aca-pn 6394 Napisano Januar 27, 2021 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Danas dobio avansni račun od Stojanova za crf300l, cena 5300e ako uplatim kaparu do kraja januara, isporuka krajem maja, početkom juna. Sutra uplaćujem kaparu 500e i ostaje samo da čekam i da se krčkam na tihoj vatri 10 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Januar 27, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj cenu za relly kad već nosiš kaparu ako ne zaboraviš.Sad već znaju tačnu cenu.U stvari nisi fizički išao ali nema veze pitaj ako ti nije teško . Promenio Januar 27, 2021 član Goran1982 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Januar 27, 2021 (promenjeno) Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne nosim nista, uplacujem na račun. Moji pregovori su trajali kratko, dva maila po dve rečenice, najteže je bilo ispregovarati sam sa sobom, zato ću verovatno i dobiti motor među poslednjima Inače, iz delte se nisu udostojili ni da odgovore na mail, ali sam preko drugara saznao da ne daju nikakav popust, kod njih je cena ta, regularna iz cenovnika. Promenio Januar 27, 2021 član aca-pn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1155 Napisano Januar 28, 2021 Zainteresovan, 311 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U Hondi mi rekoše CRF 300 R 6.800 ojra a dal rece za L varijantu 5.800,nisam siguran, jerbo sam pitao za R-a. Jutros svratio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1155 Napisano Januar 28, 2021 Zainteresovan, 311 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I zaboravih navodno od meseca maja u salonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Januar 29, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Preterali su ako je 6800 e za crf 300rally,to je bez malo 7000 e moje mišljenje mnogo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 103 Napisano Februar 1, 2021 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 1/27/2021 at 5:29 PM, aca-pn said: Danas dobio avansni račun od Stojanova za crf300l, cena 5300e ako uplatim kaparu do kraja januara, isporuka krajem maja, početkom juna. Sutra uplaćujem kaparu 500e i ostaje samo da čekam i da se krčkam na tihoj vatri Čestitam druže! Drugar i ja smo u ovoj prvoj turi mart-april u Stojanovu, čekamo ko ozeblo sunce da dođu mašine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 103 Napisano Februar 1, 2021 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije video, evo jedan pošten vlasnički video. Tip je na Tajlandu tj. na izvoru, ima ovaj LED far za njihovo tržište: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1155 Napisano Februar 1, 2021 Zainteresovan, 311 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Palja je napisao: Ko nije video, evo jedan pošten vlasnički video. Tip je na Tajlandu tj. na izvoru, ima ovaj LED far za njihovo tržište: Samo sto je ovaj izmenjao pola fabrickih delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 103 Napisano Februar 1, 2021 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Just now, mickeyZ said: Samo sto je ovaj izmenjao pola fabrickih delova Slažem se, ali u ovoj fazi svaki snimak je neprocenjiv. Što se tiče delova mislim da vredi malo uložiti u CRF-a da bi bio još bolji za off. Najveća investicija je vešanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Februar 1, 2021 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan od istog tipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 4, 2021 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 1/28/2021 at 1:03 PM, mickeyZ said: U Hondi mi rekoše CRF 300 R 6.800 ojra a dal rece za L varijantu 5.800,nisam siguran, jerbo sam pitao za R-a. Jutros svratio. Meni su isto rekli 5800 za l varijantu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Februar 11, 2021 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice snage, kakav je CRF u poredjenju sa KLX 250? Vozao sam par puta KLX 250, ono baaas nema snage (probao sam i noviji KLX sa EFI i stariji karburator). U terenu ga je bas zajebano voziti, vuce se kao puz uz jace uspone, mozda je do toga sto ja imam nesto preko 90kg, a mozda i kad se naviknes da nema snage bude lakse. A i ogibljenje je uzas, uvija se kao slina. Definitivno nije za moju kilazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Februar 11, 2021 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki KLX230 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki KLX230, 2020. godište, Enduro / Cross, Beograd. Cena 4.485 € - Motori - Polovni... I ovo mi se svidja! Ja sam vozio klx 250 2002 i vozio sam novog crf 250 2019, moje iskustvo je da je daleko zustriji Kawasaki s' obzirom da je karburator, dok se honda lakše vozi kao bicikli ABS itd. E sad ovaj noviji klx je verovatno druga prica. Ipak sam za hondu kako god. