Jump to content

Moto Zajednica

veterans

Članovi
  • Broj tema i poruka

    31
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu veterans

  • Rođendan 05.05.1955.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Srbija / Novi Sad

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

veterans's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

15

Reputacija u zajednici

  1. Možda jedno malo obaveštenje zašto NIS nefinansira ove godine gorivo,jednostavno potrošene su pare koje se po planu za 2014 odvajaju za donacije.Od prošle godine NIS finansira auto trke ,što im se marketinški mnogo više "isplati".Cifre koje zahtevaju takvo finansiranje pojedu kompletan donasijski fond. http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Automoto/233563/Borkovic-Zaplakao-sam-i-zaurlao-od-srece-pobede-u-debitantskoj-sezoni-su-retkost http://dusanborkovic.com/sr/foto/kvalifikacije-hungaroring/
  2. Pozivamo sve bajkere na žurku koja će se održati 05.10.2013 Roadhouse-Šabac /put Obrenovac-Šabac/sa početkom od 15 časova. Ručak-pasulj,večera-pečeni prasići Rok svirka-VATRENA VODA
  3. Predsednik MK FALCONS ,Steva me zamolio da dam malo šire obaveštenje. Ulaz za bajkere besplatno, klopa u petak i subotu,u nedelju doručak i kafa. Ograđen kamp u hladovini. Dešavanja možete pogledati na plakatu !
  4. Moto Klub - Orlovi- je nastao kao težnja,nas motociklista-bajkera,rasutih u nekoliko gradova Srbije da još više učvrstimo naše prijateljstvo,kroz zajedničke vožnje ,druženja ,uz osećaj pripadnosti zajedničkoj ideje i ljubavi prema motociklima . Ideja oko imena i boja kluba se sama nametnula,samim tim što mi nismo moto klub koji funkcioniše na lokalnom nivou, i nas sve povezuje Srbija.Zato smo iskoristili grb Republike Srbije,i prilagodiliga .Ime Orlovi se nekako samo nametnulo(orlovi su na grbu). Kroz dosadašnje zajedničke vožnje i druženja,tokom proteklih godina,upoznali smo moto scenu u Srbiji i njenom bližem okruženju, stekli puno prijatelja,bili kod mnogih moto klubova u gostima. Organizovaćemo svoje moto žurke i moto skupove.Posećivaćemo i druge moto klubove.Družićemo se,vozićemo se... i negovati bajkerski kodeks. Pomagaćemo humanitarne akcije i podrzaćemo svaku dobru inicijativu od strane drugih moto klubova.Neke akcije i inicijative ćemo i mi pokrenuti. Široke i bezbedne drumove Vam žele MK- ORLOVI-.
  5. Sat Patrola 2012 Beograd - Herceg Novi http://www.youtube.com/watch?v=Sxc0J2cQnEk&feature=player_embedded
  6. Mapa za dolazak na Rajac ,moto skup MK ČOPER - SRBIJA
  7. Evo i mape za moto skup MK ČOPER-SRBIJA na Rajcu.
  8. MK ČOPER-SRBIJA Vas poziva na svoj treći moto skup koji če se održati 13-14-15.07.2012 na Rajcu -Ljig u okviru turističke manifestacije"Kosidba na rajcu"
  9. Članovi MK ČOPER-SRBIJA stigli u velikom broju. Orlovima još jednom hvala na odličnoj organizaciji,hrani;Prasići,srnenići gulaš ,jagnjetina za doručak itd ,odlična svirka sa profi ozvučenjem. Vidimo se dogodine na istom mestu!
  10. Spot-pesma o MK Čoper Srbija od grupe "Prazan Prostor" http://www.youtube.com/watch?v=cZ1sYYCA_ok&feature=youtu.be
  11. http://www.youtube.com/watch?v=Y4CDAhhigfQ&feature=player_embedded
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja