Jump to content

Moto Zajednica

svrle

Članovi
  • Broj tema i poruka

    229
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

svrle's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. http://www.youtube.com/watch?v=N2LxCPgHQtQ e ovako se to radi kad te neko jebava u saobracaju. ;D ;D ;D
  2. a smo nahvalili meredes u dva posta,nema sta.
  3. svrle

    Yamaha yzf r125

    jeste on fabricki nasviran,ali je fabricki i sa blokadom,tako da ako ga je kupio novog,nije mogao da ga sjebe tako brzo nikako,upotrebi logiku malo.A i sta ako je nasviran,i svi R motori su nasviranu pa prelaze dosta kilometara?Nesto mi tu smrdi,ne verujem da je mazio cim mu je zaglavio klip.Jedino ako je fabricki imao neku gresku inace nema sanse da je tako brzo unisti.
  4. ja cu da pocnem da praktikujem jednu stvar,napravic nosac za kalasnjikov,pa ga ugradis na motor i montiras kalasnjikov na njega,pa kad vidis stoku da hoce da te iseku ti lepo opalis jedan rafal i da vidis kako ce da se sklanjaju,to je mnogo jeftinije od tenka. ;D
  5. mislim da imas na izduvu blokadu,to sigurno,ali mozda postoji jos neka,to ne znam,posto kad sam ja imao svoju,vec je imala skinutu blokadu,mada mislim da joj je samo promenjen lonac i to je to.
  6. svrle

    Yamaha yzf r125

    pa nije normalno,ali nemoj da pljujes po apriliji,sad kao njihovi cilindri su losi,pusti to.Taj tvoj drug ko zna kakvo je ulje sipao i da li ga je uopste sipao,kako ga je vozio i sta mu je radio cim mu je blokirao klip,znaci izivljavao se maximalno na njemu a to nijedan motor nece moci da izdrzi.Ja sam imao rs125 sa 50000 km na satu i radila je super,jeste se kvarila i trazila je dobro odrzavanje,ali je i pruzala dosta uzitka u voznji.
  7. svrle

    Yamaha yzf r125

    pitaj tog tvog druga jel on cuo za kvacilo? :DSamo je trebao da ga pritisne i tocak ne bi blokirao,ali posto to nije znao,sigurno nije znao ni da vozi rs125,zato mu je riknuo cilindar.
  8. vec imam pojas sa protektorima,onda mi kornjaca ni ne treba zar ne.Ja bih onda samo ubacio u jaknu protektor i zdravo.Smara me onaj ulozak na ledjima,treba mi nesto tvrdo tu.
  9. mislim da ti presretaci nece poboljsati situaciju na putevima,samo je biti jos gore,pogotovo kada budu juril dzibere u golficima gti,suzama gsi,bembarama kockicama itd,oni sugurno nece hteti da stanu,jurice se po losem auto putu,i ubice nekog,bice i toga sigurno. Ali u svakom slucaju sigurno ce pojedinci opreznije voziti kada znaju da ih nece juriti peugoet 307 ili punto nego besna koja kojima nece moci da pobegnu ako budu divljali,za ove kojima to nista ne znaci,njih niko nece ni naterati da uspore,zavrsice oni vec negde u nekom jarku ili bankini.
  10. jel to moze da se ubaci u jaknu?meni treba protektor koji se ubacuje u jaknu,ne znam da li uzimam onda tu kornjacu?
  11. mozda je V6,ali to je za muriju radjen auto,ko zna sta je tu ubaceno i radjeno.E da kazem jos ovo,od kola znam da imaju crni krajsler 300c karavan,audi a6 crni prosli model,a verovatno jos brdo kola,za ove znam sigurno.E da i peugeot 607 crni takodje.
  12. zapamtio sam auto,crni bmw sa zatamljenim staklima,oz felne sa puno krakova,mislim da je to model grand turismo,nebitno,spojler na gepeku i strobovi u farovima,nacicu ga.Mada i takvih bembara sigurno ima bar 10 u zemunu,svi se kopiraju i prave cirkus od bmw-a.Ta kockica u fabrickom stanju izgleda vrh,i sta god se doda na njega je ciganisanje,pogotovo taj spojler na gepek koji mu stoji kao piletu sise.Uzas,skrnave bmw-a.
  13. kad vec pricate o presretacima da i ja kazem nesto o tome posto sam imao iskustva sa njima pre dve nedelje.Isao sam u pravcu zagreba brzinom od 150 km/h,jebia opusti se noga,dobar auto,ne oseca se nista,i vidim iza sebe skoda superb crna zatamljena me prati,ja nista,vozim i dalje kad posle par sekundi upali rotaciju unutar kola,ja u cudu,ima bg table,nema sanse da se provali da je policija,sklonim se u desnu traku i obidju me i pise na zadnjoj soferci STANI,MILICIJA! Ja u soku,stanem sa strane i sad ocekujem da ce me odrati za neku kaznu,pricam sa pandurom i on kaze jel znate koliko ste vozili,bla bla,ja pogledam u kola kod njih,kad opet sok,najmodernija dvd player sa velikim ekranom koji se izvlaci,i slika mojih kola i tablica i pise brzina kojom sam isao,stvarno 150 km/h.I pandur me malo smarao,ali me je pustio,rekao mi je da smanjim brzinu bla,bla i ode.Ali nece me opet pustiti sledeci put sigurno.Inace koliko sam primetio ta skoda je neki besan auto,sigurno ima neki V8 pod haubom,tako da bez zezanja,sigurno vas stizu,bar ako ste u kolima,a ko zna sta jos imaju u floti pored te skode.Nego jel zna neko jel su za autoput iste kazne kao i za grad?na +30 km/h 3000 dinara?
  14. Tako je! Udri gde najvise boli, pa da vidis kako ce saobracajna kultura da procveta. Jaooo, jedva cekam... da pocepam dozvolu, i da se lepo vozim autobusom ko sav normalan svet. Vozace autobusa bar niko ne kontrolise, mogu do mile volje sa prednjeg sedista da gledam uletanje u makazice, preticanje preko pune (neretko i duple pune) i raznorazne druge egzibicije po Ibarskoj magistrali, i to sve sa autobusom punim kao fisek. Milina bozija! potpuno si u pravu za ovo.
  15. pa i bio je stranac,california tablice,mora da je covek gastabajter.evo izgledao je ovako nesto slicno samo nije imao topove podignute i nije farbao felne u zlatnu.Video sam ga na novom beogradu u jurija gagarina ispred kafica,zaboravio sam kako se zove.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja