mrle 8883 Napisano Novembar 27, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za glasniji auspuh, sve ide u nasu korist, i vozaci i pesaci se trgnu kada vrisne nesto u njihovoj blizini. Testirajte, idite lagano pored autobuske stanice i onda naglo zavrtite u prvoj. Pogledajte ljude koji cekaju bus, uvlace glave kao kornjace i svi korak nazad. To je samo test, znaci i u praksi je tako. "buka, buka mene vodi, buka mojoj dusi godi" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 27, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan jednom je Urke napisao "nema nišata bez 4u NIŠTA!" ;D probao na jamahi, nije mi bilo dobro. treba mi puno vremena da otvorim ove liknove na youtube pa ne mogu da ih komentarišem, ali xt660 sa akrapima se čuje odlično! videćemo kako će se čuti fzr sa fabričkim loncem od 999r, verovatno nikako. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Novembar 27, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko kako se cuje aprilia rsv1000r sa otvorenim topovima?ili jos bolje ako ima neko neki link?bas me zanima kako se cuje taj v-twin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Novembar 27, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Loud pipes save your live - možete često vidjeti naljepnicu na motorima ! Ima puno istine u tome ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2247 Napisano Novembar 27, 2007 Skuteras, 3729 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imao jedan drugar r6 2005 god sa nekim MIVV oval carbon izduvom.Ja u svom zivotu nisam nesto lepse cuo. Kad radi na leru gotovo da se ne cuje,a kad predje 4-5k obrtaja to tako lepo reze,zuji,sta vec ni sam ne znam, samo znam da je mnogo lepo.Nije ni bucno,a nije ni tiho Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Novembar 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Imao jedan drugar r6 2005 god sa nekim MIVV oval carbon izduvom.Ja u svom zivotu nisam nesto lepse cuo. Kad radi na leru gotovo da se ne cuje,a kad predje 4-5k obrtaja to tako lepo reze,zuji,sta vec ni sam ne znam, samo znam da je mnogo lepo.Nije ni bucno,a nije ni tiho Istina, najlepsi zvuk koji sam cuo. I na leru ima prelep, tvrd, metalni zvuk. A kad se doda gas :o spasavaj se ko moze, bukvalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2247 Napisano Novembar 27, 2007 Skuteras, 3729 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Istina, najlepsi zvuk koji sam cuo. I na leru ima prelep, tvrd, metalni zvuk. A kad se doda gas :o spasavaj se ko moze, bukvalno. Da,metalni,rezonantni...Sto kaze Jasminko,mogao bih da ga slusam po ceo dan,cak i u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 27, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nista lepse od boldora sa oni 4u1 malim maleckim lasercicem,,,,,,,,,kao mac a kad zarezes mmmmmm muzika za usi lek za ranu,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2891 Napisano Novembar 27, 2007 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam negde pomenuo. Najlepsi zvuk ima Honda CBX 1000 i Marshal 6 u 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Novembar 27, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam. Meni je najljepši zvuk koji sam do sada čuo bio neki Shacal na Hondi CBR 400F. To je bila milina. Dok radi na leru, čuje se kao huk i brundanje u isto vrijeme. Ali, kada se odvrne gas... Uff... Mišljenje ljudi je podijeljeno - nekima je krš, a nekima je bolji od npr. Leo Vince-a. Takođe, spadam u grupu ljudi koji bi malo da budu nevidljivi, a malo da svi znaju za njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, sve zavisi od ukusa ali je Ducati... Stvarno nemam komentara, kad Ducati napravi izduv onda je to sacuvaj boze, nijedan fabricki auspuh nisam cuo lepsi od Ducati... Jeste da su cetvorocilindricni Japanezi dobri ali Ducati je Ducati i