v-shomy 17 Napisano Jun 9, 2013 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl1000k8 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast,matore.Gledaj pa se uvali kod neke slovakinje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 11, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Posle Slovacke, koja mi ostaje u lepom secanju odlazim za Poljsku. Svratio do Ausvica malo se vozikao oko grada Krakow i gubio se. Taj dan sam omasio 10 puta skretanje za Warsavu. Na kraju sam odustao i krenuo prvim putem na koji sam naisao... Tu noc prespavao na nekoj benziskoj pumpi. Nastavljam dalje voznja duz cele Poljske i kisa. Usput srecem prijatelja na bajsu vozi se vec dve godine ide iz Japana (ime imam zapisano, nisam mogao da zapamtim). Iz veoma dosadne i ravne Poljske ulazim u Letoniju. I ako je ravna zamlja je jako intresantna i lepa. Svi se bave poljoprivredom i kucice su drvene tako male i skromne. Po nekad mi se ucini da su traktori veci od kuce. U tako ravnoj Letoniji nailazim na mali proplanak prekriven Belim Borovima. Zastajem, nalazim put do tamo i postavljam kamp. Ne zadugo zatim dolazi mladji decko i pita me treba li mi sta. Ostao je tu samnom celo vece. Pili smo votku i jeli neku kobasicu sto prave njegovi. A zivi u sumarku tik ispod mog satora. U jedno doba pitam ga koliko moze da ima sati kada se sve vidi, kaze oko 12 uvece!!! Noc traje svega 3 sata... Sada se nalazim u Litvaniji, neko selo na samom Baliku. Dosao sam makadamskim putem... I jedva sam nasao mesto gde ima internet. Sada upravo sedim u dvoistu kod coveka koji jedini ima internet u selu i pisem vam ovo! Pa odoh da se smocim u mutni Baltik!!! )) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 11, 2013 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo...samo gazi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Jun 11, 2013 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Neka te Bog blagoslovi .Da ti podari snage,srece i zdravlja,kako bi i mi uzivali u tvojim jako lepim opisima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 11, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim odgovara ovako na kašičicu. Kad dođeš sa putešestvija, malo se odmori i počni putopis, koji većina jedva čeka. : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Jun 11, 2013 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Sreca prati hrabre!Da te prati dobro vreme da bi nam pravio lepe slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam bio u Poljskoj put me je naveo do Ausvica (velikog nacistickog logora). Svratio sam da vidim, ali sam brzo napustio mesto zbog velike kolicine razjarenih turista. Nije moj teren... Malo Letonske ravnice! I pored toliko praivih puteva u ovim zemljama Baltika nesto vas mami da vozite... Letonija, Litvanija i Estonija apsolutno iste zemlje isti mentalitet, predeli, kuce... Sada sam u glavnom gradu Estonije, za divno cudo nalazim se medju ljudima! A sutra jurisam ka St Petersburgu, gde me ceka Olga gospodjica koja mi je ponudila smestaj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2689 Napisano Jun 12, 2013 Drug član, 1227 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Uzivaj,ali pazi Dusane da te ne zavede neka severusa. Cim se vratis okrecemo nesto cetvoronozno zivuljce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 14, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Uzivaj,ali pazi Dusane da te ne zavede neka severusa. Cim se vratis okrecemo nesto cetvoronozno zivuljce. Tu za zivuljce se podrazumeva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 15, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Posle mog zadnjeg javljanja iz glavnog grada Estonije, nastavio sam ka jednom nacionalnom parku. Dok sam se vozio kroz nacionalni park zapazio sam vrlo privlacno mesto za sator. Na samoj obali Baltika u krugu jedne mini fabrike. Ucinilo mi se da je objekat napusten usao sam u dvoriste i tu zatekao jednog Finca koji je kupio objekat i sad renovira, radi sam koliko moze. Dozvoljava mi da postavim sator, za divno cudo Baltik je ovde miran. Ostao sam kod Finca dva dana malo mu i pomaga, setao se unaokolo. Uputio me je na jedno mesto na plazi gde ne znam koliko stotina godina stoji finski brod nasukan po imenu Raketa. Napustio sam Estoniju i sada sam u Rusiji. Na granici iste papire traze 20 puta u 20 razlicitih kucica... Veoma su komplikovani na putevima kolko sam mogao da vidim za ovo kratko vreme kolko sam ovde vlada zakon jaceg. Imao sam srecu da na granici upoznam jednog motoristu iz Estonije, koji isto ide za St. Petersburg i koji mi je pomogao da nadjem adresu devojke kod koje se sada nalazim. Da moram da napomenem da su braca motoristi u Rusiji veoma druzeljubivi! Prethodnu noc sam celu lutao po St. Petersburgu, moj domacin ili vam domacica se izgubila u svom gradu. Po jakoj kisi smo hodali unaokolo do ranih jutarnjih casova, prepesacio sam ceo Petersburg uzduz i popreko. Sreca pa barovi rade celu noc, dizao sam sam sebi moral ponekom votkom! Veoma lep grad po noci, danas idemo u vozikanje around the St Petersburg... Pozdrav drugari! Slika je nastala u dvoristu kod Finca. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1634 Napisano Jun 16, 2013 Drug član, 1325 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se zemo,te ruslane kad stegnu,tesko pustaju posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 16, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Srecno zemo, i sliku obaezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 17, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalna Finska, jos da nema kise i da nije hladno pomislio bih da sam u bajci! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Tekst: Pepa osvojio najseverniju tacku Evrope 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Jun 19, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Ti prijatelju znas za sta zivis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Jun 19, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momcino, stvarno si kralj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Kad pre?! Svaka čast, samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Jun 19, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ti prijatelju znas za sta zivis... I zna da zivi, sto je jos vaznije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljni, zreli...pravi ce da te podrzavaju. Ima onih koji ce da ti se dive. Najvise je onih koji zavide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1634 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 1325 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Kakav problem si imao sa motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan ovde je 2:00am uveliko dan i sunce ne planira da se spusti do okeana... Zapusile dizne ubrizgavanja ili ti injuktori. To je bio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18309 Napisano Jun 20, 2013 Integrisan, 8446 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlična vožnja, odvrni još malo diznu sa utiscima i fotkama . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Ako si jos u Norveskoj, da li mozda planiras da obicedjes ovo http://www.theatlanticroad.com/. Meni ovaj put izgleda fenomenalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 21, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Navijam da se vraćaš kroz Norvešku "Atlantic road" je jako kratak, ali su fjordovi, priroda i okruženje u Norveškoj mnogo lepši Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Obicu skoro sve atraktivne puteve u Norveskoj to je bio plan putovanja i radim na tome! Sto se tice slika za sada to je sto je i teksta... Bice kad dodjem kuci. Norveska je ogromna eo dan vam prodje u prelepoj voznji, a kad pogledate mapu niste se pomerili. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...