dukikos 28 Napisano Septembar 6, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan da li postoje gume Michelin power pure u dimenzijama 110/90/12 i 130/70/12 i gde bih mogao da ih kupim ili narucim?hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Septembar 6, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Beži od te gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Septembar 7, 2014 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Sto? Ja je kupio pre neki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Septembar 7, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan Beži od te gume... sto koje su mane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2526 Napisano Septembar 7, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih turio na skuter i prezadovoljan šta sam dobio za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrKaza2 10 Napisano Septembar 7, 2014 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda Dylan 150 Prijavi odgovor kao problematičan I ja ih vozim dve godine, prezadovoljan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Septembar 7, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih turio na skuter i prezadovoljan šta sam dobio za te pare. gde si ih pazario? @MrKaza2 koje dimenzije su tvoje gume i koliko si ih platio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2526 Napisano Septembar 7, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan U Zemunu u Ugrinovačkoj ulici - malo posle Zemunovog stadiona, oko 200m, sa desne strane kad se ide u smeru ka Altini. Vulkanizerska radnja, ima kao neka mala prodavnica na ulazu u plac. Dobro se vidi sa ulice. Evo ti kontakt pa ih nazovi tad su bili najpovoljniji sa cenom za tu gumu. http://www.planplus.rs/prezentacija/29500/gp-auto-shop 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrKaza2 10 Napisano Septembar 7, 2014 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda Dylan 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio od clana foruma, 130/70-13 i 110/90-13. Obe 80 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Septembar 7, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Septembar 23, 2014 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas ponovio Nexusa novim gumama, po preporuci brata Golemog jahaca, Dunlop scootsmart! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Septembar 23, 2014 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlican izbor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Septembar 23, 2014 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da si u pravu, iskreno to sam jedino mogao i da priustim u ovom trenutku, zena ce da me ostavi koliko sam para potrosio na motor! Ali srce mi je puno kada sednem i dodam gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 5, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pale nove Dunlop ScootSmart, ne prepoznajem volan .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Octobar 6, 2014 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pale nove Dunlop ScootSmart, ne prepoznajem volan .... Neverovatno je koliko se ljudi oduseve sa tim gumama. Cena nije skupa, a za te pare kvalitet i vise nego dobar! Uzdravlju ih potrosio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 6, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dalibore, ziv mi bio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Octobar 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vi balansirate gume na vasim skuterima? Ko radi skidanje tocka, montazu gume, balansiranje i vracanje tocka u BGu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4727 Napisano Octobar 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se balansiraju Obrati se Daretu - Satelisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4727 Napisano Novembar 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ Marko Denser: Postoje oglasi na forumu. Ovo nije tema za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Denser 11 Napisano Novembar 17, 2014 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se nisam znao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingvin 8 Napisano Novembar 19, 2014 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje ljudi. Gde mogu da nadjem povoljno polovne gume sledecih dimenzija: Prednja: 100/80-16 Zadnja: 120/80-16 Hvala vam unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4727 Napisano Novembar 19, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bez želje da pametujem... Jes' ti siguran da su to mere? Verovatno si permutovao prednja-zadnja ali opet mi nešto uzano mLogo Za koje je to sokoćalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingvin 8 Napisano Novembar 20, 2014 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eeee Alexandro nisam permutovao. Voleo bih da jesam,lakse bih nasao ako mi verujes. ) To je za SYM HD 200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Novembar 22, 2014 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao za Kymco Agility City 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingvin 8 Napisano Novembar 24, 2014 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto pomoci od Marshala. Ako neko ima neka javi uzeo bih odma'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...