tu nema mnogo rasprave :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Novembar 28, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, sve zavisi od ukusa ali je Ducati... Stvarno nemam komentara, kad Ducati napravi izduv onda je to sacuvaj boze, nijedan fabricki auspuh nisam cuo lepsi od Ducati... Jeste da su cetvorocilindricni Japanezi dobri ali Ducati je Ducati i tu nema mnogo rasprave :o ;D a dvocilindricni japanci,njih si zaboravio.na primer honda vtr1000 sp2,ili sp1,ili honda vfr 800 sa v4 motorom,ovi motori imaju super zvuk,po mom ukusu je vtr1000 sp2 sa otvorenim topovima i ima strasan zvuk,a sa fabrickim isto se dobro cuje.ali opet,stvar je ukusa i tu nema rasprave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Novembar 28, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da vam kazem,slusam svaki dan xt660 sa akrapovicima vozi ga vlasnik kafica FRACI u Strahinjica Bana,svraca kod mene u firmu svaki dan i jeste perverzija ali mislim da nema konkurencije za intruder 1800ccm poslednje generacije ,prosao je par puta kroz Dobracinu i bilo je kao da prolazi tenk a ne jedan "mali"dvotockas kad nadjem na youtube nesto o njemu postavicu da cujete,znaci bucni su number 1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 28, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ...,ili honda vfr 800 sa v4 motorom,ovi motori imaju super zvuk, Jel si nekada cuo vfr-a sa fabrickim auspuhom uzivo? Ja ga imam vec neko vreme ali kada ga upalim dobijem isti zvuk kao kada upalim fen za kosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 28, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je dukati medju najbucnijima al bez japanca nema dobrog rezanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Novembar 29, 2007 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam bio mali, motori su me prvo zainteresovali svojim zvukom, cak do te mere da mi uopste nije bilo bitno kako izgledaju i kakvi su im ostali epiteti. Taj zvuk ,koji mi se tada svideo i koji me je inficirao moto virusom, je bio produkt rednih masina. Cak se kod mene po kraju stalno vozikao neki covek sa Hondom Martinkom,koga sam stalno moljakao kad dodje kod nekog komsije sa kojim se druzio, da zavrne par puta gas,kako bih se ja tom dozom sredio(imao sam jednocifren broj godina). Toliko sam postao navucen na zvuk motora, da sam samo cekao kada cu negde videti nekoga ko stoji i nesto "baje" pored svog motora, masnih ruku, sa drugarima, turirajuci motor, jer u tim momentima moja radost ne bi pobegla odmah niz ulicu, vec bih ja duuugo kao Ferdinand koji mirise cvece, uzivao u prvim sonatama koje su ulepasavle moje detinjstvo. Secam se da je komsija, dugo vec pokojan, vozio '91 GSXR750, sa serijskim izduvom, i mene je tada neverovatno nerviralo sto nesto sto je toliko lepo i atraktivno, moze da samo bude prisecanje na zvuk kakav su ispustale stare sjajne kljusine bez oklopa. Kasnije sam postao skromniji, i vec mi je bilo dovoljno samo da je motor "4 u redu", pa da mi ceo dan posle slusne seanse bude divota, bez obzira na broj decibela koji su proizvodjeni. Kada sam video Dukatija na fotografiji, mislio sam da nista lepse u zivotu nisam video, medjutim kada sam ga cuo, kada ga je u publiku na Uscu u toku jedne kruzne trke dovezao neki momak,moj san je pukao kao balon od deterdzenta, jer mi je V zvuk bio i vise nego ocajan,tako da sam kao mladunac ipak jos uvek, poceo da prezirem sve sto ima veze sa Dukatijem. Stariji su mi sve vreme govorili da nemam pojma...a ja ih nisam slusao...slusao sam samo 4in1... Medjutim,kako su se vremena menjala, a tako i ja, dolazilo je do toga da zavolim i Koka Kolu-koja mi je bila gorka, i tursiju-koja mi je bila kisela, i kiseo kupus-koji mi je nekada smrdeo, i Sofiju Marso-iako je klempava,tako je dosao trenutak kada sam cuo V-Stroma, i to sa