Surb 66 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam procitao ovaj post. Da li moze i dalje da se sakupljaju potpisi i dokle se stiglo sa akcijom. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Septembar 16, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Preuzmite formulare i skupljajte potpise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno sam video temu ali ako akcija nije gotova formular imam i krecem sa skupljanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Jel i dalje traje ta akcija skupljanja potpisa, spreman sam da se ukljucim u akciju ako i dalje traje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan I ja sad vidim, sta se desava tu. Mislim da lako cu pokupiti 100 potpis. Jel traje jos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Potpisujte i saljite na novu adresu, Radenkovic Dragan, trnavska 13/7, 11000 Beograd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Novembar 1, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nekog u Novom Sadu ko skuplja potpise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ja cu skupljati potpise za Cacak tek sad sam video za akciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja skupio tridesetak. Šaljem u ponedeljak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Decembar 17, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kao što je već u ranijim postovima i rećeno teško prolaze petijice bez ozbiljne političke podrške u parlamentu, ovu peticiju sam dao poslanicima iz opozicionih partija da ovu našu stvar podrže direktno u parlamentu u vidu amandmana na predloženi zakon o saobracaju. pogledali , prihvatili,komentar je bio- "ovo ima smisla, na ovom treba poraditi za skupštinskom govornicom" Inaće ovaj zakon bi trebalo da bude na dnevnom redu do nove godine. bez obzira šta će skupština da uradi ,potpise i dalje treba skupljati, pa ako bude trebalo na proleće u akciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel jos uvek aktuelno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan ja tek sad vidim ovu temu. Da li je jos uvek aktuelna ova peticija ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, Mozda je tema vec zastarela ali imam ja jedan komentar na sve to. Ljudi - ovo uopste nije pitanje velicine taksa ili drugih troskova. Ovo sranje od precedure za svakogodisnju registraciju bilo kog vozila je pravo DRKANJE GRADJANA! Pa gde bre ima da se nove vozila registruju svake godine? Jednom registrujes i nikad vise covece! Samo tehnicki pregled svake godine a nove vozila tek posle 3, 2 pa onda svake godine i to je to. Naravno si u obavezi da osiguras kola/motor/traktor/kamion etc ali to će patrola koja te zaustavi proveriti da'l imas ili ne. Provalite samo koje su to sulude vestacke troskove napravljene - samo da placaju: administrativna taksa, republicka taksa, taksa za kurac, taksa za ne znam sta, posrednici, agencije. Dodje mi da skinem ove registracije i vozim motor sa stranim tablama. Ja to mogu a verovatno pola ili vise od vas bi to uradili da su mogli. Sto znaci peticija bi trebala da glasi ne smanjenje troskova - mislim to jedna stvar - ali uopste revidiranje ove j... procedure! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano April 1, 2009 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Od ove "akcije" očigledno nema ništa, zbog dnevnopolitičkih prilika i razularene SEK-e. Šuška se da će vrlo uskoro poskupeti registracija. Nazdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano April 1, 2009 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno je, saljite na Marijane Gregoran 11, stan 28 11000 Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan I ja hocu da potpisem. I vise puta ako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tornado2405 4 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Maribor, Slovenija Motocikl: Honda Deauvill NT650, BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koliko iznose troškovi osiguranja, drunarina i ostali troškovi za registracuiju motora u Srbiji? Ja sam neki dan platio za moj motor osiguranja 97€, još me čeka cca. 70€ drumarine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonja 16 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Registracija nebi bila toliko skupa da GLODARI nisu uveli TAKSU NA LUKSUZ,pa tako za registraciju mi treba 41000 din, od cega je ta taksa za luksuz 24000 din. Trebalo bi uvesti kvartalno registrovanje motora i trebalo bi istrajati u akciji za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jesic 9 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam član "NO LIMITS"-Kikinda. Mi smo danas dobili obaveštenje od MAS-a da se u petak 24.04.2009.godine u 13 h, ispred skupštine u BG organizuje protest povodom visokih taksi za registraciju motocikala i njene "dužine". Jel moguće da na BJ ništa nema o tome!? Ili ne mogu da nadjem. Mi planiramo da podržimo akciju. Koliko znam i BJ-evci su planirali isto, ranije? Što više nas bi trebalo da se pojavi, da shvate koliko nas ima!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonja 16 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam cuo i ja da se u petak krece u 10 i 30 iz Novog Sada pa treba ici u sto vecem broju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan evo teme o tome: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34620.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...