N.F.S. 21501 Napisano Mart 25, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moto gume | Baki doo WWW.BAKIDOO.COM Najveći izbor modela. Moto, skuter i ATV gume. Izaberite najbolje gume za vaš motocikl. Pise da ima 9 kom na stanju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2532 Napisano Mart 25, 2022 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nema zvao sam ih... Kazu da do kraja aprila nece biti. Obrnuo x brojeva, niko nema 150/70 13. Cak ni ovaj drug, koji mi je ponuio bridgestone... nema ih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2532 Napisano Mart 25, 2022 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao na IPG, kao moju, porucio samo zadnju, 8.650,oo din. Besplatna isporuka. Vulkanizer, znam samo jednog u Nisu koji montira i balansira za motore, trazi 2.000 din da on skine, i 1.500 da ja skinem i da mu ja odnesem samo tocak. Da nije to skupo za montazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 25, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 300din u Kg montaza, balansiram sam svoje tockove...400 din sa zamenom ventila... Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2532 Napisano Mart 25, 2022 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, ovi su "presolili" Kako balansiras? Imas balanserku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 25, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Napravio (treci put!), uslikacu kada na plac odem.BaneVuk donirao drzac, ja pazario lakokotrljajuce lezajeve (keramika) i to je to.Gravitaciona balanserka... Sent from my EML-L09 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 25, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga karabudz 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15649 Napisano Mart 25, 2022 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, MaxiS je napisao: Znaci, ovi su "presolili" Kako balansiras? Imas balanserku? U Bg skinem, odnesem na ruke tockove vulkanizeru da zameni i balansira gume = 2.400din. Moze i vulkanizer za automobile, samo zamena jer nemaju prihvat za balans, 300din po tocku ali zato ne dao bog kako rade. Ventil je 700-800din kako kod koga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2532 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15649 Napisano Mart 31, 2022 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 25.3.2022. at 16:17, Satelis je napisao: Moze i vulkanizer za automobile, samo zamena jer nemaju prihvat za balans, 300din po tocku ali zato ne dao bog kako rade. Slika i prilka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano April 1, 2022 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Da javim, mozda ce nekom znaciti info. Prosle godine pocetkom godine sam uzeo Pirelli Diablo Rosso preko X-moto (Richard Sagmajster). U tom trenutku su jedino oni imali na stanju dimenzije koje su mi trebale. Znam da su oni samo reseller i da nemaju svoj lager ali ti od kojih oni uzimaju gume ocigledno nesto ne rade kako treba. Gume su mi vec ispucale blizu prihvata na felni. Drze one dobro, ne pustaju nigde i zadovoljan sam samom gumom. Ali mislim da nisu nikako smele da ispucaju za godinu dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
6.5 Creedmoor 106 Napisano April 2, 2022 U prolazu, 65 postova Motocikl: Honda VFR 1200 DCT Africa 1100 DCT BMW S1000RR M Yamaha Xmax 400 Yamaha Nmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 1.4.2022. at 9:58, francuz69 je napisao: Da javim, mozda ce nekom znaciti info. Prosle godine pocetkom godine sam uzeo Pirelli Diablo Rosso preko X-moto (Richard Sagmajster). U tom trenutku su jedino oni imali na stanju dimenzije koje su mi trebale. Znam da su oni samo reseller i da nemaju svoj lager ali ti od kojih oni uzimaju gume ocigledno nesto ne rade kako treba. Gume su mi vec ispucale blizu prihvata na felni. Drze one dobro, ne pustaju nigde i zadovoljan sam samom gumom. Ali mislim da nisu nikako smele da ispucaju za godinu dana. Peta klasa za nase trziste, klasika. Gume samo iz uvoza kupujem godinama i nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano April 2, 2022 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovi uvoze od preko. Iz Madjarske ako se ne varam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano April 2, 2022 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, 6.5 Creedmoor je napisao: Peta klasa za nase trziste, klasika. Gume samo iz uvoza kupujem godinama i nikakvih problema. Nije tacno. Gume iz uvoza dolaze i kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
6.5 Creedmoor 106 Napisano April 2, 2022 (promenjeno) U prolazu, 65 postova Motocikl: Honda VFR 1200 DCT Africa 1100 DCT BMW S1000RR M Yamaha Xmax 400 Yamaha Nmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, DaliborBP je napisao: Nije tacno. Gume iz uvoza dolaze i kod nas... Iskreno, ja u to ne verujem. Fabricke gume koje sam dobio uz nov motocikl iz salona su se osetno manje trosile i vise kilometara sam presao, nego sa istim gumama koje sam posle kupio kod nas. Promenio April 2, 2022 član 6.5 Creedmoor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano April 2, 2022 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Kad je motor nov,sve je novo pa i amortizacija. Jos malo stedis i motor,da sa novim ne 'omazes...' Posle kad je stariji ne stedis. Isto je sa novim patikama, prvo ih skidas rukama pa posle patika o patiku. 5 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano April 4, 2022 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 2067 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan On 2.4.2022. at 21:45, 6.5 Creedmoor je napisao: Iskreno, ja u to ne verujem. Fabricke gume koje sam dobio uz nov motocikl iz salona su se osetno manje trosile i vise kilometara sam presao, nego sa istim gumama koje sam posle kupio kod nas. Види овако, Мишлен се производи код нас, али мора да се извезе и поново увезе да би могао да га купиш код нас, небулоза зар не, али је тако, зато су нпр јефтиније преко него код нас. Тако да та прича не пије виду скроз Promenio April 4, 2022 član bracabgd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano April 17, 2022 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Koja je fabricka dimenzija zadnje gume Beverly-ja 500? Vidjam ih sa 140 i 150 sirinom /70-14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 205 Napisano April 17, 2022 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ako me sjećanje ne vara 150/70 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano April 18, 2022 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan @sasa_f1 110/70r16 prednja 150/70r14 zadnja 140 kad se stavlja,smanjuje pored sirine gaza i obim. Manji obim,manja nosivost,brze zagrevanje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano April 18, 2022 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Sve jasno. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano April 18, 2022 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan 140/70-14 zadnja je kod novijih Beva manje kubikaže za zadnjim točkom od 14 coli, isto je i kod Scarabea 250/300. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano April 18, 2022 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh i u manualu da pise da ide 150, kako je i receno. Lepo mu stoji, svidja mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peconi90 36 Napisano April 25, 2022 (promenjeno) U prolazu, 42 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Kymco Xciting 300R Prijavi odgovor kao problematičan Conti twist ima li ko iskustva?Dosta su povoljnije od hvaljenih pirelli diablo rosso koje sam hteo da porucim. Promenio April 25, 2022 član Peconi90 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1240 Napisano Maj 4, 2022 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Šta staviti napred na Burgmana 650? Ima li ko iskustva sa ovim gumama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...