet prvi Lagano do NS-a i nazad.Puno utisaka. Sačekaću da se malo slegnu.Sent from my moto g(60) using Tapatalk 9 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2378 Napisano Jul 5, 2022 Andragog, 4956 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamo družeeeeeeeeeeeee Jači motor od ADV 390 im ne ide u prilog. Znaju da niko tada ne bi kupovao 790/890ADV. Vozio sam Duke 390 pre neki dan, baš lepo ide, snage ima i vrti dobro.... Yamaha bi isto mogla da naprvi WR400-450 sa 40-45k konja i da servis bude na 4-5000km ali i oni ne žele da kvare prodaju od Tenere 700. U taj segment 400-500ccm jedino će ući kinezi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Jul 5, 2022 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamo družeeeeeeeeeeeee:takoje: Jači motor od ADV 390 im ne ide u prilog. Znaju da niko tada ne bi kupovao 790/890ADV. Vozio sam Duke 390 pre neki dan, baš lepo ide, snage ima i vrti dobro.... Yamaha bi isto mogla da naprvi WR400-450 sa 40-45k konja i da servis bude na 4-5000km ali i oni ne žele da kvare prodaju od Tenere 700. U taj segment 400-500ccm jedino će ući kinezi... To si sve u pravu.Kinezi su pikirali taj segment small adventure, uzeli italijane da im budu paravan, i sad će da guraju pun gas.Japanci su uljuljkani, sporo odgovaraju na tržište... Moto Morini, Beneli, Frantic... Sent from my moto g(60) using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7102 Napisano Jul 6, 2022 Drug član, 2980 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Teramo po bEogradu 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5273 Napisano Jul 6, 2022 Drug član, 1879 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, čestitam ! Pogotovo što je u pitanju ispunjenje davnašnje želje. Ko čeka - taj i dočeka ! Puno bezbednih kilometara vam želim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7102 Napisano Jul 8, 2022 Drug član, 2980 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Sva moja vozila imaju 43 Da se zna za koga smo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7102 Napisano Jul 9, 2022 (promenjeno) Drug član, 2980 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, posle 2 dana i 400km... Agregat je još uvek krut, sve glaći. Odaziv na gas je jako ON/Off, da ne kažem pipav, ili sam ja naviknut na VFR i PCX sa puter gasom... Ne znam. Amortizer zategao na max, vešanje je sad mnogo bolje, nema onaj pogo osećaj. Sedište je KRIMINAL tvrdo. Neko zaslužuje da bude linčovan. To ću prvo da menjam na njemu. Toliko je tvrdo da posle sat vremena donja leđa (u narodu poznatija kao dupe) toliko bole da ne mogu da sedim, i krenu prepone da bole. To mi je jedina zamerka prava. Inače, jako se lepo vozi i po krivinama, leti bukvalno, nikad zanimljiviji motor nisam imao. Pomislio sam par puta "fali mi da ispucava" pa puknem sebi šamar "ćuti majmune, zato si ga i kupio, uživaj, gledaj pejzaže, ne belu lEniju" Juče odvozam vrh Vojvođanskih Himalaja.. Edit: sinoć sam upoznao i kolegu sa foruma, dečko je prišao da se javi, prepoznao je motor, pozdrav i drago mi je da smo se upoznali, na žalost, nisam nick sa foruma zapamtio, nadam se da će se javiti Promenio Jul 9, 2022 član Andrej_Hotstepper 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16482 Napisano Jul 9, 2022 Integrisan, 4934 postova Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno zanimljiv motor. I na testovima je najveca zamerka na ogibljenje. U poredjenju sa novim kawasakijem klx300,mislim, ima losije ogibljenje jer je na Kawasakiju Kayaba. Honda izgleda lepse i modernije. Za ovaj on/off efekat na gasu nisam cuo zalbe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Jul 9, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper Nikako da ti se javim i cestitam na prinovi :-) puno srecnih i sigurnih kilometara vam zelim. Da se i buraz i ti siti navozate i uzivate u svakom trenutku. Sto se tice sedista, kako sedis na njemu? Ako ti je deo guzova na onom poprecnom kajsu onda brzo pocne da boli (jer je kajs bas tvrd). Moj savet ti je svakako taj kajs da skines jer je i ovako tu samo zarad ukrasa :-) Promenio Jul 9, 2022 član maxx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7102 Napisano Jul 9, 2022 Drug član, 2980 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, maxx said: @Andrej_Hotstepper Nikako da ti se javim i cestitam na prinovi :-) puno srecnih i sigurnih kilometara vam zelim. Da se i buraz i ti siti navozate i uzivate u svakom trenutku. Sto se tice sedista, kako sedis na njemu? Ako ti je deo guzova na onom poprecnom kajsu onda brzo pocne da boli (jer je kajs bas tvrd). Moj savet ti je svakako taj kajs da skines jer je i ovako tu samo zarad ukrasa :-) Kakvi, sedim skroz skroz napred, nekako mi najviše prija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jul 9, 2022 (promenjeno) .