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 46 Napisano Februar 12, 2021 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZR-7s Prijavi odgovor kao problematičan Koje gume bi ste stavili posle originalnih IRC? Pitanje koje ima 100 odgovora tj. koliko i misljenja ali da li neko ima iskustva sa drugim gumama na crf-u?Tipa E09 dakar i E07+ se proizvodi u dimenzijama 130/80 18 a fabricka zadnja je 120/80 18. Kako se ponasa ta malo sira guma? I da li neko zna da li bi udarala u kutiju za alat pri punoj suspenziji zadnjeg tocka?Procitao sam da tracker moze da se postavi ali opet je ona deklarisana kao 90/10 ili cak 95/5 posto ka off-u. E sad kako se ta guma ponasa u krivinama i pri kocenju na asfaltu. Inace moj stil voznje je 80 asfalt i 20 posto off. Ali posto volem taj off tipa kao TET, onda ima i dosta blata na trail ovima i iz skromnog dosadasnjeg iskustva mislim da su minim potrebni cepovi bar kao kod e09. Fabricki IRC me dosada nikad nije izdao na asfaltu, ali na trail u gde dodje sekcija sa dosta blata i jos gore gline onda se bas brzo napuni guma i tesko se prazni i oce da kliza lepo.Kolege po blatu ako imate neko iskustvo da podelite bio bi vrlo zahvalan!PozzSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Februar 12, 2021 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, knez.mladja je napisao: Koje gume bi ste stavili posle originalnih IRC? Pitanje koje ima 100 odgovora tj. koliko i misljenja ali da li neko ima iskustva sa drugim gumama na crf-u? Tipa E09 dakar i E07+ se proizvodi u dimenzijama 130/80 18 a fabricka zadnja je 120/80 18. Kako se ponasa ta malo sira guma? I da li neko zna da li bi udarala u kutiju za alat pri punoj suspenziji zadnjeg tocka? Procitao sam da tracker moze da se postavi ali opet je ona deklarisana kao 90/10 ili cak 95/5 posto ka off-u. E sad kako se ta guma ponasa u krivinama i pri kocenju na asfaltu. Inace moj stil voznje je 80 asfalt i 20 posto off. Ali posto volem taj off tipa kao TET, onda ima i dosta blata na trail ovima i iz skromnog dosadasnjeg iskustva mislim da su minim potrebni cepovi bar kao kod e09. Fabricki IRC me dosada nikad nije izdao na asfaltu, ali na trail u gde dodje sekcija sa dosta blata i jos gore gline onda se bas brzo napuni guma i tesko se prazni i oce da kliza lepo. Kolege po blatu ako imate neko iskustvo da podelite bio bi vrlo zahvalan! Pozz Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Ako možeš nabaviti Metzeler Unicross to ti je idealna guma za taj motor ( ja sam na njoj vozio čak i veliku teneru ), odlično drži na asfaltu čak i po kiši, a za teren je klasu bolja od recimo E-09. Dimenzije su 90/90-21 i 120/80-18. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 12, 2021 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim anakee wild. Odlicno drze na asfaltu , poprilicno dobre na laksem offu. Kad naidjem na bas neko blato ispustim malo pritisak. Bas zahtevne terene i ne vozim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Februar 15, 2021 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 11.2.2021. at 23:21, knez.mladja je napisao: Koje gume bi ste stavili posle originalnih IRC? Pitanje koje ima 100 odgovora tj. koliko i misljenja ali da li neko ima iskustva sa drugim gumama na crf-u? Tipa E09 dakar i E07+ se proizvodi u dimenzijama 130/80 18 a fabricka zadnja je 120/80 18. Kako se ponasa ta malo sira guma? I da li neko zna da li bi udarala u kutiju za alat pri punoj suspenziji zadnjeg tocka? Procitao sam da tracker moze da se postavi ali opet je ona deklarisana kao 90/10 ili cak 95/5 posto ka off-u. E sad kako se ta guma ponasa u krivinama i pri kocenju na asfaltu. Inace moj stil voznje je 80 asfalt i 20 posto off. Ali posto volem taj off tipa kao TET, onda ima i dosta blata na trail ovima i iz skromnog dosadasnjeg iskustva mislim da su minim potrebni cepovi bar kao kod e09. Fabricki IRC me dosada nikad nije izdao na asfaltu, ali na trail u gde dodje sekcija sa dosta blata i jos gore