cezarpa 11047 Napisano Maj 4, 2021 Ne silazi, 2203 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mitas touring force,presle 1000km bez proklizavanja,odlicne .Na proslom Beverly Pirelli nove proklizavale po malo,nisam osecao sigurnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 4, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga Rosso 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1263 Napisano Jun 13, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ove sezone vozim taj komplet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Jun 13, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo, za sneg? Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Jun 13, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki lik u Surcinu.. Ledinama.. nasao sam ga na kupujem prodajem.. nije preskup, a ima ok gume. Cak sam ga pitao za neke zimske (jer sam za kineza uzeo zimske sa sarom 10mm, onaj iz Nisa ih je imao, i bio vrlo zadovoljan po blatu), ovaj mi je potvrdio da za pjadja isto ima, tako da se meracim te zimske da uzmem na jesen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1263 Napisano Jun 13, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Nole Bg je napisao: Sta je ovo, za sneg? Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Guma za suvo. Odlična i po kiši. Dobio sam preporuku da prelazi puno km u odličnoj komdiciji. Vozio sam je na Yamahi Majesty 400. 5000 km vožnje isključivo u dvoje se gotovo nije poznalo. Posle sam prodao skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15819 Napisano Jun 13, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Nole Bg je napisao: Sta je ovo, za sneg? Ja bi tu gumu rado Schwalbe guma za skuter Weatherman 130/70-12 WW guma za motor cena, cene Srbija, prodaja Beograd Novi Sad Niš WWW.EPONUDA.COM Uporedi cene za Schwalbe guma za skuter Weatherman 130/70-12 WW guma za motor. Najbolji prodavci i akcije za Schwalbe guma za skuter Weatherman 130/70-12 WW... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Jun 14, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi imao osecaj kao da ti je otisao lezaj u tocku, kapiram da ubija koliko bruji. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15819 Napisano Jun 15, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da ic bruji, mislim da je dobra kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1263 Napisano Jun 15, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne bruji, pa nije kocka za kros. Guma je Heidenau K66. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4774 Napisano Jun 15, 2021 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni liče ko da su dobile bolest guštera iz Game of Thrones Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Jun 15, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg game of thrones je top topova.. gume izgledaju ruzno- iskreno ,o kvalitetu pricace oni sto su ih terali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4002 Napisano Avgust 12, 2021 Drug član, 914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Montirana i zadnja CityGrip 2, 140/60/14, uparena (utrojena) sa prednje 2 stavljene u maju. Zanimljiva šara definitivno. Vidim da ima i zimska opcija CityGrip2 Winter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buckoM 18 Napisano Avgust 13, 2021 U prolazu, 26 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: Beverly 250 S Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bih danas skidati tockove i nositi sutra na zamenu guma. Kakva je situacija za izbijanjem starih i stavljanjem novih lezajeva? Da li moram nositi kod nekog na presu? Moze preporuka za Novi Sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Avgust 19, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje,Treba mi prednja guma 80/80 R 16.Nasao sam 90/90 R16.Da li moze? Skuter je Peugeot Looxor 50.Ima dovoljno mjesa i sirine i visine za siru gumu.Skuter je 2003, nikad prednja guma nije mjenjana.Hitan odgovor mi treba.Hvala.Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Avgust 19, 2021 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, alagor2000@gmail.com je napisao: Postovanje, Treba mi prednja guma 80/80 R 16. Nasao sam 90/90 R16. Da li moze? Skuter je Peugeot Looxor 50. Ima dovoljno mjesa i sirine i visine za siru gumu. Skuter je 2003, nikad prednja guma nije mjenjana. Hitan odgovor mi treba. Hvala. Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Misljenja sam da ne moze,prevelik 'balon'... Veca guma,lagace i kilometar sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Avgust 21, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam polovni 80/80 R 16. Bolja je od ove koja je na motoru 18 god.Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 11, 2021 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva da uporedi Conti Twist i Mitas TF na Maxi scooteru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 23, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan U potrazi sam za gumama za moju Hondu. Trenutno mi je na servisu, pa kad je vec rasturena, zamenio bi i gume. Do sada sam gledao Mitas, ali mi majstor kaze da ih izbegnem ako je moguce. Juče na IPG vidim Dunlop Scoot smart za oko 15.000 set. I do sada sam vozio Dunlop, ali diablo rosso, bio zadovoljan. Ovo je verovatno malo niža klasa, ali cenim da ce biti bolje od Mitasa.Sta vi mislite?Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2583 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod skutera razlika izmedju budzet brenda i premijum je par hiljada... Nije neka razlika u novcu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 23, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to. Mitas ne mogu da nađem sa cenom na netu, ali verujem da je set samo par hiljada jeftiniji. Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4774 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovde. Pouzdan prodavac, šalju robu. Moto gume | Baki doo WWW.BAKIDOO.COM Najveći izbor modela. Moto, skuter i ATV gume. Izaberite najbolje gume za vaš motocikl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Octobar 23, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 da li je majstor rekao bar konkretan razlog za neizbor Mitas guma?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Octobar 23, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Diablo Rosso je Pirelli, tako da nisi vozio Dunlopa teško da ćeš s Dunlopom pogrešiti. A ni Mitas nije baš za izbegavanje po svaku cenu 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7181 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja na prrimer imao Dunlop na SVu, one što su im i prva ugradnja, teško njesra. Posle toga stavio Mišelinke 2CT drugi motor, udobniji, mekši, drži kao super lepak posle tog Dunlopa (ne sećam se modela gume). Majstor je rekao ne Mitas jer je verovatno klasičan potomak Balkanskog odgajanja, pa je pun predrasuda. U ADV dual sport svetu, Mitas je gotovo postao sveti Gral. Gledam Norvežani i Švabe i ostala sirotinja šta voze, većina voze TET na Mitasu, al je8i ga, sirotinja su pa moraju (čitaj: ekonomski tigar). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...