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @maxxТај каиш није само за украс. Веровао или не у неким земљама враћају са техничког ако га немаш. Значи ако је мотор хомологован за двоје мора да или има ручке са стране за сапутника, или ако нема фабрички онда мора тај каиш. Ето мало тривијалних информација. Зато га произвођачи и стављају. Promenio Jul 9, 2022 član СајберГастарбајтер 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6309 Napisano Jul 9, 2022 Enduraš, 6364 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Baš me interesuje koliki to saputnik mora da bude da bi imao mesta da se drži za taj rukohvat, dvoje odraslih se jedva spakuju na motor. Ja sam taj kaiš skinuo odavno, ničemu ne služi, samo žulja bez veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Jul 9, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ostavio kajš, zgodan je kad izvlačim motor iz blata. Sedište jeste tvrdje, ali generalno je ok, navikne se brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jul 9, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pn Произвођач је испунио форму, а да ли то стварно ичему служи, тако како је, је савим друга ствар. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16482 Napisano Jul 9, 2022 (promenjeno) Integrisan, 4934 postova Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za ovog Youtubera i njegov kanal, mozda jedan od najboljih sto se tice offroad i adventure motocikala i voznji. Tu je i poredjenje sa konkurencijom KLX300 i DRZ400 (ne znam ni da li se prodaju kod nas, Suzuki sigurno ne). Promenio Jul 9, 2022 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolerns 96 Napisano Jul 11, 2022 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CRF250L Prijavi odgovor kao problematičan On 7/9/2022 at 1:53 PM, Andrej_Hotstepper said: Edit: sinoć sam upoznao i kolegu sa foruma, dečko je prišao da se javi, prepoznao je motor, pozdrav i drago mi je da smo se upoznali, na žalost, nisam nick sa foruma zapamtio, nadam se da će se javiti Samo da se javim, da zapamtis nick Kad sam snimio da je 300tka morao sam da se javim i pitam za iskustva. Cujemo se pa se dogovaramo za neke voznjice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 11, 2022 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 7/9/2022 at 8:57 PM, aca-pn said: Baš me interesuje koliki to saputnik mora da bude da bi imao mesta da se drži za taj rukohvat, dvoje odraslih se jedva spakuju na motor. Ja sam taj kaiš skinuo odavno, ničemu ne služi, samo žulja bez veze. Ja sam suvozaca skinuo. Nicemu ne sluzi i zulja bez veze takodje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 11, 2022 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 7/9/2022 at 9:15 PM, dadinho said: Ja sam ostavio kajš, zgodan je kad izvlačim motor iz blata. Ne bih reporucio da se motor njaka za taj kais. Sediste nije dovoljno jako da bi trppelo silu u bilo kom smeru sem na dole guzicom. Pogledajte samo na koliko malecno plastike se drzi i za rezervoar, a i za ona 2 srafa pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7102 Napisano Jul 11, 2022 Drug član, 2980 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Taj kaiš mi je sad život spasio... Pod njega sam ugurao ćošak od jastuka da ne odleti a na ostatak seo.. dupe me ubija, jedva sam se vratio kući... NS-BG-Mladenovac i nazad.. u povratku uzeo Jastuk, nema šanse da bi izdržao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6309 Napisano Jul 12, 2022 Enduraš, 6364 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Naviknućeš, meni je takodje sedište bilo glavna zamerka, sad sam se navikao i ok mi je, nije fotelja ali za taj tip motora je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3050 Napisano Jul 12, 2022 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su zajebali sedište na 300-tci. Na 250-ici je prilično udobno. Bez problema sam vozio 500km u danu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 814 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 1410 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da je kolegama dupe malo razmazeno :D. Najveci problem meni su fabricke gume po zemlji uopste ne drze sto je i rezultovalo da sa 6 slomljenih rebara i slomljenim nekim koscicama u karlici. Po asfaltu su OK, ali na offu jok. Kako sam zavrsio sa oporavkom prvo sto cu da uradim je da stavim miselin divljake ili nesto slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3050 Napisano Jul 12, 2022 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koje razlike u utiscima Meni su fabričke gume bile ekstra. Jedino baš po blatu se brže napune. @markodjurovic sa kojim pritiskom voziš off, ja uvek na 0.8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6309 Napisano Jul 12, 2022 Enduraš, 6364 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ko je ranije vozio putničke gume, njemu su IRC extra, ko je navikao na kros gume i agresivnu šaru, neće biti ni približno zadovoljan, otud i razlike u utiscima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7102 Napisano Jul 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 2980 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Baš hteo da napišem, meni je ovo prvi dual sport motor, imao sam samo ulične motore i meni je ludnica kako uopšte drže tako dobro ti kramponi Znači može i bolje? znači, treba mi i mali manometar i pumpa... Doooobroo..... a dupe ne da mi je razmaženo... Navikao sam na Stivovo sedište na VFR... E klasa Božana. Promenio Jul 12, 2022 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...