gline onda se bas brzo napuni guma i tesko se prazni i oce da kliza lepo. Kolege po blatu ako imate neko iskustvo da podelite bio bi vrlo zahvalan! Pozz Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Sve je stvar kompromisa, moraces sam da odlucis sta je tebi bitnije, asfalt i trajnost gume ili prohodnost po terenu. Sto je sara agresivnija, to je bolja na off-u. Po mom iskustvu za blato su dobre samo kros gume, dual sport gume tipa tkc80, michelin t63, mitas e09, anakee wild itd su neki kompromis da ces nekako proci blatnjavu deonicu sa puno klizanja, za razliku od cisto putne gume koja kad vidi blato motor odmah staje. Ja licno koristim kros gume godinama unazad, ali se ja vozim 80% offroad, a onih 20% asfalta vozim kao i sa bilo kojom putnom gumom, navikao sam pa obaram motor kao sa putnim gumama. Meni je jedna mana sto su bucne na vecim brzinama i brze se trose. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1044 Napisano Februar 15, 2021 (promenjeno) Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Posle nekoliko godina vožnje enduro sto laksih što tezih, skapirao sam da ona podela na procente tipa 50:50,80:20 nema veze sa životom. Sta ti vredi ako vozis 20% off road ako se napatis. Ja sam pre par dana kupio Michelin Tracker za Drz 400 a na kinezu imam dunlom d952. Dunlopom sam bio jako zadovoljan ali ga sada nije moguće nabaviti do proleca, pa sam kupio Trackera. U principu jeftina guma pa koliko traje da traje, bitno je da kada krenem na voznju ne razmisljam o podlozi. Crf je lagan i realtivno slab motor, tako da ce i kramponke da traju realtivno dugo. Po meni nema smisla kupiti i voziti taj motor bez ozbiljnih krampona. Sa dobrom gumom taj motor moze svugde, steta mu je to uskratiti Promenio Februar 15, 2021 član lemy 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 46 Napisano Februar 16, 2021 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZR-7s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima. Lomio sam se dugo da li da idem ka mitas e07 ili ozbiljnijim kramponima. Treker mislim da je prejak krampon za asfalt i ne znam koliko bi mi prijao u krivinama i kocenju ali tipa pirelly mt 21 rally motocros, ili neki takav pandan za sto manje para jelte, ce biti moj izbor. Mitas e09 bi mi bio najbolji odnos cene i kvaliteta ali nema u dimenziji 120/80/18 tako da idemo dalje.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 16, 2021 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan AnteK ti je dao odličan predlog, ako možeš da ih nabaviš. U hrvatskoj ih ima i prihvatljiva je cena. Kod nas mogu povremeno da se nadju, ali je malo jača cena u odnosu na HR. Ja sam probao samo prednju, odnosno ponovo sam stavio napred Unicross. Odlično radi sve što nam je bitno i off i asfalt. Sa prvom sam prešao 6000km. Da sam je okretao na svakih 1500-2000, presla bi bar jos 2000. Čeoni kramponi se ukosili od kočenja, a realno još ih ima. Žao mi je što zadnju ne prave u mojoj dimenziji. Nikada ne bih pomislio da drugu gumu. AcaPN ti je dobro rekao u vezi kompromisa. A i Lemi u vezi procentualnog odnosa. Džaba ti E09 u blatuždrini, a i na mokrom asfaltu ćeš da se patiš. E07 ti je za tvrde neasfaltirane puteve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Februar 19, 2021 (promenjeno) Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod guma, ima li neko preporuku koji set za krpljenje/zamenu/doduvavanje guma kupiti a da nije velikih dimenzija kako bi se lakse nosio na ovom motoru? Promenio Februar 19, 2021 član DjordjeMijailovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 103 Napisano Februar 22, 2021 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sveže: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Februar 22, 2021 (promenjeno) Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima još novih klipova, a biće ih sve više, prvi primerci se već prodaju u UK ljudi stavljaju klipove sa utiscima, a video sam i jedan iz USA. Za sada kažu da je ogibljenje bolje nego na crf250 i da ima dosta bolji obrtni moment iz nižih obrtaja, što je i bilo očekivano iz podataka o motoru. Promenio Februar 22, 2021 član aca-pn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Februar 22, 2021 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Po zvuku bih rekao da je i dalje druga dugačka. Ide to po ravnom, ali uzbrdo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...