serijskim izduvima, i tada sam shvatio da mi se V zvuk veooooma svidja, i da ga zelim na svom motoru, skoro podjednako kao 4u1. I tako su me moji decacki principi izdali, a ja udomio jedan SV650S, koji samo ceka jedan povoljan finansijski trenutak, pa da sa nekim jeftilen "bezbroj decibela" topom, zalaje na parkingu . I dalje volim najvise rednu masinu, sto otvoreniju,pod kojom se cepa asfalt, ali sam i ja otvoreniji prema V motorima,takodje "zinutih" topova,zbog "prljavosti" koju njihov zvuk pruza. Ne uznemiravam ljude, jer ne volim da mene neko uznemirava; za zdrav sam poredak i kulturu koja mora da bude imperativ jedne urbane sredine, ali mislim da moje visecasovno "slusanje glasne muzike" par puta nedeljno nece nikog naterati da mi kroz prozor psuje majku, a i ako do toga dodje,Boze moj, proci ce me i taj virus valjda jednom . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2247 Napisano Novembar 29, 2007 Skuteras, 3729 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nema konkurencije za intruder 1800ccm poslednje generacije ,prosao je par puta kroz Dobracinu i bilo je kao da prolazi tenk a ne jedan "mali"dvotockas 1+ Bukvalno kao tenk radi.Mnoooogo mocno zvuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Novembar 29, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...,ili honda vfr 800 sa v4 motorom,ovi motori imaju super zvuk, Jel si nekada cuo vfr-a sa fabrickim auspuhom uzivo? Ja ga imam vec neko vreme ali kada ga upalim dobijem isti zvuk kao kada upalim fen za kosu. sa fabrickim jeste tih,ali sa otvorenim je druga prica.imas link na predhodim stranicama pa poslusaj.mnogo dobro zvuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao vfr750 RC36 sa termignoni auspuhom i bolesno se čuo. Na leru malo jače od originala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da vam kazem,slusam svaki dan xt660 sa akrapovicima vozi ga vlasnik kafica FRACI u Strahinjica Bana,svraca kod mene u firmu svaki dan i jeste perverzija ali mislim da nema konkurencije za intruder 1800ccm poslednje generacije ,prosao je par puta kroz Dobracinu i bilo je kao da prolazi tenk a ne jedan "mali"dvotockas kad nadjem na youtube nesto o njemu postavicu da cujete,znaci bucni su number 1 ;D A baš sam se pitao zašto si kupio vazdušnu pušku :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan ;D evo jednog primera http://www.youtube.com/watch?v=WVD1i7kilN8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Decembar 7, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Loud pipes save lives 100% provereno vise puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Decembar 7, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Zamislite da probudite medveda u sred zimskog sna i on naglas jaaako podrigne. E to vam je zvuk na leru. Zamisli da tom medvedu priklještiš jaja motorcanglama. E to je zvuk na 6K obrtaja. Zamisli na kraju da te taj rasanjeni besni medved kome si uštinuo muda uhvari u kandže i zamisli svoj urlik, e to je zvuk na 10K. VFR750 & Akrapović najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2247 Napisano Decembar 7, 2007 Skuteras, 3729 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi neki snimak na you tube da cujem(o) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zamislite da probudite medveda u sred zimskog sna i on naglas jaaako podrigne. E to vam je zvuk na leru. Zamisli da tom medvedu priklještiš jaja motorcanglama. E to je zvuk na 6K obrtaja. Zamisli na kraju da te taj rasanjeni besni medved kome si uštinuo muda uhvari u kandže i zamisli svoj urlik, e to je zvuk na 10K. VFR750 & Akrapović najzli Jel to Glista opet prodaje motor? ;D Procitao sam da nema veze koliko je bucan auspuh, zbog samog prostiranja zvuka (ride2die.com), ali ipak nekako volim da me cuju... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...